Ingen stress

Skulle ha sovit hos Alex igår, men fick ett sms om att han var helt slut och inte orkade. Så istället åkte jag hem till mamma och pappa och sov. Vilket blev asbra då jag kom dit lagom tills Hells kitchen började! :) fastnade nämligen framför en ny serie jag börjat se på, Teenwolf. Ganska underhållande! Ahh plus att jag väntade på skjuts av pappa :) hahah.

Idag hade jag tänkt sova till typ kl 10, men vaknade självklart aspigg vid 8. Typiskt! Somnade iaf vid typ 12 igår, så har sovit ordentligt iaf :) strax efter 1 åker jag till Jenny, men innan dess måste jag måla mina naglar och fluffa håret! :) 4 timmar på mig, jaa jag har inte bråttom ;) ska göra allt i min makt för att inte göra som jag brukar när jag har lång tid på mig.. Nämligen att slappa och göra nada i flera timmar, för att sen få asbråttom ;D hahha. Nope not today! Ska äta frukost och glo lite på tv, sen fluffa håret! Yes.


Hunddagis


Efterdyningar från igår?

För det första så vaknade jag halv 2 inatt och bara vred och vände mig under ca en timmes tid.
För det andra så vaknade jag imorse med panik då jag trodde jag försovit mig.
och för det tredje så har jag ont lite överallt idag. Ont som satan i nacke och axlar, samt i ryggen. Dessutom huvudvärk på det (som tur är en ganska mild huvudvärk) samt ont i magen nu också :/

Så ja, kanske är det efterdyningar från gårdagen?
Dessutom är jag lite ledsen över att det är Hannahs sista praktikvecka. Och eftersom jag är ledig imorrn så blir det en sista dag idag med henne på jobbet ;O hade hoppats på att hon skulle få anställning.

Samtidigt är jag även glad, dels för att det ska bli skönt att va ledig imorrn, och så är det ju kryssning imorrn!!! :D är så taggad! Ska hem och packa efter jobbet idag. Kmr ha fullt upp när jag kmr hem vid ca 17, för tre timmar senare ska jag hem till Alex :) med packning och allt. Ska nämligen sova där inatt, och så imorrn åker jag från honom hem till Jenny så vi gör sällskap till båten :) troligtvis kmr Elin också och gör oss sällskap! åhh är taggad!! :D


Bluehead


Inte direkt en bra dag

Jaa förmiddagen var ganska bra, men sen vid lunch var det massa att göra. Vi stressåt, hade kundmöte, glömde gå ut med valparna så torkade kiss, samt gick för att köpa kontantkort till jobb-mobilen. Kändes som man inte satt ner ngt. Plus det faktum att vi fick besök av Ida som hade en labevalp med sig. 12 veckor gammal, jätte söt! Men satan vad den skrek! Konstant. Kan säga att detförstörde resten av dagen då jag efter det haft ont i öronen och huvudet.

Stängningen var okej, till och från hemsk dock med piphundar. Astrött i både kropp och huvud nu, så ska bara hem, laga mat, se på idol och sen sova! Skulle egenligen hem till Ronja och äta och kolla kläder, men kände att det orkar jag fan inte efter denna dag :( så kan det va.


Jag hör inte

Idag är än så länge en sån där dag då jag kan stänga ute pipandet från hundarna ganska lätt. Jag orkar inte riktigt bry mig idag helt enkelt :)

Är nöjd med håret mitt, även om jag helst sett att dem gröna nyanserna skulla ha försvunnit. Får se till att avfärga det nästa gång, för nu räcker det med grönt i huvudet tkr jag! Hahah x)

Är hungrig som satan men får hålla ut i typ en timme till. Snart borde Linda och Hannah komma tillbaka så då är det promenad som gäller :)


Smurfen

Somnade ganska fort igår. Typ vid halv 10- 10! Vilket i sin tur innebar att jag fick många timmars sömn.
Förberedde mig för ännu en kaos-morgon, men den blev ganska lugn faktiskt! Inga helt nya hundar, och dessutom 4 av valparna hemma av olika anledningar! Skönt. Behövdes idag :)

