Some people

Så dagen var jobbig. Dels för att jag inte riktigt kunde släppa tankarna angående det där, och dels för att jag lider av mensvärk. ahha. Ahh, trodde fan jag skulle dö första timmen på jobbet, hade så sjukt ont. Då tänkte man i alla fall inte. Gick runt där som en zombie och ville bara hem. Funderade faktiskt på att åka hem ett tag, men beslöt mig för att hålla ut lite. Tur det, för efter en timme på jobbet gick värken över. Men då återvände tankarna, hahah. Dock föredrog jag nog det framför värken faktiskt :P Köpte saker till mamma, sen blev det till att åka hem och möta Alex och Mamma i Råcksta. Sällskap hem mysigt :)
Jag och Alex åt mat, sen gick vi upp till vällingby för att köpa glass. Kikade in på onoff också, samt skulle försöka se om jag har pengar på mitt konto. Min internet kod är låst så.. hahah, men nu är bankkortet låst också :D.. wiie. Så blir till att gå till banken imorrn och skämma ut sig. Jippie. AHha. Ahh, det blir nog bra.

Hela morgonen ville jag bara prata om det, men fan det kmr gå över och jag gör nog bäst av att inte säga ngt. Haha, är ju endast stört typ. Såå jaa så får det bli.

Skulle vilja dega

Jag orkar inte jobba idag. Okej visst, det är bara 3 timmar, det är typ nada. Men fyfan jag vill bara sitta här och dega. Fast vet ju att jag till kvällen skulle börja tänka och ha mig, så det är väl bra att jag drar till jobbet i guess :P hahah. Aja, ska dra nu. Kmr troligtvis ett inlägg ikväll ;)

I´m a dreamer and dreaming's what I do

För det första kunde jag inte somna på ett tag igår eftersom jag såg det framför mig. Jobbigt eftersom det är fel. Och gissa vad.. joo fan jag drömmer om det också. AHHA, alltså ohw.. dock endast det senaste, och mamma väckte mig innan drömmen gick för långt :O hahah, låter weird men ja. Drömde lite allt möjligt, t.ex. kmr jag ihåg en scen där vi typ var i en vedstuga och Sawyer var där, och ngn blev typ aslack på honom så dem hällde bensin och tände eld på han o.0.. och jag blev typ.. NOOOOO inte Sawyer </3 Var liksom stundtals med där, och stundtals var det nästan som att se på tv :P hahah, men gissa vad.. Jo Sawyer överlevde :D Jag räddade honom xD HAHA, alltså skum dröm, och sen var det ngt mer om att Ronja berätta en spökhistoria om en toalettfabrik, hahah, var typ helt weird men kmr inte ihåg mer detaljerat.
Vaknade som sagt av att mamma väckte mig, och då var klockan typ 20 över 11 o.0.. HAHA, fyfan, hatar. Men aja, så blir det och det är bara att acceptera. Tur att man hinner sitta vid datan i typ 2 timmar ändå ;D att börja 3 äger! :D Och idag får jag mina pengar, så får väl gå tidigare imorrn och gå upp till banken innan jobbet :P eller ngt. Måste försöka komma upp i bättre tid imorrn, = gå coh lägga sig tidigare ikväll :O hahah, jooo men vi vet ju att jag är bra på det xD HAHAH.


Inget att göra

Så vad gör jag uppe nu? Seriöst.. jag har inget att göra. Ingen annan är inne på rollspelssidan. Jag pallar inte att börja se Heores eftersom jag fastnar vid det då. Jag har ingen aning vad jag ska göra, och det bästa vore väl egentligen att gå och lägga sig.. Men nee, jag är som vanligt för rastlös för det. För pigg. Inte direkt konstigt då man varit uppe till kl 5 på morgonen två nätter i rad nu, och gått upp vid 11. HAHA, stört. Tur man inte börjar förrän vid 3 imorrn ;)

Men ahh, detta är farligt enligt mig. För det är nu, när man inte har ngt att göra och när man bara.. jahaa.. som tankarna lätt glider in på sånt man egentligen inte borde tänka på. Alltså.. hahah, jag dör :) Usch och bläääääää, med många ä:n jao. AHha, ahapp, får väl kika runt lite och grejs. Kan leka i ps om jag pallar också ;P yes så får det bli. Och på med hörlurarna och HÖG musik :D mohaha.

I´ve never been perfect

Jag mår bra, och det är skönt :) Tur att man kan stänga bort tankarna asbra ibland :D Var mysigt i stan med Ronja, Rose och syster idag. Köpte lite julklappar och hängde sen med Rose hem för att peta lite på hennes råttbebisar :)
Men ahh, ska inte skriva ngt mer, utan lägger bara upp lite bilder :)

Från Viper igår :D

Jag, Ronja och Kim :) Emil ville inte vara med på kort :P



Mys kisse, och sen utgången i fredags med lite folk :) Och syskonen Broman ;)


Utgången igår :)


Det var dimmigt idag, och man var liiite sliten efter helgens festande ;P

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Som rubriken yes, hahha :P Men hur som helst var kvällen rolig, även om det vart en del tårar där ett tag, ett borttappat leg och busskort och lite lätta irritationer i luften. Kvällen innehöll också väldigt lite dans, det är i min smak ;P en hel del seriösa samtalsämnen, skratt och annat x)
Vi skulle ju gå till Collage, men nae, det blev inte så då Jessica med folk stått i kö i typ en halvtimme och dessutom var det 23 års gräns, så vårt lilla gäng som bestod av mig, Emil, Ronja, My och Kim åkte till Viper. Även om vi skiljdes från My vid centralen. Synd att hon inte kunde hänga med :/ Vi var på Viper typ tills det stängde och käkade sen på McDonalds. Innehållsrik kväll som blev lyckad. Tkr jag iaf! :)

Lite bilder från helgen kmr nog senare ikväll ngn gång, för jag pallar inte lägga in dem från mobilen ;D Är lite seg än, och ska nog se idol innan man ringer ronja och rose som man ska julhandla lite med idag :)

Nu drar vi!

Nu drar vi :D Collage här kmr vi! :D Eller ahh, först till Globen där vi ska hämta Kim. Ahh och sen blir det Östermalms torg där vi ska möta Jessica och folk :D Det kmr bli bäst! :D

FestHelg

Var utgång igår, och blir utgång idag igen. HAHA, här är man rik :D hahah, eller inte. Folk (=Ronja och Kim) bjöd mig på dricka :) Snällt av dem jao! :) Dessutom gick man in med gratis inträde, för jag var busig och sa en tjejs namn som stod med på listan men som inte följde med :P Själv var man ju inte uppskriven eftersom jag egentligen inte skulle med, men ahh, det blev iaf så :) Sov hemma hos Ronja sen också :)

Jag och Ronja var i stan och kollade lite julklappar, hittade SÖTASTE halsbandet med en sjöhäst på!<3 blev totally kär i den :P så fick den av Ronja :D fast hon vill inte att jag ska få den förrän i jul xD hahah, ahh sån är hon ;P <3 Kom hem för ett litet tag sen, käkade mat och nu ska jag typ välja kläder inför ikväll :D Vi skulle ju först till Viper, men det blir nog Collage om vi kmr med på listan som Jessica ska fixa :D Ska tydligen vara värsta festen där så det blir nog skoj! :D


Imorrn blir det till att åka in till stan och julhandla lite, samt träffa Rose? <3


Inget jobb idag

Känner mig kanske inte supertaggad för att träffa folk och sådär idag :O Är ganska seg i huvudet och vill egentligen bara sitta hemma framför datan för att sen njuta av idol. Men usch och nej, så ska det inte bli. Ska bli roligt att träffa Ronja och My, och troligtvis kmr denna "seghet" släppa så fort jag kmt hemifrån :P Lite synd är det ju att man missar idol, men hey det kan man alltid se sen ;)

Fick en 500 hundring av mormor och farmor också :) Wiiie, måste komma ihåg att tacka dem! :O Påminn mig ngn! xD HAHHA 8) Men ahh, vid 3 drar jag hemifrån iaf :P kmr hem sen på kvällen ngn gång så får se om det kmr ett till inlägg sen då :P

Ehhh...

