I don´t wanna fall asleep

Mysig dag igen. Hörde hemtelefonen ringa klockan 8.39 imorse, trodde fan det var apoteket som ville jag skulle komma och jobba.. :O.. låg och väntade på att dem skulle ringa på mobilen.. men icke :) Skönt. Så istället sov man till 10 och gick sen upp. Käkade frukost med Alex, fick öppna för snubben som kom och laga dörrhandtaget till badrummet, sen så degade vi ett bra tag, önskade att Nadja skulle komma och spela Rummy med oss ;D men stackarn är sjuk :O Krya på dig!
Vi käkade iaf lunch och sen gick vi till vällingby där Alex julhandlade. Var runt i en del affärer, mysigt ändå :) Sen så åkte vi buss till ÖB där han köpte ngr muggar och vad det nu var :P Tog bussen till Råcksta för att se om busshållsplatsen hette Råcksta också, samt att det var 4 minuter tills den kom så ;P jao och det var kallt ute :P haha. Sen gick vi hem till mig, där Alex i princip plockade på sig sina saker och sen stack hem. Sj valde jag att se på That 70s show med pappa :) och well nu sitter jag här ;P vi ska väl typ äta middag snart i guess.

Visst ja, den nya chefen på apoteket ringde mig typ vid 3 också :P Frågade om jag vill jobba 15-18 varje vardag :D Så jao nu har man jobb på vardagar :) Nice nice. Dock vet jag inte hur länge jag ska följa det schemat :O så ska prata med henne imorrn om hon är där :) Yes.
Och så lite bilder, eftersom jag vill kompensera med att jag varit dålig på att lägga in det på senaste tiden ;P

Alex, jag, och sen så brurs A.I.K flagga ;P hahah 8)

Kommentarer
Postat av: Nadja

<3

Grattis va kul att du fått mera jobb, kanon ju ;)

2009-11-11 @ 07:29:01
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0