Hur söt är inte min moster!? :D

Klev innanför dörren och såg direkt hur rent det var :D En helt nystädad lägenhet och dessutom med små presenter till lilla mig! Gifflar, en manna frutti och så en supersöt liten uggla! :D så himla söt! Förstå känslan av att slippa dammsuga och diska. Att slippa damma och jaaa t.o.m att slippa bädda rent sängen! Plus presenter på det! :D Åhhh tack, tack, tack söta moster<3 





Dagens lite roliga

Jag plockar upp efter att en hund har bajsat och säger "vilket fint bajs!" Arbetsskadad tjej? xD 

Someone like you

Igår blev jag klar med alla uppgifter till hunddagisutbildningen, så nu väntar jag bara på att få provet! 

Idag har syster varit med på dagis, och även Felicia då dem har höstlov. Lyx! Loven saknar jag faktiskt ;P hahah. Vi kom ut allihopa på förmiddagspromenaden, så typ 1,5 timmes promenad! Mys :) eftermiddagen däremot blev lugn då syster hade ont i knät och Tesso var snäll och gick 2 promenader, så jag och syster gick bara en kort. 

Stängde tsm med Jennifer och kl 17.50 hade vi bara två hundar kvar så vi gick upp med dem och väntade på ägarna utanför dagis! Båda hämtades i tid, ja vi fick t.o.m sluta 5 minuter tidigare ;) hahah. 

Jag och syster åkte till gamla dagis för att möta Cicci och så har vi haft en myskväll :) såg nyss en supertråkig skräckis och snart äre väl sovdags x) maha. 

Fick nya bilder av Louice idag också på min kille :D 7 veckor gammal idag! 2,9 kg väger han! 


min pojke <3


Bättre

Trodde jag skulle va död idag, för sov typ 4,5 timme inatt xD.. Men nope, känner mig ganska pigg! Och dessutom glad och positiv! Så skönt :) kanske var en lugn helg precis vad jag behövde. 

En bra kväll












SKUMT

Såg på film med mamma igår, den slutade 22 och då satte jag mig på t-banan för att åka hela vägen till Vårberg för att spendera resten av lördagen med brur! Vi hade en lugn och skön spelkväll, och under hela kvällen mådde jag hur bra som helst. Var så skönt att sudda bort allt skit och bara va. Perfekt lördag och vi somnade inte förrän kl 6 imorse! 

Idag har jag typ inte gjort ngnting. Hade en bra morgon där jag vaknade kl 11 av mig själv. Såg på film, åt pizza och så hann vi spela lite Magic också jag  och brur! Sen har jag i princip bara irriterat mig på folk och saker. Folk som vägrar lyssna när man klart säger att man inte orkar prata om saker. Folk som står i vägen. Bussar som inte går därifrån dem ska på grund av vägarbete. Bussar som inte ens kmr. Så jaa jag funderar lite på att bli inneboende hos mamma eller brur och gömma mig för världen. 

Men nej, istället ska jag försöka tänka positivt och försöka att inte uttala min frustration -eftersom det inte uppskattas-, utan istället hålla den inom mig för att sedan antagligen ha lite skrikterapi hemma eller så kmr ni som läser min blogg bli lidande. Hahah. Fast ni är väl vana? 

Men ja, försöker tagga till grillning ikväll men känner bara hur irritationen stiger. Bussen är inte alls 20 min sen. Men men. Positivt tänkande? Jaa det är iaf inte 20 minus och jag har iaf musik i öronen! Se där, jag kan ju tänka positivt. Hahaha jag dör lite på mig själv och detta inlägg. Ja det blev skumt. Kanske bäst att stoppa här? Men en slutsats; ska försöka tänka positivt.