Palla bli "sur" för en skål. Seriöst.. pappa klagade på att jag lämnat disk efter mig.. EN SKÅL! Vafan, hur många gånger har inte jag diskat din jävla tallrik!? Inte fan behöver du klaga över att jag inte diskar en skål en kväll..

Ibland tänker han ju typ inte alls.

Du är en fet spargris!

Ahh fitt internet var ju dött hela morgonen, så det blev till att se film med syster istället :) Såg It´s a boygirl thing. Den var rooolig :D Älskar såna där filmer när personer byter kroppar ;D det blir så sjukt pinsamt och roligt då :P haha.

Iaf, orkar inte skriva så mkt om gårkvällen då jag måste göra mig iordning. Hur som helst var det mysigt och roligt med många skratt :) Me like! Röstar för att det gör vi om! :) Lite bilder också, sen får det räcka helt enkelt :P

Monopol på 6 pers var kaos ;D men sjukt roligt :)


Jessica körde sin egna stil med att sälja ALLA sina gator för massa pengar xD Som Fredrik sa, och därav rubriken.. "Du är en fet spargris!" :O haha ;P


Sen blev det Neger och President spelande :)



Alla hade rosetten på sig under kvällen :O HAHAH, förutom jag ;P


Jessica ville ha knäckebröd under spelets gång ;P


Tv-spelande jao ;P Mariokart och sen Digimon :P


Och Jessica som alltid är med på flest bilder får äran att va med på sista :D

Underbart fint folk jao! <3

Mys hos Alex

Vi har kul :D Spelat spel som fan här jao, monopol 6 pers, shiiit, det var kaos xD jag har inte druckit tillräckligt för jag kan stava :D

Hej Jessan här. Freddieboy gillar inte min cider. Han är elak och jag ska spöa honom hårt - i digimon. Inte på riktigt. Då skulle ni inte se mig igen-. För han är stark. och arg. För jag vann i monopol. Typ. PUSS.

HON ljuger! Jag vann faktiskt i monopol! :D och sen spela vi neger och president, det var rooooligt! Mer kmr imorrn ;) och bilder :D

Ser fram emot kvällen

Jag hatar när internet strulade. Blev irriterad som satan typ, fast hade roligt med Nadja åt typ ingenting sen ;D haha. Käkade pasta med köttfärssås och bullar till efterrätt :) Mums.
Idag är det skoj som gäller! Jobba är okej, folket där är ju bara så sköna :D Och sen är det mys och skoj hos Alex sen! :D Tar med mig min superbra kamera som man inte ser ngt när man tar kort ;P jao plus mobilen så troligtvis kmr det bilder här imorrn :) Men nu ska jag fixa lite på rollspelsidan och göra mig iordning, sen är det fan dags att dra :O

*rubrik saknas*

Det gick iaf bra att jobba idag, som vanligt :) Blev bjuden på lunch av Catja sen också, snällt jao :) Plockade varor hela dagen, sprang fram och tillbaka till kassan då kön liksom.. blev tom, sen när man klev därifrån så bara POFF så var den hur lång som helst igen :O hahah ;D
Fixade Orwak två gånger också, gick väl okej :) Jao och så fick vi våra.. lönebesked eller vad fan det nu heter :P där det står hur mkt man kmr få, bara det att dem SJÄLVKLART gjort fel på min -.-' Enligt dem skulle jag få 12 kr och 19 öre :O... AHHAHA, what!? o.0.. Så fick hjälp med att ringa till lönekontoret som ska skicka hem ngn sak så jag får gå till banken och fixa pengarna då. Hahah, weird. Hoppas det kmr på fredag och inte måndag. Vill ha pengar! Även om jag inte får så jätte mkt, och även om jag inte kmr få så mkt kvar då jag betalat av lite skulder. Men ändå.

Kom hem, åt mat, satte mig framför datan och glodde på Heroes, säsong 2 jao ;D nice, nice. Även om det är totally weird ;D haha. Peter lever iaf! :D och nu är jag trött, men åter igen rastlös. Dessutom är jag SJUKT godissugen -.-'


Morgontrött

Blev väckt av pappa för typ 10 minuter sen då apoteket hade ringt och frågat om jag kan komma tidigare. Upp och hopp blev det, vet att dem har sjukt mkt varor som dem behöver hjälp med så :P
Inte känner man sig piggare för det dock :O men ahh, så ska äta frukost i lugn och ro och sedan blir det väl till att göra sig iordning och sen åka. Skulle tippa på att jag går hemifrån typ vid halv 10-10 , det betyder att jag kmr jobba från det till klockan 6. Härligt. HAHa. Aja, pengar är bra att ha så ;)
Men nu är jag hungrig som satan, och efter det ska man klä på sig och fixa sig. Wiiie för att arbeta. hahah ;D

Jobb, jobb, jobb

Fyfan jag saknar att ha idrott med klassen. Bara för att Jouline snackar om sin idrottslektion idag ;D haha, yfan vi hade alltid så sjukt roligt på idrottslektionerna :) Saknar det och mkt mer! </3

Men iaf, jobbade ju, skulle som vanligt jobba från 3 till 6, men Lina frågade om jag kunde jobba till 8 istället för henne, så ställde upp :) Gick bra, men var sjukt stressigt där ett tag i mitten typ.. ahha, skulle försöka göra 3 saker samtidigt, slutade med att man typ stod kvar på stället och ba.. "Vilket börjar jag med? :O" hahah, men det löste sig fort så :P Dessutom tömde jag Orwak (kartongmaskinen) nästan helt själv :D och gjorde mitt första återköp på en vara själv, det ni! ;D haha *stolt yeah*

Men ahh, kom hem och typ slängde i mig mat, hungrig som satan jao xD haha. Nu ska jag typ in på rollspelssidan, kolla vad man ska ha för dricka på onsdag samt sätta på musik! :) Får se om det blir film senare, eller kanske Heroes :D måste ju börja se säsong 2 snart :P

En bra låt, Tott om du läser det här påminn mig att tacka Erik ;D haha.

Här klagar man jao

Det kliar under min fot, och det går inte över.
Dessutom har jag ont i höger axeln/skulderblad.
Usch för det.
Ahh, och jag e hungrig ;D

Men förutom det mår jag toppen :)
Ska väl äta ngt snart, bara ngt litet så jag kan äta lunch vid halv 2 :) Passar ju bäst så eftersom man annars blir så sjuuuukt hungrig till klockan 7 då jag är hemma och ska äta middag :P tur att maten alltid står på bordet då iaf ;P haha, mamma <3 :)
Nyss hämtade jag iaf ngt att äta, blev en limpmacka, och nu kladdkaka med saft. Jo men fan jag är nyttig ;D haha. Snart är det dags att göra sig iordning också, eller okej, om typ en timme ;D haha.

Sova nu? :O

Hhaha, alltså jag är hungrig som satan nu också :O fyfan för det. Hehhe, aja, ska faktiskt gå och lägga mig jag.. OMG tänker ni nu right!? xD ahaha, nee men ska väl läsa eller ngt :P det blir nog bra jao. Har inte heller ngt vettigt att skriva så jagskriver väl inge mer da ;D hahah.
Godnatt.