Resten av dagen fortsatte ganska lugnt också. Ingen hysteriskt jobbig promenad utan faktiskt ganska bra promenader! Skönt :)
Syster kom till jobbet vid 3, och när jag slutade vid 4 så åkte vi till kista för att träffa Ronja! :) blev lite shoppande, för dem. Ahh fast syster lånade pengar av mig och så betala jag halva priset på Ronjas nya skinnjacka i födelsedagspresent också :) så slösat pengar gjorde jag ändå ;p hahah.

Syster och jag åt i vällingehus, och gick sen hem till mig för att se på idol. Färgade även mitt hår, -BLÅTT! :D äntligen har jag blått hår igen!! :D- och syster duschade lite snabbt. Promenad hem till mamma och pappa, och så la vi i mer rosa färg i systers hår. Och well, nu är det sovatime! Godnatt :)


Evening

Nu ska jag snart sätta på en film att somna till. Är dock inte speciellt trött just nu (säger Sandra och gäspar.. Hahah) men lär nog somna ganska fort ändå :p

Har varit en lång dag.
Eftermiddagen spenderades med Cicci i stan, och sen fick vi även sällskap av syster och senare dök även Bella upp :) middag tsm i stan och sen var det hem till soffan och idol!

Hittade iaf en bok jag önskar mig i födelsedagspresent! Har inte läst så mkt av honom, men tkr han verkar ha en hel del smarta tips!


Kaos är bara förnamnet

Kaosartad morgon och förmiddag. Eller okej, början av morgonen var ganska lugn, men från typ 9- halv 10 fram tills ganska nyligen har det varit fullt upp. Hundar som pipit, hundar som satt på varann, hundar som lekt som idioter, hundar som blivit lite irriterade på varandra. Hundar som inte kan gå i koppel (inte konstigt när det gäller valparna men irriterande då dem man vet kan gå bra inte gör det) och hundar som verkar ha bestämt sig för att göra denna måndag till en helvetes måndag. Helt sjukt.

Tre helt nya hundar, plus valparna som inte lärt sig hur man uppför sig helt plus tokiga vuxna hundar som plötsligt glömt hur man går i koppel 0.o gick en promenad med fyra hundar, och var efter kanske 20 min helt jävla slut! Ont i typ hela kroppen, ekande pip i huvudet och med ett tålamod som var farligt nära att ryka helt.

Räddningen blev öronproppar och ett lugn som la sig över dagis nu till lunchen. Fick liksom stanna upp lite då och då för att andas och behålla tålamodet xD helt jävla sjukt!
Hoppas eftermiddagen blir bättre! Dem tre nya hundarna har iaf gått hem så blir lite lättare. Om alla andra kmr ihåg hur man går i koppel också ;p hahah.

Imorrn öppnar jag här igen, hoppas det inte blir lika kaosartat då x)


Blindhet och nattsamtal

Tycker så synd om lilla Bam. Han är ju nyblind, så har inte vant sig vid det än. När vi kom hem igår så började han med att gå in i saker :/ Så spärrade av så han bara kan va i sovrummet, och säkrade väggarna och hårda kanter med kuddar och filtar! Funkar ganska bra, och jag kunde sova lite lugnare. Sen att han gick omkring i mina tvättpåsar *prassel prassel* mitt i natten var kanske inte så kul.. X)

Dessutom så ringde min telefon vid typ halv 2 inatt! Var en som undrade om jag kände en joel i vällingby, eftersom jag ringt hans nr flera gånger för ngn vecka sen.. Fatta först ingenting men insåg sen att det måste varit när jag och Sara mötte en kille som blivit utelåst! Ringde ju hans kompisar flera gånger då xD hahha.


Gröna Lund 130 år

Igår hade jag en riktigt lång dag. Jag öppnade dagis, så började jobba 7.30. Fick iaf skjuts till jobbet av pappa :) jobbade till 18, alltså heldag, vilket alltid är lite slitsamt ;) tog mig dock ngr små vilostunder under dagen tsm med Hannah, så var ändå inte så trött.