Min lösning

Blir ännu en kväll med mamma<3

Det går bra nu

- Jag har mensvärk.
- Jag kände mig inte bekväm i ngnting så tog typ en halvtimme att välja kläder.
- Jag är inte alls taggad till att ta mig ngnstans.
- Jag är ännu mindre taggad till att va hemma själv. 
- Jag tog typ en halvtimme på mig att sminka mig eftersom jag fick ett mildare panikanfall(?) mitt i sminkningen (det brukar ta typ 5 min för mig att sminka mig i vanliga fall) 
- Jag var klar att gå typ 5 min innan den t-banan jag skulle ha tagit skulle gå.
- Jag väntade därför någon minut innan jag gick för att ta nästa, men det har varit signalfel så jag får istället vänta i 16 min.
- Jag kmr bli sen och jag hatar det.

Ngn som hatar mig? 

Väntan

Idag är det 2 veckor kvar tills jag får hem min valp! :D kan inte fatta vart tiden tagit vägen? Samtidigt som det känts som om jag väntat en evighet på att få hem han ;P 

Han har ännu inget namn, men jag har 6 stycken namn som jag gillar väldigt mycket och som jag tror det står mellan :) 


Lugna puckar

Fredagen var bra. Ganska lugn dag på jobbet och jag slutade ju även vid 16 :) slänger in en bild på hur fin Nova blev som jag och Tesso klippte igår! 

Spenderade kvällen med mamma och vi åt god mat -fisk, potatis och äggsås-, åt massa onyttigheter och såg på idol :) mys! 

Sov kvar hos mamma så sitter nu och slappar framför tvn. Ser på Amacing race. Funderar på om jag orkar gå upp till byn för att äta lunch med syster x) men joo tror det! Följer nog med henne hem sen igen för tänkte se fotboll med pappa x) ibland får jag lust till det :p dessutom ska Sara passa Elliot så han kmr kl 14 och jag vill träffa han :) 

Tänka först

Torsdag:
En väldigt bra dag. Jag kände en viss press men tkr ändå jag lyckades ganska bra. Var väl en sak jag kanske inte borde sagt, men det var inte hela världen. En väldigt liten sak.

För er som undrar så måste jag ändra på mig lite på jobbet eftersom jag fått klagomål över ngr saker. Mindre kul, men så är det. 

Iaf, öppnade på nya lokalen igår -ringvägen- och det gick väldigt bra! Även promenaden gick bra, förutom att jag fick släpa på en hund typ hela promenaden. Mindre kul ;P (kanske därför jag har ont typ i axeln idag? Kan vara)

Jobbade sen på siargatan efter lunch och använde mitt bälte! :D så skönt att inte behöva gå och hålla i alla hundarna hela tiden! 


Fick sluta vid 16 :) skönt! Mötte upp Ronja i skanstull. Åkte hem med henne till Jenny där hon bott tillfälligt tills Jenny kmr hem från New York imorrn ;P vi åt god mat och glodde på tecknade Batman ;D hahah. 

Fredag:
Vaknade, gick på toa, klädde på mig, borstade hår och tänder och gick sen till pendeln x) öppnar även idag, vilket är skönt för då slutar jag vid 16! :) skulle egentligen ha slutat 15 och åkt till Rose i uddevalla idag, men det blev inte så :( en annan gång helt enkelt! 

Just nu sitter jag och väntar på att en hund som ska klippas ska komma! Har gjort iordning så att det bara är att börja x) kmr kanske upp för- och efterbilder sen :) om jag kmr ihåg att ta ngr x) maha. 

<3

http://youtu.be/Uq2fCdAd_oc

http://youtu.be/1Bd96FMtPJs


Upp och ner

- jag fryser
- jag sitter som en hösäck på golvet = ont i ryggen
- jag känner mig nedstämd
- jag känner mig ledsen
- jag orkar inte ens resa mig upp
- hur länge har jag suttit här egentligen? 
- varför kämpar jag emot gråten? 
- varför känner jag mig ensam? 