Ge mig mat, please? :D

Jag är hungrig som satan! Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan serva oss med mat :O haha, lät tragiskt men det är fan sant jue. Ska nog hjälpa henne iaf :)
Är lite småseg i skallen, men det blir jag ju fan alltid efter jobbet ;D haha, hej och hå, så kan det gå xD 4 timmar i kassan, lätt, lite segt, lite småstrul ibland = kort sammanfattning. Fick massa sms av typ 3, 4 pers där ett tag också xD haha, var kanske lite fult att försöka svara på dem samtidigt som jag tog betalt av kunderna ;P

and btw, det var inget strul med t-banan imorse så hann i tid ;)

Var orolig

Fyfan, kom i säng strax efter 2 igår, duktigt av mig! :D Somnade ganska fort, men vaknade typ.. några timmar senare och hade värsta konstiga känslan i magen :S Började såklart oroa mig över att jag skulle spy och ha mig :O haha, men efter att ha varit på toa och druckit lite vatten kändes det iaf lite bättre, och jag somnade utan ngt äckel xD HAHA! ;P Vaknade imorse, usch och blää ville inte gå upp klockan 9 :O men gjorde det ändå, är faktiskt inte direkt trött, men fryser som satan! :( Vill krypa ner under täcket och typ.. "oooops. glööömde jobbet :)" HHA, men ahh, det är mycket man vill som man inte gör :P

Ska åka lite senare än jag brukar eftersom dem öppnar precis när jag börjar. Fick ju vänta sist och det var ju irriterande ;P så jao, går hemifrån då t-banan som jag brukar ta går. Det ger mig 4 minuter sen när jag väl är i Odenplan, men fan det tar typ 1 minut att gå dit så ;P och bara för det skulle det inte förvåna mig om tågen strular eller ngt.. :O haha, vore liksom typiskt.

The Last Airbender

Jag ska jobba imorrn :O orkar inte :O men ahh, får ju ob så det är väl bra :P dessutom är det bara 4 timmar. Så det är inte så länge iaf :) haha.
Btw, en film jag vill se när den kmr ut:

slappdag jao

Dagen har varit mysig :) Var fint väder så jag, Alex och syster tog oss en promenad till Söderberga där vi köpte mjölk och Oboy. När vi kom hem bakade vi kladdkaka och spelade Rummy :) Saknade Nadja :O och brur min var inte heller med då han följde med mamma på en promenad hem till mormor :P

Under kvällen spela vi Rummy igen och nu sitter vi och typ slappar :P nice nice. Hade ngt mer jag skulle skriva om men kmr fan itne ihåg vad det var :O hahah. Så kan det vara jao ;P
Eller JOO! Vi har bokat hembiljetter från farmor den 10:e januari :) Så kmr vara där från typ den 2:a till 10:e. Åker ju bil upp så det blir nice :D *Längtar!*
Dessutom har jag och Alex nu bestämt att ha liten spelkkväll med dricka och sådär med lite folk på onsdag :D Ska bli riktigt roligt jao! :)

Och så var det bra att Ullis vovve Tyson klarade sig bra! :)

Twilight + New Moon

Gårkvällen/natten var bäst! Totally Bäst!


Inte nog med att filmen ägde, nej sällskapet ägde ju såklart också! <3
Publiken var galen, typ 90% tjejer som skrek stup i kvarten, okej under ettan var det roande, men under tvåan var det mest irriterande ;D haha. Ahh, varulvarna var riktigt fiiiina :D Coola, me like jao.
Pausen mellan filmerna var ju roande den också då jag och Jessica sprang kungsgatan upp och ner i letandet efter en toalett. (kön på Rigoletto var EXTREMT LÅNG!) Dock fick vi aldrig tag i någon, så vi fick hålla oss. haha :O uppdrag misslyckat ;P Sen att Erika var vetenskapsman var skoj också, och att min hörsel var sämre än vanligt xD Dessutom var min ide med popcorn matningen nice! ;D haha alltså fyfan jag dog igår kväll, ni är så totalt underbart sköna tjejer! :D Då laddar vi inför nästa film då! :D <3

Bio ikväll/inatt! :D

Well well, så är det ibland. Haha 8) Ahh iaf.. var totally seg imorse :O satt ju uppe till klockan 4 för att se klart säsong 1 på Heroes ;D hahah, fyfan spännande spännande! :) Kom upp efter elva idag, seg som fan och hoppade i duschen :P då vakna man iaf ;P haha. Sen har jag suttit här och slappat, snackat lite med folk och sådär :) Nice nice.

Ikväll (inatt) är det bio!!! :D:D Med Erika och Jessica! Ska bli så sjukt roligt :)
Orkar inte jobba idag :O hahah, för 3 timmar är såååå mkt xD haha, neee men det går fort bara man kmr dit och kmr igång :P Men ahh det var ngt mer jag skulle skriva :O men har fan glömt bort det ;D haha, så ahh, ska dissa datorn ngr minuter för att packa ner saker nu jao! :)

Var nästan duktig.

Jag funderade faktiskt på att gå och lägga mig nu.
Men har tre anledningar till varför jag inte ska göra det.

1. Jag är för rastlös för det.
2. Jag tänkte att det är väl bäst att va uppe sent och gå upp lite senare imorrn så man är pigg och kan hålla Erika och Jessica uppe ett tag imorrn ;D..
3. Jag vill se Heroes.

Så Heroes it is!

Good Mood

Jobbet gick bra, som alltid. Dock hade jag väldigt ont i ryggen ett tag, samt kände det som om det svartnade för ögonen några gånger då man reste sig upp efter att ha ställt saker på hyllorna längst ner, haha :O ehhe. Ahh men det gick ju över fort så skitsamma :P

Btw så har jag en del saker att se fram emot! :D
*imorrn.. BIO!!! :D Twilight och NewMoon med Erika och Jessica! :D:D:D
*fredag, va med Alex efter jobbet :)
*söndag, träffa Rose och peta på minibebbarna :D
*onsdag, kanske gå på öppet hus på Djurgymnasiet! :D.. haha ;P
*onsdag.. Hemlis :D.. HOPPAS!
*fredag.. träffa Ronja och My, äta middag och ha trevligt då My fyller 18 den 24! :)


Ser bra ut jao! :) Och alla vardagar är det ju jobb 15-18 som gäller, men det är bra. Vill ha pengar jue ;P yes. Dessutom är det ett nice schema. Man kan sova länge (till 10 typ) och ändå slappa framför datan ett bra tag innan man åker till jobbet. Man kan vara uppe sent på kvällarna :D perfect jao!

Ska dra

Kom upp i någorlunda tid imorse :P Tack Tott :D haha, såg på ett Heroes avsnitt och rollade, men nu ska jag dra. Yes yes. Ett inlägg kmr ikväll efter jobbet ;)

Maha

Det blir tidigare för varje dag :D mohaha, jag är duktig jao! Men ahh, nu ska jag sova. Godnatt.

Serie nörden :D

Jag vill skriva en sak som jag tkr låter spännande. Som kanske är.. tråkig men samtidigt kan bli roligt! Dock så ska jag inte skriva det. Nope, not yet.