Efter jobbet åkte jag till resturangen där jag i ca 40 min fick vänta på pappa innan han arbetat klart. Då käkade vi grillbuffé och hade det allmänt bra! Vid halv 9- 9 tiden åkte vi båt till Gröna Lund där vi såg på fyrverkeriet som skjöts för att fira Gröna Lund 130 år! Jävlar vad det smällde! Och vi hade grymt bra plats där vi satt i båten. Första parkett typ! Oerhört häftigt fyrverkeri!! men kunde inte låta bli att tänka på alla skotträdda hundar och djur :/ ska göra allt jag kan för att min hund inte ska bli skotträdd!

Efter fyrvekerierna var vi tvungna att åka en lång omväg eftersom dem stängt slussningen vid slussen. Så istället fick vi åka till typ hammarby sjöstad och slussa in där. Tog typ en timme tillbaka till resturangen? Inte så jätte kallt, men hade ont i ryggen och rumpan, samt var kissnödig större delen av den timmen ;O gick bra iaf, och väl framme så slappa vi lite på resturangen innan jag och pappa fick skjuts hem! Var hemma kanske vid halv 2- 2? Och var så himla trött så borstade tänderna och la mig sen. Somnade typ direkt! ;) hahah.

Men ahh, oerhört bra dag var det!


Duktiga vi!

Är helt slut! Har tsm med syster städat i nästan 2,5 timme! :O mamma kmr hem från Grekland idag, och för att göra henne glad så städade vi hela lägenheten så hon inte behöver tänka på det det första hon gör! :)

Vi har dammsugit och dammat i alla rum, torkat av spisen och alla skåp samt kylskåp och frysarna i köket. Samt torkat ur mikron! Sorterat posten och storstädat toaletterna x)
Vi bäddade pappas säng då han frågade om vi kunde göra det när vi ändå städar (han jobbar heldag idag) och även tvättat två maskiner. Plockat undan lite i vardagsrummet och vattnat blommorna har vi gjort också! Duktiga oss :) haha.

Jag och pappa skulle egentligen ha varit på handledarkurs idag, men när vi kom dit så var det för många där. Så eftersom pappa skulle ha ganska bråttom efter för att hjälpa till och jobba med ett bröllop och på resturangen, så ställde vi upp och sa att vi kan gå kursen en annan dag. Lite tråkigt att inte gått den idag, men skönt för pappa som slapp stressa :) dessutom har jag inte direkt bråttom med det, och hade jag varit på kursen skulle vi typ börjat städa nu.. Hahah xD

Rose kom hit en sväng också! :D roligt att träffa henne igen! Hon har ju flyttat till Uddevalla så var ett tag sen. Städade ju hela tiden när hon var här, men var mest städning av toaletterna så vi kunde prata samtidigt :) mysigt!

Men ahh, nu ta det lugnt en stund, sen ska jag nog blondera håret en gång till. Vid typ kl 5 ska åka in till stan för att hämta Bam :) ska va hundvakt från ikväll till imorrn. Mysigt!


Lite sliten

Tvättat, diskat och glott på tv under kvällen. Jao samt spelat spel på mobilen under reklamerna ;D nu ska jag snart sova. Är grymt trött och öppnar ju även imorrn. Får iaf skjuts till jobbet av pappa :D i like.
Jobbar heldag imorrn, känns okej. Lite jobbigt kanske, men ska iaf stänga med Hannah så det blir nog bra :)

Var lite roligt idag, hade ett kundmöte på jobbet, och var så jävla trött så mitt under mötet så tappade jag tråden och kände mest av allt för att stirra tomt ut genom fönstret! ;O hahah. Ursäktade mig lite fint och tjatade ngr gånger om att det är lite slitsamt att ha massa valpar på dagis xD en känns okej, men tänk er själva att gå med 4 st valpar på ca 6 mån som alla går lite hur som helst, och som dessutom gärna skäller på folk samt leker med varann.. Hahah xD plus att knappt ha en lugn stund på hela dagen :O fast idag hade vi kanske 40 min mitt på dagen med total tystnad. satan vad skönt det var :D haah. ahh men nee men det går okej med alla valpar och nya hundar, men joo det är lite extra jobb ;p

Nu blev det längre än jag tänkt igen! Som vanligt x) men ahh, ska sova nu! Blir en lång dag imorrn.