Så mycket småsaker så idag rann bägaren typ över. Men NEJ! Inge mer jävla depp. Tårarna kan dra åt helvete och folk som inte vill umgås kan skita i det då. NU fan reser jag mig upp! Från golvet! Från deppen. Det är bara att försöka göra det hela bättre och att ändra på det som ska ändras på! 

Tänk dig för

Såklart att jag tog åt mig idag. Som fan. Kändes ett tag som att jag ville stänga in mig på toan och storböla. Blev så himla ledsen. 

Det är svårt att ändra på sig, men jag ska göra mitt bästa. 

Namnlös

Försöker komma på ett bra namn till valpen min. Det är grymt svårt! Sjukt svårt! :p 




Halvspeed

Vet inte om jag kan säga att jag inte mår bra dag. Samtidigt mår jag ju inte direkt dåligt heller. Är bara allmänt seg och tung i kroppen och huvudet. Går på halvspeed typ. 
Lyckades äta frukost imorse och lyckades klämma i mig god lunch från forno! Blev en lugn förmiddag för mig då alla andra tog en långpromenad och jag istället tog en kortare sväng med ett gäng hundar. La mig sen i soffan för att typ.. Vila tills dem andra skulle komma tillbaka, men jaaa, jag somnade! ;O hahah. Kanske behövde vila lite? 

Stänger idag, känns sådär men det blir nog bra x) hem och plugga lite och sen lär det väl bli tidigt i säng i guess. 

Inte som jag tänkt mig

Huvudvärk är fan ej kul att ha. Till och från hela dagen. Det suger! Men nee, sova nu -blev självklart lite sent då man spenderat dagen i sängen. Taggar inför morgondagens jobb x) 


Monday bar Black weekend bilder


Fullt upp

Fredag: 
Hade det mys hos Jenny! Malin och Ronja var också där<3 vi såg på idol och hade det allmänt bra, men däckade ganska tidigt x) 

Lördag:
Jag och Ronja sov hos Jenny från fredagen och vi började dagen med en timmes träning på ett nyöppnat gym! Grymt kul! Och det var sådär lagom jobbigt! Nästan så man dog ngr gånger, men annars väldigt bra tempo :) 
Lång förfest hemma hos Jenny innan vi vid typ 23 tiden åkte in till slussen för monday bar utgång! Träffade på brur en sväng i centralen också för kisspaus ;D hahah. 
På vägen hem sen klev jag i princip över två spyor.. Utan att bry mig speciellt mkt. Äckligt såklart, men inge mer än det. Träffade dessutom Emil -en gammal klasskompis på t-banan så hade sällskap av han och hans kompis hela vägen från alvik :) 

Söndag:
Fy satan i helvete vilken jävla träningsvärk jag haft hela dagen! Så ont att jag knappt kunnat röra mig xD har spenderat hela dagen i sängen eller soffan tittandes på iron man filmerna samt teen wolf x) lyckades iaf ta mig till affären och har pluggat lite!
Kan inte somna nu för har väl segat för mkt, och jag har dessutom ont i huvudet :/ usch. Får hoppas jag inte är helt död imorrn! 

En bra helg iaf! :)

<3

Fick nya bilder av Louice idag på min kille! :D han blir bara finare och finare! Och Louice säger att hon inte blir klok på hans ögon, att dem skiftar färg typ varje dag, så vi får väl se vad han får för ögonfärg ;p hahah. Ännu är han namnlös, men har ngr bra förslag så får se när jag bestämmer mig x) 


Diskutera ej mera?