Iaf, jobbet gick bra. Like always ;P Fick ju sällskap av Alex en bit på väg dit :P Han skulle till videobtiken och klev av i Fridhemsplan, så fick sällskap långt :D nice, nice. Men ahh, nu börjar jag bli trött igen :O Kom hem efter jobbet, åt mat framför datan och svarade på lite roll. Sen såg jag på Heroes. Det är så sjukt bra! :O och nu har jag typ.. 4,5 avsnitt kvar av säsong ett :O sen blire säsong två, sen säsong 3 :D haha, och efter det blir det Ugly Betty, och efter det ska jag nog fan se Gossip Girl. Enda problemet är att jag inte riktigt vet vart jag var i den serien :O haha. Dessutom har jag ju mina fina Fresh Prince avsnitt :D hahah, hell yes jag är en serie nörd! :D mohahah. Ehehe, ahh ngt sånt ;P

Drömmaren.

Jag drömde om Heroes :D eller ahh, typ. Jag var typ Claire och hade några kompisar hemma hos mig. Typ Alex, Fredrik, Jennie (från nian) och sen var det ngr fler som jag inte kmr ihåg :O Ahh plus den där.. raderaminnen snubben i Heroes ;D haha, han var dock yngre och typ.. snyggare :D moahha! Vi typ lagade mat eller ngt, sen så skulle han typ försöka radera mina minnen :O eller låtsades att han skulle det eller vad fan det var XP plus att det var ngn mer som typ.. skulle sova men som blev osynlig om han/hon (tror det var en hon först men blev en han sen o.0) sov för länge. Men vi typ sa att "Joo det går bra." Så han/hon typ somnade rejält och bara försvann och det var typ jätte weird för man kunde inte liksom röra han eftersom han var osynlig :O ahh eller ngt sånt :P weird var det iaf ;P men lite roligt x)

Jag har iaf typ totalt ställt om dygnet :O haha, går och lägger mig vid 3-4.. och går upp vid halv elva typ :O halv elva låter så sent :/ hehe, säkert bara jag som tkr det ;P Men, men.. gör väl inte så jätte mkt då man börjar klockan 3. Dock ska jag försöka ändra min dygnsrytm lite till helgen eller efter den. För på torsdag är det väl bara bra om man orkar vara uppe sent med tanke på att det är bio! :D Midnattsvisning med Jessica och Erika! :D Fyfan vill ha torsdag nu! Dessutom blir det ju mysig middag hos Jessica först, och efter ska vi sova hos henne också :) Det kmr bli bäst! :D Jobbar dock både torsdag och fredag, men jaa, som sagt så börjar man klockan 3 så det gör inget :)

Passar på att lägga in bilderna jag skulle ha lagt in igår :)

Roade mig lite då jag satt i kassan och det inte var ngn där. Haha, höll ju fan på att somna så var ju tvungen att göra ngt ;P

Den där pinnen är den som ALLA äckliga barn alltid ska vrida på. Jag vill ha den som den ligger på bilden, men dem vrider den helt mongo. Hatar dem :)

Vill se mer

Fyfan jag vill se mer av Heroes :O hahah, hey här är man beroende ;D haha. Men ahh, sa ju att jag skulle gå och lägga mig tidigare än jag gjorde igår.. och dessutom känns min rygg paj :O hha, ahh och jag är trött. Såå nu ska jag sova. Godnatt.

tugggummi :D

Jag är trött. Seg. Godissugen :O hahah. Ska snart dissa alla på msn, gå och rota i skafferiet och sen se på Heroes :D Var ju uppe lite för länge igår.. hahah :P så ska försöka komma i sän tidigare ;)

Dagen var bra. Var astrött på morgonen och kom inte upp förräns vid halv elva. Eller ahh, inte jätte sent men ändå :P Slappade, gjorde mig iordning, spelade Rummy med moster och syster, sen drog man till jobbet där man jobbade två timmat extra för att ställa upp för Lina som skulle kolla lägenhet :P Hoppas hon får den jao! :D
Somnade fan nästan vid kassan då jag satt där från 6 till 8. Ganska segt jao, men jag överlevde genom att spama Alex med sms xD hahah, fast han slutade svara efter ett tag 8).. fick senare veta att han gått in i vardagsrummet och inte hört smsen 8) Klant :D hahah.. eller.. bortförklaring :O HAHAH.. ahh.. börjar bli dags för Heroes nu känner jag. Mhm! Skulle ha blivit bilder idag också, men jag pallar fan inte lägga in några :D haha!

Heroes

Heroes är sjuuukt bra! :O Jag dör, jag vill se mer! Men fyfan borde sova. Haha. Iaf, det är sjukt spännande, hahah, me like! :D Men ahh, ska nog sova nu så jag kan se mer imorrn! :D Godnatt.

Den Otroliga Vandringen

Såg Den otroliga vandringen med syster. Fyfan den är så fin! <3
Har alltid älskat den filmen. Måste försöka hitta och se tvåan snart också. Eller ahh, inte idag :P Hahah.

I´m not Alone

Letar musik jao. Hittar faktiskt lite :) Jouline hjälper mig :D mohaha.
well well, tror jag håller på att bli förkyld :/ NOT GOOD! Har fan inte råd med det :O måste jobba jue. Usch usch, hoppas det inte blir värre iaf. Hoppas jao.

Dagen har iaf varit slapp, slapp. Ganska skönt ändå. Vaknade elva men gick liksom inte upp förrän halv 12. Igen. AHaha, jag skyller på Alex jao! :) haha ;D han får mig till att vända om dygnet :O usch och fy för det. Men det gör inte så mkt dock :) Tur man börjar klockan 3 ;P Då gör det inget om man går upp klockan elva ;D haha. Jag älskar mitt jobbschema jao! Även om jag samtidigt vill ha lite mer jobbtid så kan jag inte sluta älska schemat jag har nu nej ;D hahah. Perfekt liksom.

BILD!

just forget the world

Ge mig tips om musik ngn! :D Har ju fan 4GB och endast 99 låtar på mobilen :O haha.



"Those three words  ,  Are said too much  ,  They're not enough"

Usch och blää.

Jag fryser.
Jag har ont i magen.
Jag är nedstämd.
Jag hatar det.
Jag behöver en kram.

Daphne
Hon var den råttan jag hade bäst kontakt med. Hon hade bäst psyke. Hade sötast teckning och var bara helt underbar. Dessutom var hon den som jag hade kvar längst. Ett tag var hon själv och jag mådde så dåligt av att hon var ensam. Dumma löss. Kommer iaf ihåg när jag vaknade av att hon hade rymt och krypit ner i sängen bredvid mig. Aww <3 Men sen fick vi iaf bort lössen, och hon fick flytta till Rose. Kändes bra att hon fick sällskap. Även om det slutade så som det gjorde. Usch fyfan, min söta "lilla" Daphne.

R.I.P




"Cola tack!".. Det var rätta takter! <3

Lördag

Jag glömde ju fan säga att jag fick en tidig julklapp igår! :) Av Alex, ett minnekort till mobilen på 4GB :D nice nice! Jag ska ha massa, massa, massa musik! :D Och ändå kunna ta massa bilder :) Låter nice jao!

Dagen idag har varit mysig. Klev upp lite försent, vid halv 12, men jaja. Alexs fel :D hahah ;P vi lyssnade på hög musik och typ slappade lite, sen blev det till att göra sig iordning och gå hem till mig. Vi skulle baka mockarutor, men nope, det blev chokladbollar då det inte fanns ngr ägg :O så kan det va jao.
Försökte installer vår skrivare, men den var redan installerad. Dock funkar den inte eftersom vi inte har ngn blå färg.. HAHA, vadå weird liksom -.-' Ahh.. käkade pizza till middag, gott :) Med cola <3
Nu sitter vi här och degar typ :P HAHA, med pizzadeg i magen xD *humor* haha. Men ahh, vi rollar lite smått, men just nu är folk lite sega på att svara :O hmm. Aja får se om det blir ngn film ikväll :) Troligtvis The Mexican :D med Brad Pitt och Julia Roberts :) Det kan väl inte bli annat än bra då? ;D haha.
och yes jag vet.. nu är jag dålig med bilder igen :O haha.

