Dumma hund

Idag har dem borrat på dagis så vi var ute med alla hundarna samtidigt x) jag tog slö och Tesso, Jennyfer, Liza och våra två praktikanter Jennifer och Felicia tog alla andra x) hängde på dem lite i början men sen gick dem för fort så jag gick själv med mina 5 hundar :) hade blinda Bam med mig så han fick typ en timmes promenad idag! Gick jätte bra :D men lite långsamt x) hahah. 

Väl tillbaka i parken så tog jag ett kort på mina hundar och väntade på ett samtal från borrkillen. Medans jag väntade på att han skulle ringa och säga att han var klar med borrningen så gick jag långsamt runt i parken.. Varav en av dem hittar en pappersbit och vägrar släppa.. Och självklart så biter hon mig i handen när jag ska ta ut pappret..! fy satan vad ont det gjorde! Och gör! Hål på 3 ställen på fingrarna. Tack för det liksom. Så ja, hon är långt nere på min svarta lista nu. Låååååångt nere. 

Hon var egentligen med på bilden men jag klippte ut henne för är fortfarande piss sur eftersom jag har asont i fingrarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0