Jag hade en diskussion på jobbet idag. Och som vanligt vägrar jag ge mig, även fast jag inte alls har ngr asbra argument. Men det handlade om hundar, att hanar kallas för hund och tikarna för tik. Jag har aldrig hört någon säga att "jag har en hund hemma" och då syfta på att man har en hane.. Inte heller har jag ngnsin tidigare läst det? Och jag har läst mkt om hundar. Trots det medgav jag att joo det kan säkert stämma att hanarna kallas för hund, men sa samtidigt att i min värld är det i alla fall inte så, eftersom jag aldrig -jag upprepar ALDRIG- har hört ngn säga så. Men jaja, eldade upp mig lite för hundar är det ämne jag brinner för, samt ett ämne jag tkr jag är duktig inom. Säger absolut inte att jag kan allt, vilket också var orsaken till att jag sa att det kan stämma. Är ju inte den bästa på att diskutera heller, eftersom jag har svårt att förklara för andra hur jag ser på det, och sen så blir jag bara frustrerad när folk inte fattar eller vägrar lyssna när jag försöker förklara. Hahah. Så vad har vi lärt oss? Joo att jag inte är den bästa att diskutera med. Att jag kanske borde överväga att inte diskutera med andra x) hahah. 

Kom hem till Jenny och fick sitta utanför porten ngn minut eftersom hon var i duschen ;P hahha dålig tajming x) 
Tjejkväll ikväll med henne, Ronja och Malin<3 myyyysigt! 

Dödens brant?!

På eftermiddagen idag kom vi ut med alla hundar igen :D ja förutom slö som fick va inne med Lars x) tror dem behövde det efter sin längre promenad på morgonen? ;p hahah.

Superkul när vi kmr ut allihopa, och jag, Tesso, Jennifer och Felicia (Jennyfer gick över till ringvägen efter förmiddags promenaden) klev ut på ett äventyr med typ världens brantaste backe!!! trodde jag skulle dö! Eller ja nästan iaf ;D asroligt var det, och hundarna var jätte duktiga! Vi tog även bild på dem allihopa :) är fortfarande imponerad över hur duktiga dem är att sitta och stanna! Eller ja, dem flesta iaf ;D vi har ngr som är lite dåliga på sitt.. Hahha x) 

Lugn stängning där Jennifer var full i färd att göra det mesta av städningen. Fick nästan skynda mig för att liksom hinna hjälpa till xD hahah. 
Sen kom Hannah dit också<3! Eftersom vi skulle äta på Forno och snacka massa skit :D vi fick dock vänta på dagis 25 minuter extra då Sally blev hämtad sent av mattens son. Seeeegt, men tur man hade bra sällskap iaf :D 

Supertrevlig kväll och superbra dag, (minus bitandet i fingrarna.. ;O ehehe) och nu är jag på väg hem där jag ska packa inför helgen och sen lägga mig i sängen och se på teen wolf! :) mhm I like! 

Dumma hund

Idag har dem borrat på dagis så vi var ute med alla hundarna samtidigt x) jag tog slö och Tesso, Jennyfer, Liza och våra två praktikanter Jennifer och Felicia tog alla andra x) hängde på dem lite i början men sen gick dem för fort så jag gick själv med mina 5 hundar :) hade blinda Bam med mig så han fick typ en timmes promenad idag! Gick jätte bra :D men lite långsamt x) hahah. 

Väl tillbaka i parken så tog jag ett kort på mina hundar och väntade på ett samtal från borrkillen. Medans jag väntade på att han skulle ringa och säga att han var klar med borrningen så gick jag långsamt runt i parken.. Varav en av dem hittar en pappersbit och vägrar släppa.. Och självklart så biter hon mig i handen när jag ska ta ut pappret..! fy satan vad ont det gjorde! Och gör! Hål på 3 ställen på fingrarna. Tack för det liksom. Så ja, hon är långt nere på min svarta lista nu. Låååååångt nere. 

Hon var egentligen med på bilden men jag klippte ut henne för är fortfarande piss sur eftersom jag har asont i fingrarna. 

Kör bara ;p

Bra dag på jobbet! Fick sluta typ 15.20! Skönt :D
Åkte hem till mamma och pappa och åt middag, sen åkte jag och pappa ut och övningskörde! :D var så roligt! Körde visserligen typ bara runt om och om igen över parkeringen vid ängby badet, men det var roligt :D övade på kopplingen samt att backa lite :) så då är jag igång iaf! :D 

Pappa körde mig hem och jag har spenderat kvällen till att plugga lite på hunddagisutbildningen och sett på teen wolf :) 

Nu äre film och sova som gäller! Är trött x) som vanligt ;p hahah.