Trötter

Jag är trött :O Men alldeles för.. rastlös för att sova ;D haha, ahh typ. Dessutom är jag med Alex och vi nördar oss framför datorerna. Yeeees. Så är det ;P Vi ser på Jurassic Park också, haha :P Well well, jobbet gick bra. Bra bra. Var dock ganska trött där på slutet. Fick sällskap av Lina till Fridhemsplan där Alex klev på och hon av :P haha, vi åkte till v-by och köpte godis, sen hem till honom :) Åt vårrullar och sen blev det typ Idol med godis till :D Var bra teman idag jao! sen typ försökte Alex få ps att göra som han ville, men ps vann 8) hahha. Och well, nu sitter vi här :)

Iaf, har roliga saker att se fram emot! :D
- Kanske ska träffa Ronja på söndag! Det märker vi typ imorrn.
- På torsdag är det bio med Jessica och Erika :D:D:D New Moon<3
- Lön den 25 :D
- Middag hos My den 27! :D
- Jag, Alex och brur ska åka upp tll farmor typ den 1:a :D.. hoppas jag :P
- och desutom har jag och Alex en liten plan som vi får se om det blir av :D.. *Hoppas!*

Stressad

Ojoj, tiden springer iväg :O Snart ska man dra till jobbet :P Folk skriver som galningar på msn så inte hinner jag skriva ordentligt här heller. HAHA.. Aja, snackade med farmor, jag, Alex och brur ska dit upp typ första december :D dock måste vi boka biljetter först. Får se när vi gör det. Ganska snart iaf.
Ahh, men pallar inte skriva mer då jag blir superstressad av alla som skriver :O hahah! Ahh ett avslut.. DET ÄR FREDAG IDAG! :D:D:D

Nice

Jag kom i perfekt tid till tunnelbanan :D hahah! But!.. jag tror bestämt den var försenad typ 2 minuter :O hahah. Den gick 25 och skulle ha gått 23 så.. 8) haha, well nytt försök imorrn jao ;) ahah.
Det gick som vanligt bra att jobba, lite missförstånd där men det gjorde inte så mkt :P hehe. Packade upp varor hela tiden, utom när jag stod i kassan typ.. 5 minuter eller ngt ;P haha. Ahh och kastade in kartonger i Orwak :) Yeah. Slutade samtidigt som Lina så fick sällskap 2 stationer :) Vi snackade om lite saker, och sedan blev det till att lyssna på musik då hon klev av. Åkte hem, åt mat och satte mig sen här. Like yesterday typ ;P haha.
Imorrn är det iaf fredag, FREEEDAG :D Ska sova hos Alex och vi ska se idol och troligtvis ha Disneymaraton efter :D wiiie! Nice nice.

Ska gå snart

Jag har ännu inte riktigt lärt mig vilken tid jag ska gå för att komma till t-banan i bra tid. Har gått typ 10 över hemifrån tidigare för att hinna med den somgår 23 över. Dock får jag alltid vänta typ 5 minuter. Så därför ska jag gå typ 13 över, när den t-bana som går innnan den jag ska med går. Får se om det blir bättre då. Spännande jao ;D haha.

Känns bättre.

Nu känns det lite bättre. Snackade med både Tott och Alex, var lite strul och fy fan vad jag kände mig.. usch där ett tag. Men ahh, kom fram till ett beslut och så får det bli helt enkelt.

Kom dessutom fram till att jag har ett väldigt nice schema :D Behagligt eftersom man inte behöver gå upp tidigt, eftersom jag kan sitta och slappa framför datan på morgonen sådär som jag gillar. Äter sen lunch, åker och jobbar i 3 timmar vilket inte direkt är jobbigt, åker hem och äter middag, sen slappande framför datan :) Dessutom vet jag en sak i och med att jag ska jobba vardagar 15-18.. och det är att fredagarna blir speciella igen! :D Wiiie!
Nu ska jag iaf rolla lite smått innan det blir dags att dra.

.

Rolig morgon.
Vaknar strax över elva. Vilket är alldeles försent i mina ögon.
Inser att vad jag än gör på rollspelssidan som värd så blir det fel. Kul.

Om dagen typ.

Jag kom på vad jag skulle skriva om när jag var på jobbet. Sen glömde jag det :) hahah! Iaf, jobbade i 3 timmar som sagt. Lätt som en plätt jao ;) Trivs sjukt bra med alla som arbetar där :D Störsköna personer jao! :) Me like. Hade fått 5 sms under arbetet, kände mig poppis ;D hahah, comviq yeah ;P heheh. Åkte hem, trött som fan. Gick av vid vällingby för att köpa mjöl, gick hem i mörkret :P Köpte en plopp för att typ hålla mig vaken ;D ahah. Åt mat, satte mig vid datan, rollade. Det är vad jag gjort efter jobbet :) haha. Orkar inte skriva mer, ska rolla mer jao!

Dock ska jag säga till Alex; att självklart det löser sig, precis som du säger :) And hey, vill du prata eller ngt finns jag alltid här jao! <3
Yes.

Oron gnager i ens inre.

Well well, morgon morgon morgon. Har inte direkt ngt att skriva. Rollar. Oroar mig för att Daphne lider. Oroar mig lite för Rose. Lite för Alex. Fyfan mkt här ja. Men ahh. Vädret ser lite roligare ut än det gjort dem senaste dagarna då det bara varit helt grått. Nu är det iaf ngr blåa fläckar :D *femtooon valpar :D* ahaha xD fick mig att tänka på det ja. Men ahh, ska rolla mer och om en halvtimme blir det typ lunch, sen till att vänta ut tiden för att åka till jobbet jao. Btw så har jag comviq nu! Så smsa mig nu :D mohaha.

Not good

Fick höra av Rose att älskade Daphne har skadat ena ögat :( Tydligen har det varit fight mellan henne och Nutella. Usch och blää! Rose ska ringa veterinären imorrn så får vi se vad som händer.

Daphne <3

I don´t wanna fall asleep

Mysig dag igen. Hörde hemtelefonen ringa klockan 8.39 imorse, trodde fan det var apoteket som ville jag skulle komma och jobba.. :O.. låg och väntade på att dem skulle ringa på mobilen.. men icke :) Skönt. Så istället sov man till 10 och gick sen upp. Käkade frukost med Alex, fick öppna för snubben som kom och laga dörrhandtaget till badrummet, sen så degade vi ett bra tag, önskade att Nadja skulle komma och spela Rummy med oss ;D men stackarn är sjuk :O Krya på dig!
Vi käkade iaf lunch och sen gick vi till vällingby där Alex julhandlade. Var runt i en del affärer, mysigt ändå :) Sen så åkte vi buss till ÖB där han köpte ngr muggar och vad det nu var :P Tog bussen till Råcksta för att se om busshållsplatsen hette Råcksta också, samt att det var 4 minuter tills den kom så ;P jao och det var kallt ute :P haha. Sen gick vi hem till mig, där Alex i princip plockade på sig sina saker och sen stack hem. Sj valde jag att se på That 70s show med pappa :) och well nu sitter jag här ;P vi ska väl typ äta middag snart i guess.