Ljushårig

Syster hjälpte mig blondera håret igår. Blev ganska bra! Ljust och fint, förutom vissa mörka fläckar, samt att det på ena sidan är lite grönt.. Hahah x) tur att blå och grön är ganska likt för det blir nog bra sen ändå! Fast ska bleka en gång till också. Typ på lördag eller söndag tror jag :p

Känns skumt att va ljushårig, och snart ngn gång ska jag nog se till att bli det igen. Är ju blond egentligen, fast har inte haft min rätta hårfärg sen jag var typ 18. Sjukt egentligen! Haha x)


Hunddagis


Tinitus snart?

Öppnade idag, gick bra förutom att det under så gott som hela morgonen var pip från hundarna. Många nya (är i nya lokalen idag) som ännu inte vant sig helt vid dagiamiljön. Så skruvade upp radion för att överrösta pipen, vilket ledde till huvudvärk. Härlig start på dagen! Hahah x)

Promenaden gick dock riktigt bra, och efter det har det varit ganska lugnt. Lite pip till och från men ahh.

Ikväll ska jag sova hos mamma och pappa igen. Gör kanske det imorrn också. Dem håller på och byter fönster och målar och har sig i lägenheten. Känns lite jobbigt att vara där då. Dock jobbar jag heldag på fredag, vilket innebär att jag åker till jobbet tidigt på fredag, så kanske sover hemma imorrn. Jaa om ni nu bryr er? XD hahah. Nee nu ska jag snart mata lite hundar!


Längtan

Satan vad jag längtar efter att få hem min lilla valp. Känns skumt att ens säga så, eftersom den inte ens är född. Eftersom det inte är hundra procent säkert att jag får hem en liten valp i höst. Men satan vad jag längtar, och satan vad jag kmr blir ledsen om det av någon anledning inte blir av. Är lite nervös inför att ta mig an en liten 8 veckors valp, men samtidigt är jag oerhört taggad på det! Så ahh, jag längtar till hösten. Sista delen av sommaren kan få springa förbi nu :) haha.


En bra måndag

Ska inte skriva så mkt, ska försöka mig på att sova så jag inte är lika trött imorrn som jag var imorse ;p iaf, hade en bra arbetsdag, och har sedan spenderat eftermiddagen och kvällen med pappa :) sover här inatt, och har sysselsatt mig med att tvätta! Tre maskiner blev det, och då är jag ändå inte helt klar. Blir nog en maskin på onsdag också :)

Har tittat lite på fotboll och så idol som började idag :D synd att dem visar så mkt runtom självaste auditionerna, samt all jävla reklam -.-' men, men.. Såg även på hells kitchen som dem spelat in :) men nee.. Blev ju självklart längre än jag tänkt.. Hade typ tänkt mig 5-6 meningar xD hahah. Jaja, ska även bjuda på lite bilder från dagen på jobbet! Sen sova!


Söndag

Började dagen med serietittande i sängen. Är snart klar med one tree hill, tror jag har 4 avsnitt kvar eller ngt sånt! Vettefan vad jag ska se efter, har ngr förslag x)

Var duktig och dammsög innan jag åkte in till stan för att träffa Jenny :) blev lite shopping där innan vi åkte vidare till solna centrum och fortsatte shoppandet. Köpte 3 linnen, en sport bh, ett skal till mobilen, fingerlampor till monday bar, blondering och toning! :) tror det var allt. Eller nej! Ett sportarmband som man kan ha mobilen i, runt armen. Tänkte försöka mig på att springa lite själv.. Får se om jag lyckas ;D

Vi käkade på burger king också och hade det hur trevligt som helst :) jag tog sen buss till spånga station, där jag fick vänta i 10 minuter på nästa buss. Frös :( hade ingen tjocktröja. Sen var det svinkallt på bussen också, eftersom ACn var på typ max ;O haha.