36 hundar




Bosse och Bella


En bild på Bosse från gårdagens jobbande, och så en bild på Bella som jag är hundvakt till från igår tills idag x) 


fest och valpmys

Lördag:
Lugn dag då jag bara typ såg på Teen wolf och degade ;D Pelle blev hämtad strax efter 12. Duschade och fixade håret, för att strax efter 4 åka till Jenny :) Var inflyttningsfest blandat med födelsedagsfest hos henne :) Vi blev ngr stycken och vi hade det hur bra som helst! 
Åkte hem vid typ 1 så var hemma hos mamma och pappa vid ca halv 2. Somnade ganska fort ;P

Söndag:

Vaknade lite halvbakis, kändes sådär men jag struntade i det och åt en macka till frukost innan vi strax efter 9 satte oss i bilen för att återigen åka till Hofors och hälsa på Louice och alla hundar och valpar! :D Vi skulle ha varit 6-7 pers idag, men av olika anledningar så blev det bara jag, mamma och syster. 
Vi åt tidig lunch på Gävle bro och lyckades klantigt nog missa avfarten till E16 så vi fick köra typ 25 min extra för att vända på motorvägen och köra tillbaka xD klantigt ja!
Myste med valparna och fikade med Louice. Hur trevligt som helst, och åhhh vad söta valparna är! Mer fart och mer bitande nu xD hahha. Vassa små tänder, men ja, så är det :P Min kille är så underbart fin! Så söt och kramgo och han känns både framåt och lugn och trygg :D okej han är inte ens 5 veckor, men ändå! :)
Nu ikväll ska jag plugga, fixa bokresencionerna som jag aldrig kom igång med igår ;P ehehhe. Samt fixa bilder från dagen och om jag hinner även sortera in bilder på externa så att jag kan rensa mobilen lite! 
 

positiv fredag

Långpromenad på jobbet idag med Tesso och Liza! Vi gick över vattnet och hade det hur bra som helst! Duktiga hundar också, och jaaa det kunde knappast bli så mkt bättre :)
Dagen fortsatte sen i ett bra tecken, och faktiskt så har jag haft en väldigt bra dag. En bra fredag! Nu ska jag se klart Idol extra, sen ut med lilla Pelle och så blire till att däcka framför en film! I like.

Imorrn är det sovmorgon som gäller! Sen ska Pelle hem och jag ska övningsköra med pappa ;O :D spännande! Ska med mamma och pappa att storhandla efter det, och på eftermiddagen/kvällen ska jag till Jenny och fira henne med lite folk då hon fyller år på söndag! :) 

Jaaaa, snart är det söndag! :D snart, snart, snart!
Jaa visst ja, har börjat Hunddagisutbildning på distans också. Är indelat i massa block, typ 9 st tror jag. Gjorde klart 1a blocket nu ikväll! Var dock ganska enkelt, bara 4 frågor att svara på. Blir värre med nästa block, för då ska jag skirva två bokrecensioner ;O hahah. sååå ahh måste ju läsa böckerna då också x) hehhe ahh skumläsa lite kanske ;P haha.

Gott & blandat

Igår blev jag lite besviken på en person, och denne kanske blev lite besviken på mig. Så kan det va ibland, och även om det stör mig lite så ska jag försöka att inte tänka mer på det. Det får va som det är helt enkelt. 

Sen är jag även lite ledsen. En längtan tillbaka till förut. En saknad. Samtidigt har jag ingen ork att göra ngt för att förbättra det. 