Visst ja, den nya chefen på apoteket ringde mig typ vid 3 också :P Frågade om jag vill jobba 15-18 varje vardag :D Så jao nu har man jobb på vardagar :) Nice nice. Dock vet jag inte hur länge jag ska följa det schemat :O så ska prata med henne imorrn om hon är där :) Yes.
Och så lite bilder, eftersom jag vill kompensera med att jag varit dålig på att lägga in det på senaste tiden ;P

Alex, jag, och sen så brurs A.I.K flagga ;P hahah 8)

If It makes me happy

Jag är trööööött :O hahah, usch fyfan för det. Jag är lite orolig över att apoteket kmr ringa imorron bitti och erbjuda mig jobb :O Kmr fan inte orka, men vill inte tacka nej till att jobba :/ Får väl hoppas att dem inte ringer på morgonen, utan i så fall hellre på kvällen och frågar om jag vill jobba på onsdag. Yes, hoppas på det i så fall!

Vi har haft det lugnt här, rollat en del jao. Sen så tog jag och Alex oss en tur upp till vällingby där vi köpte lite saker. Gick hem, bakade paj tillsammans med syster. Fixade vaniljsås till det också, mums! Efter vi bakat spelade vi Rummy också :) Saknade Nadja! :O Måste ju ha ngn som förlorar hela tiden kom vi fram till ;D hahah :P Kram på dig! <3 Iaf, jag vann sista gången :D yey, *stolt* mohhaha :) Men ahhh, nu har vi rollat ännu lite mer, och nu håller Alex på med sitt Cv. Och snart ska vi se på film :) The Proposal :D HAhah, tredje gången för mig på mindre än en vecka ;P yeah, den är ju sjukt rolig! :D haha.

Sen lite bilder som är tagna med min nya fina mobil :D Från igår och idag! :)

1. Små bebisbebbarna! :) sååå söta!
2. Roses miniNutella som blivit stor :P
3. Älskade Daphne! <3


1. Pajdeg jao x)
2. Duktiga jag diskar jao 8)
3. Alex vaaaar trött, hahah


Rummy! :D

Kortis.

Tog en promenad med mamma till vällingby :) Vi köpte lite småsaker samt en blomma till Marie som fyller 66 imorrn. Tog oss en fika där också :) Mums! Nu är Alex här iaf :) Så vi får väl se vad vi hittar på för skoj. Skriver väl ett inlägg senare eller ngt skulle jag tro ;D

Ingen koll

HAHAHA! Jag trodde seriöst att klockan var typ.. 22 ngt o.0.. HAHA, satt och irriterade mig över att jag är rollsugen och att typ ingen svarar, plus att jag börjar bli rastlös. Tänkte jag skulle se en film, men tittade på klockan.. 00.01! 0.o HAHAH, ojda, här hade man ingen koll alls på klockan xD hahah. Så kan det va.
Men okej, vad gör jag nu da? Vill typ se film.. men funderar på om det är för sent för det :O bläää. Aja, degar nog framför datan lite mer, sen blire nog till att sova.

Jag vill ha råttor igen!

Dagen var mysig. Åt lunch i v-by med mamma, pappa och syster. Sen gick jag i affärer med mamma och syster. Fick underkläder av mamma, samt letade efter ngt nytt snyggt linne som jag skulle få :) Hittade dock inget :O men, men. Rose kom till v-by, hon köpte pommes sen åkte jag och hon hem till henne. Från råcksta till högdalen = träsmak i arslet till slut ;D hahah. Städade hos bebbarna, pussade på dem och gulligullade med råttungarna :) Såååå söta! <3 Och Dahpne min lilla sötnos ser ut att må bra :) <3 även om tänderna var lite..skumma :O haha. Gamla sötgumman! Fan jag vill ha råttor igen! :O Vi såg iaf lite på Patrik 1,5 och sen vid typ halv 7 drog jag därifrån för att ta mig till t-banan. Missade den såklart -.-' så fick vänta i 9 minuter. Wiiie, man bara måste älska sånt... :) Hahah, NOT. Men aja, kom hem vrålhungrig :O käka tacos! <3 och till det cola. Mmm!

Dock stör det mig så sjukt mkt att folk juldekorerar nu.. Liksom hallå! Ni förstör. Om jag fick bestämma skulle ingen juldekorera förräns i december, eftersom man i så fall skulle få mer julkänsla vid rätt tid. Det behövs då det i sthlm inte direkt blir så juligt utan snö och sådär. Fyfan jag stör mig verkligen på sånt ;D haha, Ska fan inte gå förbi en enda affär i november från och med nu :).. hahah kan bli mkt svårt ja! xD Men ahh, irriterande.

Festsugen

Okej förra inlägget var lite halvt osammanhängande, men det berodde på att jag försökte skriva vad hon gjorde med en hand samtidigt som hon hela tiden gjorde nya saker ;D hahah. Men ahh, hoppas dem har roligt iaf dem där två! :) Två underbara människor<3

Och jao, jag är sjukt fesstugen. Vill festa, vill festa, vill festa! Men jao.. har inga pengar. Usch och blä för det. Men, men.. får väl acceptera det i guess. Hehhe. Såg iaf på The Proposal igen. Den är så bra! Riktigt rolig jao! Hade ju huvudvärk som satan så orkade inte rolla eller ngt typ. Fast pallade inte gå och lägga mig vid tio, så yes då blev det film :P Nu har jag ont i huvudet igen. Men aja, ska hur som helst gå och lägga mig nu. Imorrn ska jag träffa Rose, och småshoppa med syster och mamma :) Mys pys. Yeah. Godnatt.

FylleMalin xD

Snackar med Malin på tele. hon är typ borta jao xD sitter och hysterigarvar just nu 8) hahahaha! Helt mongo! xD jag vill också :O </3 hon är hos Sandra i växjö. Fyfan vad avis jag är.
Nu sjunger hon också xD "i know you want me..!" Haahaaah! Nu hälsar hon på folk också xD Sandra glömde leg och cykla för att hämta det. Och nu skrämmer Malin iväg ngr snubbar xD ahhah! och inga vill hälsa på henne xP och jag fattar typ nada av vad hon säger ;P HAHAHAHHA! nu skriker hon om att hon är ensam, och nu kom Sandra tillbaka, hon lät nykter iaf :P Malin har druckit upp hennes dricka, fy och skam på Malin :O hahah!
Saknar er! <3

Usch fyfan för barn

Fyfan imorse ville jag inte alls gå upp. Kände mig så sjukt sugen på att sjukanmäla mig 8) hahah. Men ahh, tvingade mig upp, gjorde mig iordning, åt frukost och åkte till jobbet. På t-banan hamna jag bredvid en mamma med två barn. Usch fyfan vad jag hatar barn. Ungarna lät och ville inte sitta stilla, men då morsan skulle trolla lite blev det iaf lugnt ett tag. Skönt tänkte jag, men det var inte roligt länge. Usch fyfan för barn.
Kom till jobbet, fick vänta ute då dem öppnade 10 och jag inte har ngn nyckel eller så. Men, men.. satt i kassan hela dagen. Från öppning kl 10 till stängning klockan 16. Eller ahh, hade ju en halvtimmes lunch i mitten också. haha, ganska segt jao! Men gick ändå bra. Dock la man ju märke till att huvudet var lite koko där på slutet. Hahah. Dessutom stör jag mig så på barnen som kmr in som bara måste snurra på en "bräda" precis där man ska lägga varorna. VAFAN JAG HAR PLACERAT DEN SÅ FÖR ATT JAG VILL HA DEN SÅ! Låt bli! Äckelbarn :)

Åker hem, helt slut i huvudet. Full t-bana är aldrig speciellt bekvämt. Blää. Dessutom sitter ngn jävla unge och skriker alldeles intill -.- Usch fyfan för barn. Hahah.


HAha, okej, ni kanske fattar nu? Och visst, hata är ett starkt ord, men fan jag hatar barn. Eller okej, ett barn som är knäpptyst och inte gör ngt för att irritera en. Fine, den hatar jag inte.