Hem och blev super asglad över att moster diskat min gigantiska disk! :D taaack igen! Så istället bestämde jag mig för att äntligen rensa garderoben! Sen av bara farten så rensade vi i alla påsar som låg i garderoben, samt bäddade rent sängen min. Rensade även ur kylskåpet så nu känner jag mig duktig! Tack för hjälpen Nadja<3
Ska nu duscha och sen blire one tree hill innan jag ska sova. Öppnar imorrn så ska iaf försöka somna någorlunda i tid ;p hahah.


hundträning

Det blev inte någon promenad med hundarna, istället satsade vi på träning!
Båda fick varsitt spår, som jag fick lägga. Riktigt roligt :) Sen körde Anneli lydnad med Bolt, och så rallylydnad med Enzo. Båda var hur duktiga som helst! Både på spår och vardera lydnad :) Är så otroligt taggad till att träna med min lilla hund! Ska bara.. låta han födas och få va valp xD hahah. nee men ser fram emot att senare kunna träna lite allt möjligt :D 

En riktigt bra dag har det varit iaf, och jag var inte hemma förrän typ 21.30. Härligt! Lagom trött nu, så ska fixa lite bilder på fb samt lägga in ngr här. Sen blire väl typ sova efter det x)

Underhållande dröm

Jag hade en väldigt underhållande dröm inatt. Dels så fick jag två hundar i födelsedagspresent. En engelsk bulldog och en pudel! Var glad över att få hundar, men var kanske inte helt nöjd med raserna xD hahah
Sen hade jag även en hel del dagishundar hemma. Från gamla dagiset samt från nuvarande. Typ Aston, Cicero, Sickan är dem jag minns just nu xD och det roliga var att alla var lösa när vi promenerade med dem! XD hahah.

Tyvärr är det typ allt jag minns, eller ja jag kmr ihåg att jag försökte hitta ngr bra godis till min pudel, eftersom dem pudlar jag träffat har varit ganska kräsna ;D hahah.

Nu är jag iaf på väg hem till Anneli, vi ska promenera med hennes hundar och jag ska ev agera lite störning när hon tränar med sin yngsta :) sen får vi väl se vad mer vi hittar på!


16e augusti

En månad tills jag fyller år! Dessutom är det ju så jävla bra tajmat (hur fan stavas det ordet egentligen? Tajmat ser jävligt fel ut..) att valparna är beräknade att födas typ då! :D en egen födelsedagspresent till mig själv :D ahh fast måste ju vänta i 8 veckor då, men ja x) hahah.

Har iaf skrivit en önskelista. Är säkert fler saker jag vill ha, så en uppdatering kmr kanske sen.
- Mjukisar, gråa med "just do it" text längs benet. Medium? Intersport 500kr
- T-shirts, svart lång med "just do it" text. Small? Intersport 250kr?
- silverkejda halsband. Enkel tunn.
- filmer, johnny depp -> public enemies, the tourist, alice i underlandet, gilbert grape
- filmer, will smith -> independence day, enemy of the state, seven pounds
- högtalare iphone -> så man kan ställa in så den stänger av sig själv efter en viss tid. Mkt viktigt x)


Det är inte alltid lätt

Det är ganska fullt upp nu på dagis med massa nya hundar. Inskolningar på båda dagisen, vilket innebär lite extrajobb. Dem måste ju lära sig hur det funkar på dagis, att man inte piper eller skäller, att gå bra i grupp, att vila på dagis m.m. På gamla lokalen som jag var på idag går det bra. Två nya denna vecka som piper eller skäller då och då, men överlag går det riktigt bra! Ena är en valp på typ 5,5 månad, och han är ju bara för söt!