Annars så är det bra! Eller okej, vaknade med huvudvärk men tror den håller på att släppa nu! Äntligen fredag! Veckan har känts jätte lång! :O helt sjukt lång. Men idag är det idol,och sen äre bara lördagen som jag ska njuta av, och sen är det äntligen söndag igen! :D ska ju träffa valparna igen! Åhh vad jag längtar! Vill ha min lilla nallebjörn redan nu ;D fick nya bilder på dem igår, när dem börjat ta första stegen ut på altanen! Aww sötnosarna<3 
Har iaf en plan på att åka upp till farmor under nyår med valpen, slippa det mesta av fyrverkerierna. Tror det kan va bra :) 

Sov på gamla dagis igår, hade det mys med Cicci och syster<3 jaaa och Pelle och lilla Inna! :)
Sitter på 55an på väg till jobbet nu! Mysigt att åka buss och superskönt att bussen går emellan dagisen :) 

Hunddagis












Igår

Igår kom Sara till dagis.
Igår flummade jag och Tesso under stängningen.
Igår åt jag och Sara middag på forno.
Igår var jag på rfsu och förnyade mitt recept på p-piller.
Igår såg jag och Sara på bio, white house down! 
Igår sprang vi fram och tillbaka mellan dagis och söderhallarna flera gånger under kvällen. 
Igår sov jag och syster på dagis.

Jaaa skumt inlägg, men det var en bra dag igår helt enkelt! :) 

Nöjd tjej

Så ska jag gå ännu en vecka och bara längta till söndag! ;D vill träffa valparna igen! Nu gärna! Vill hålla i min kille och pussa på han! Förstår inte riktigt att han är min, men jaa är så himla glad! Känns oerhört bra och jag är grymt nöjd med mitt val :D Önskar ju lite smått att han får blå ögon, men det är inte hela världen om han inte får det. Även om den trefärgade får blåa ögon och min kille inte får det, så känns det rätt. Jag är nöjd! Så nu vill jag bara ha hem han<3 





HOFORS och sen Upplands väsby

Sov hos föräldrarna igår. Mysigt ja!
Gick upp klockan 7 imorse, och en timme senare kom Jenny och hämtade mig och syster. Roadtrip till Hofors! :D Tog ganska precis 2 timmar så strax efter 10 var vi framme hos Louice! Vi hade tänkt äta ngt litet innan, men plötsligt så var vi bara framme, så vi struntade i det :P Blev först en mysstund med valparna, och jaaa jag dog lite<3! Satan var sööööta! Den mörka hanen som var kvar att välja mellan var minst av alla! och Louice är ännu osäker på om han verkligen kmr få blåa ögon eller ej.. tveksamt. Den röda (bruna) hanen -som också var kvar att välja mellan- var en av dem första som kom fram och jag kände ganska fort att han, ja han vill jag ha! Så fin färg, och teckning, och himla trevlig i sättet! Så ja, han är min! :D Sen så finns det en liten chans att han kanske, kanske får blåa ögon :D men jaa, vi får väl se. Valparna var ganska lika varandra, alla var liksom framme och skulle krypa över en och bitas lite i fingrarna och viftade på svansarna. Ingen av dem verkade heller reagera då Louice råkade slå i en korg i gallret som utgjorde valphagen. Bra! 
Blev en fikastund där det pratades en massa, innan vi återigen myste lite med valparna innan vi åkte hemåt. Då hade vår hunger stegrats en del, för även om vi fick goda bullar och kakor hos Louice så räckte det inte för att mätta magarna särskilt länge ;O Så hemvägen bestod av letande av matställe, typ donken. Men alltså.. ngt var nog fan emot oss, för vi hittade inget! Inte förrän vi var nästan framme hos Ronja i Upplands väsby ;D Vi valde att trots detta äta ngt litet på donken, och vi fick då även varsin gratis paj eftersom dem hade legat framme för länge för att säljas. Gott sa vi ;P hahah. 