To be, or not to be

Hahha, från och med nu ska jag, när jag inte kmr på ngn rubrik, skriva det som först ploppar upp i huvudet. Så varning för weirda rubriker xD haha. Nu tkr min mobil att jag ska stänga av datan och sova :O hahah, eller okej. Jag som satt alarm. Men fan ska man upp kl 8 imorrn måste man gå och lägga sig i tid.
Har egentligen inte så mkt att skriva. Eller jooo, skulle skriva att den 27:e ska jag på middag, fira My som blir stoooor flicka :D hahah ;P 18 yeah!
Det värsta nu är att jag inte alls vill sova. Jag vill se film eller ngt och äta godis :O hahah. Usch för sånt. Men aja, ska spara godiset tills imorrnkväll. Dock vet jag inte om jag verkligen ska gå och lägga mig. Hatar att göra det. HAha, känner mig alltid så.. rastlös och bara.. bläää för att sova :O heheh. Ahh me får väl se till att göra det iaf. Annars kmr jag vara död imorrn på jobbet. Och jag ska jobba från 10 till 16. Mysigt. HAHa.
Men ahh, godnatt då.

Jag hatar rubriker :D

Jobbet gick bra idag! Förutom att hela kassasystemet typ strulade där ett tag :O hahah, det var lite jobbigt. Men det löste sig jao! Och visst ja, fan vad fiiiiin min nya mobil är! :) Dock så fattar jag fan inte hur man ska lägga in musik på den, för det funkade inte för mig. Så syster fick skicka över lite låtar så jag åtminstonde hade lite musik på resan till och från Odenplan. 11 låtar. HAHA!
Fick sällskap hem också av Lina. Hon är cool :) Hon gick av i alvik då hon skulle till sin syster, så därifrån blev det musiklyssnande. Nice nice. Hem, käka pizzabröd och drack cola! Mums <3 Sen rollat lite och snackat lite, och nu mina kära läsare är det IDOL :D wiiiiiie! Och cola och godis på det! Nyttigt och bra jao ;D hahah.

Ännu ett kort inlägg

Så det blev ingen liten shoppingtur med mamma och syster. Nej för syster har ont i benet. Usch för det. Såå jag får mer tid till att bara slappa innan jag drar till jobbet strax efter två. Såå jag ska rolla en massa! :D Jaa, om folk svarar på rollen ;P samt rensa klart bland alla jävla MJ låtar jag har. Hahah, dem flesta är inte så jätte bra enligt mig. Men ngr är riktigt bra iaf :)
Iaf, mobilen min är jätte söt! Gillar den skarpt, och smspaketet vi skulle ta bort kmr få vara kvar ett tag. Mamma betalar :) Söt! Hahah, undrar om hon gör det för att hon inte orkar ringa ;D hahah. Aja, inte mig emot :)

Godmorgon

Så då var man upp i normal tid dåra. Tvingade upp mig för typ 10 minuter sen. Usch och blää, det är kallt och mina ögon gillar mig inte just nu 8) hahha. Dessutom har jag ont i halsen än :(
Men aja, det blir nog bra. Orkar inte ens skriva mer just nu. Haha. Jaaa förutom att alarm signalen på min nya mobil är udda ;D yeah.

Avrundning

Nu ska jag snart sova. Yes, jag tänkte bara skriva lite kort här. Dels för att runda av datasittandes, och dels för att bara skriva helt enkelt :P haha. Well, ska ju jobba imorrn och på lördag, kmr inte ihåg om jag skrev det förut eller inte. Men hur som helst så ska jag upp tidigt på lördag, så det är lika bra att försöka gå och lägga sig i någorlunda tid idag, och försöka komma upp i tid imorrn :P Yes.
Btw, Imorrn är det idol! :D wiiie. Roligt roligt, dagen kmr dessutom innehålla liten shopping med mamma och syster, samt jobb i 3 timmar sen. Helt okej, ingen vila ;D hahah. Sånt är bra ibland också. Imorgon bitt när jag vaknar måste jag dock lägga in musik på mobilen, den har liksom en låt xD ahha! Så då ska massa låtar in och ringsignaler och meddelande signaler ställas in :) Yes. Men ahh, dags att sova dåra. Godnatt!

Me like.

Favoritlåt än.

God bless you

Såg på Michael Jackson, This is it. Den var helt okej. Var roligt att se lite och sådär. Sevärd i mina ögon, men ingen film man ser fler än 2 gånger :P Det han sa flest gånger under filmen var typ.. "God bless you." eller "I love you." haha.

Var ju inne på The Phonehouse innan bion också. Så nu har jag en ny mobil :) En Sony Ericsson C901. Den är riktigt snygg! :D Verkar riktigt bra också, och vet ni vad.. den är miljövänlig! xD hahah, söt! Yeah, och den 11 avslutas mitt telia abonnemang, och jag kmr ha comviq! :O Så då får ni fan smsa med mig också! ;D
Men ahh, nu ska jag rolla.. Åhh vilken överraskning ;D hahah. Sen ska jag väl försöka glo lite klipp på MJ på Youtube. Yes, om jag orkar. Är ju inte ett sådär jätte stort fan av youtube. Heheh, så är det :P

Rummy

Vaknade ganska sent idag också, gick upp typ halv elva jao. Skönt att ligga i sängen, den var så varm och skön. Dessutom var vädret lika tråkigt som igår 8) HAHa, fast det snöade faktiskt sen :) Fint, fint. Dock ligger du ju såklart inte kvar på marken. haha, Sthlm liksom.
Har iaf varit social idag, bakat med moster och spelat spel md moster, Alex och brur :) Mys mys. Rummy såklart! ;D hahah. Emil äger typ på det så han får fan inte va med längre :O HAHAH, skoja. Sen ringde dem från apoteket också, så jag ska jobba på lördag. Så jobb imorrn och på lördag alltså. Men det blir nog bra. Money Money jao ;D och jaaaa, jag måste säga det varje gång jag säger att jag ska jobba xD hahah.


Bakade mockarutor, fast hade typ inget strösocker så vi fick hacka sönder lite bitsocker xD

Smått och gott

Wiie wiie, har rollat lite nu iaf :) Ska snart se film, The proposal :P Tror det stavas så jao 8) hahah, inte säker nej. Aja, hur som helst så är det torsdag imorrn.. Tänkte säga att det är min diskdag, men icke! För jag bytte med brur denna vecka och diskade åt han i måndags :) Skönt skönt.
Ahh, bakade kladdkaka också, det var mycket gott jao! Mums mums! Synd bara att man är så många i familjen då den tar slut direkt :O hahah, well så är det.
Imorrn är det bio som gäller! Michael Jackson :D wiiie! Hoppas den är bra jao! Sen så kanske man byter från telia till comviq imorrn.. det märker vi jao :P Men ahh, nu ska jag göra mig iordning, svara på ett sista roll och sen är det film som gäller! Yes.

<3

Lekte lite i ps.

Internet la av

Internet la av för oss :O Elakt, elakt. Mamma ringde bredbandsbolaget som sa att det var störningar, och att det skulle komma tillbaka lite senare, vilket det också gjorde. Good :) Jag passade iaf på att se på Ugly Betty jao! Såå sjukt bra! Men nu har jag inte många avsnitt kvar av säsong 3 :O

Iaf, skulle ju ha åkt till Rose idag, men nae det blev inte så. Ska träffa henne på söndag istället! :)
Så istället har jag inte gjort så jätte mkt idag. Neee jag har sett på Ugly Betty, rollat lite smått, samt spelat Rummy med moster och syster :) Sen var brur med också :) Och ännu har jag inte bakat den där kladdkakan som jag tjatat om i ngr dagar, så nu fan ska här bakas! :D

En plansch?

Fyfan vad tråkigt det ser ut då hela himlen är täckt av moln. Låg i min säng och såg ut genom fönstret, det såg nästan ut som om någon klistrat upp en helfärgad plansch för att jag inte skulle kunna se ut. Dessutom låg jag sååå skönt där under täcket att jag struntade i vad klockan var. Så well, nu är klockan 10.41, and I don´t care. yeah.

Sthlm i mitt Hjärta

Jobbade iaf från 10-16, satt i kassan en timme och plockade varor resten av tiden :P Inte direkt ansträngande arbete ;P Dock var det ganska kvavt i lokalen idag, usch för det :P Jaaa och Moster Catja var snäll och bjöd mig på en korv med bröd då jag endast hade med mig en drickyoghurt :O Tur det, annars hade jag väl svimmat eller ngt sånt ;P haha.

Åkte hem, satt på t-banan och lyssna på musik. Mhm, me like! Att åka t-bana när det är mörkt ute är mysigt, självklart då om man har musik i öronen. Man sitter där och lyssnar på musiken, ser ut på genom rutan där det är mörkt och man typ endast ser ljus eller spegelbilden av sina ben och passagerarna på andra sidan. Hur som helst så känns det nästan som om världen stannar upp för en stund, som om man har all tid i världen till att tänka på sånt som man annars aldrig riktigt hinner med. Känslan av att bara vara lägger sig över en, och det är så skönt, så skönt. Jaa iaf tills man börjar få träsmak i arslet, fast då är det oftast inte så långt kvar xD

Gröna linjen såklart!

Trött

Well well, så ska man jobba idag. Moster ringde och fråga om jag kunde komma, well yes, jag kmr. Money money money ;D HAHhah! Så börjar kl 10 och ska jobba ngr timmar. Känner mig halvt som en zombie, och säger bye bye till Ugly Betty :O haha. Ahh, men ska käka frukost nu, sen sätta på en maskin tvätt, sen blir det till att gå till t-banan jao!

Social Sandra

Nu är jag trött. Inte heller blev det ngn Ugly Betty idag :O buhu för det. Haha. Men aja, ska se det imorrn då alla rollspelskompisar antagligen sover eller är i skolan ;D *smart jao*
Iaf, idag var man social :) Blev väckt av moster som smsa mig och frågade om jag skulle med på en promenad lite senare. Svarade men såg inte vad jag skrev då jag typ halvsov, men vaknade till lite sen iaf ;D Var skönt med en promenad sådär, även om det var svinigt kallt ute :O hahah! När vi kom hem till oss igen så spelade vi spel med syster min. Alfapet och sen Rummy. Roligt roligt :) Alex kom sen också och spelade Rummy ngr gånger med oss :) Jag tkr det spelet is fun jao :) Vann sista omgången också :D mohha!

Sen har jag väl inte direkt gjort så mkt mer idag, mer än att rolla. Sitta här och dega som vanligt. Haha. Men ahh, nu är jag sjukt trött. Så ska fixa med poäng på sidan, sen ska jag fan i mig sova ;D Yes yes. Så godnatt :)
Fanns inga bra bilder så pallar inte bry mig om det 8)

onödigt

Jag är hungrig och seg. Totally seg i knoppen jao :O heheh, hööhöhö, hiihih, hahah! Eheheh, yeah. Weeeeeird I know :D Men ehh, Rolla, rolla rolla, jag ska se Ugly Betty sen :) Och jao jag har inget att skriva.


Jag totally älskar den här låten! <3

A.I.K Vann!

A.I.K vann iaf, fun fun! :) Brur var ju i Göteborg och såg matchen, han verka ha haft roligt :) Roligast tkt jag iaf var när han plocka fram lite gräs ur väskan.. Han plocka det från planen då dem storma den! xD HAHHA! Riktigt roligt jao! Men ahh, billig sovenir ;P hur det nu stavas 8) ehehhe.
Ahh men jag ska väl snart gå och lägga mig. Vill inte att det blir för sent. Dock är jag hungrig :O HAHa, men det får fan vänta tills imorrn. Jao. Men ska sluta skriva nu då jag inte ville skriva för mkt då brur gått och lagt sig ;P haha.
Så säger godnatt nu, så får vi se hur länge man blir uppe inatt.

Helgen

Helgen var mys! :D I fredags jobbade jag som sagt, slutade 18 och träffade Malin i centralen efter det. Vi gick runt i stan til halv tio då vi väntade på att hennes syster skulle sluta jobbet så hon fick sällskap hem. Iaf så käka vi mat på McDonalds, billigast så typ ;P Snacka en massa om allt möjligt, även om hundar nog var det vi pratade mest om :P Sen så tog vi oss en promenad runt typ hela stan ;D Letade efter ngnstans att ta en fika på, gick förbi ngr i början, men sen när vi väl bestämde oss för att "nu vill vi fika och sitta ner!".. så var alla stängda o.0 AHHA! Så då hamna vi på en annan McDonalds där vi Malin bjöd mig på en paj och vaniljmilkshake :) Mums! Dumma som vi var så satte vi oss utomhus eftersom vi inte ville sitta inne. Vi åt, vi frös och det slutade med att vi gick tillbaka till den MacDonalds vi var på först, köpte en milkshake och satte oss inne för att typ vänta ut tiden :P Vid halv tio köpte Malin en BigMac till sin syster och så mötte vi henne och åkte hem till Malin :) Vilket betyder att vi stod i kassan vid McDonalds 4 gånger under en kväll! xD HAHAH, okej.. 3 på en och 1 gång på en annan.. but still ;P Hos Malin såg vi på Sex and the City filmen, som var sjukt bra! :D Kikade vem som åkte ut ur idol, och sen däcka vi typ ;D haha.

På lördagen gick vi upp ganska sent, åt frukost och var ute med hundarna. Sen var jag tvungen att dra då jag skulle möta Alex i liljeholmen vid 3 :P Fick vänta på han lite i liljeholmen då jag kom dit typ.. 10 över 3 :O haha, men fick typ bara vänta.. 15-20 minuter så det var inte så farligt :P Vi kikade iaf in den nya Gallerian där :P Skitstor, fräsch och mysig! Fick lust att köpa julklappar, men det kmr jag inte kunna göra i år 8) hhehe *fattig som få*
Åkte hem till Alex där vi lyssnade på hög musik :D Sen kom Kamilla <3 och så gjorde vi pannkakor :) Spelade tv-spel och såg på slumdog millionare. Jao och så tog vi oss en tur till statiol där Kamilla köpte choklad. Vi cyklade ner :D eller ahh, jag och Kamilla, för vi hade bara en cykel och Alex var snäll och lät oss roa oss emd cykeln :P Var fan första gången jag skjutsade ngn! :O HAHah, sjukt roligt var det iaf ;P och så cykla vi hem till mig en snabbis också för att visa Kamilla lägenheten :) Det var ngr som hade fest här då :O blev lite avis då man själv är så sjukt festsugen :O haha, men ahh så är det. Vi hade iaf sjukt roligt! :)

Idag har vi inte gjort så mkt, spelade tv-spel och sen så skjutsa Kamilla hem mig :) Hon kör riktigt bra! :) Men ahh, så nu ska jag typ rensa systers sida på in dator, för sen ska den bort :P mohahah! ;D hon har ju eget rum så då kan hon sitta där istället :P Sen får vi se om jag ser på lite Ugly Betty eller om jag kör på att rolla lite ;P


Btw så fyllde ju Rose år igår, Grattis! :)

RSS 2.0