Hos Ronja så provade vi lite kläder inför monday bar utgång och monday bar kryss! Spelade lite kort, tog oss en promenad till affären och åt tacos, som vanligt ;P hahah. Efter det åkte vi hemåt, och Jennys bil lät lite konstigt så trodde först att vi kanske inte skulle kunna åka hem med den.. men joo det gick! Hoppas den funkar som den ska nu iaf! 

så jaaa, lång dag, men jaa, en väldigt bra dag :) 

Min pojke<3

Kennelbesök idag! Valet föll på den röda (bruna) pojken! En riktig nallebjörn!<3 bjuder på två bilder på sötnosen, fler bilder och lite om dagen kmr kanske senare ikväll eller imorrn :) 



Skogspromenad och filmtittande

Idag hjälpte jag Anneli och var hundvakt åt en av hennes killar då hon jobbade på älvsjömässan. Enzo var hos hennes bror och jag hade fina Bolt hos mig hela dagen! :) 

Började dagen med lite failande, hade nämligen ställt klockan på 7.30 men hade glömt ändra inställningen från "vardagar" till "helg". Så mobilen ringde ju inte xD hade dock wake-up lighten inställd på att ringa klockan 8.10 så vaknade iaf då x) hahah. Fick ganska direkt klä på mig och skynda till t-banan då Anneli som skulle komma med Bolt blivit lite försenad. Så mötte upp henne i brommaplan där jag hämtade upp Bolt med mat och leksaker. 

Började dagen lugnt framför en film, sen mötte jag upp syster för att åka till vällingby brukshundsklubb där vi tog oss en långpromenad i skogen! Var perfekt höstväder och Bolt var himla duktig! Hade han i lina eftersom det var första gången jag passade honom, men jaa hade nog kunnat haft han lös utan några problem :p så duktig! 

Har sedan glott lite på Teen wolf, samt sett på vampire diaries som börjat igen :D fick skjuts hem till mamma och pappa av Anneli sen när hon kom och hämta Bolten :) fick dessutom choklad -sån där fin choklad!- som hon köpt på mässan från henne :) som tack för hjälpen. Mums! 







Har hos mamma och pappa spenderat kvällen åt att se på Troja, och nu Bad Company! En väldigt bra lördag helt enkelt :) OCH IMORRN SKA VI HÄLSA PÅ VALPARNA!! Så spännande så jag dör! Ska ju dessutom välja valp! Åhhh! Som jag längtat! :) 

Är det inte söndag snart?!

Fredag idag! Veckan har varit lång. Kanske mest för att jag velat ha helg hela veckan? ;) på söndag den här tiden är vi på väg till kenneln! Jag längtar så jag typ dör! ;D förstår inte hur jag ska kunna välja, men jaaa ett val ska göras. Spännande! Vill ha söndag nu! :D 

Hösten då och nu

För ca ett år sen opererade jag båda fötterna. Jag sa upp mig från jobbet, och jag omplacerade min älskade collie. Det var en tuff höst.




Nu jobbar jag på ett annat hunddagis där jag stormtrivs! Jag får förvisso ont i fötterna ibland även nu, men det är så mycket bättre! Dessutom går jag i väntan på att i november få hem min valp! :D ja denna höst ser så mkt ljusare ut.


ändring med valp

Dem som valde valp först har redan varit och besökt kenneln. Och faktiskt så ändrade dem sig! Eftersom den trefärgade med bläs ser ut att kunna få blå ögon så valde dem den trefärgade med mindre vitt. Så nu står det alltså mellan den trefärgade med ganska stor vit bläs och eventuellt med blåa, och mellan den röda pojken! Är så himla spännande! och det roliga är att jag när valparna föddes sa att det då för mig stod emellan dessa två som är kvar nu! ;D

Louice sa att på söndag när vi kmr dit så borde hon kunna veta ifall den trefärgade får blåa ögon eller ej :P så ja, vi får väl se! :D 

Längtar till söndag!!! vill ha söndag nu, nu, nu! :D

RSS 2.0