På andra lokalen, som jag jobbat på tisdag och onsdag är det flera nya hundar. Tror två börja förra veckan och så typ 4 nya denna vecka? Det bara rasslar in hundar där. Så ahh, är ganska hektiskt. Öppnar där imorrn, hoppas ngr är lediga. Vissa tar ju lite ledigt på fredagar, och helt ärligt så skulle jag gärna ha en lite lugnare dag imorrn ;p men, men. Blir nog bra ändå. Jag slutar iaf 16, och det är alltid skönt på en fredag :)

Blir filmkväll hos Alex ikväll, är på väg dit nu :) sover där sen också, så är lite, lite närmare till jobbet imorrn ;D hahah.


Bildbomb

Bilder från grillningen igår på gamla dagis med flumgänget, samt ngr bilder från dagis igår samt idag :)


Fina föräldrarna

Föräldrarna till min blivande valp!


Flumgänget

Skrev ett inlägg igår som inte ville sparas;

"Märks att man haft semester, eftersom jag varit grymt trött dem två jobbdagar som passerat. Jao sen är det ju ganska hektiska dagar på jobbet också i och med alla nya hundar. Kul, men även lite jobbigt.

Hade möte idag. Gick bra, och jag var typ inte alls nervös. Sen skulle jag haft ett till möte, men dem dök aldrig upp :O synd, för kände verkligen att jag ville ha det mötet också. Känns bra att det typ börjar kännas roligt att ha möten! :)

Har grillat och flummat med flumgänget. Dem lånade Nikki, Aston och Pontus över natten, så vi har haft det mys med dem! Enda nackdelen är att Nikki typ har ont i magen :( inge bra! Får hoppas hon blir bättre tills imorrn.
Nu ser dem iaf på skräckfilm, men kl är 23.53 och dem började se den för kanske.. 5-10 min sen. Lite försent för kvällen. Skulle typ inte brytt mig i vanliga fall, men känner att jag måste va utvilad för att palla med alla nya hundar x) så jag är tråkig och har lagt mig. Är ju egentligen inte helt förtjust i skräckfilmer, så kanske lika bra? XD hahah."


Typiskt

Än så länge är jag inte trött. Bara hungrig!
Fick btw skjuts till jobbet imorse av pappa :D orkade inte gå hem igår så sov där och så hade jag turen att han skulle in till söder idag :) sköönt!
Dock innebar det att jag glömde köpa frukost, så nu sitter jag och väntar att Nadia ska komma med frukost! Fast ahh, hon kmr inte förrän om typ en timme. Härligt! X)

Annars då? Jo jag kunde somna igår iaf, så 4 timmars sömn. Kanske räcker hela dagen, eller så dör jag sen på eftermiddagen. Jao vem vet :p hahah.


En annan jag

Kan inte sova. Ligger och ogillar mig själv just nu. Av anledningar jag inte tänker skriva ut här.
Nackdelen med mig är att jag är bra på att älta saker. Speciellt när det är ngt jag ångrar eller ngt jag anser att jag kunnat gjort bättre.

Inte heller känns det bättre då jag vet att jag ska upp tidigt imorrn. Och sen dessutom jobba en heldag. Hur sjukt trött kmr inte jag va..? Ehehe. Nu ska jag upp om 5 timmar, ska väl försöka sova igen. Wish me good luck.


Still awake

La mig i sängen för typ en timme sen. Är trött. Men kan inte sova. Vilket känns sådär då jag ska jobba heldag, 7.30- 18 imorrn.. Hahah x)
Men, men. Ska ändå bli roligt att komma tillbaka till jobbet, och får väl vila lite under lunchen helt enkelt :)

Men neee.. Sova vare ja! Godnatt.


Kolmården

Regnade lite. Var sol lite. Mest moln. Mycket skratt och skoj, och trots många trötta djur och bilkö hem så hade vi en riktigt bra dag :)


Upp tidigt

Sista dagen på semestern och jag är "dum" nog att inte ha sovmorgon inplanerad ;D men, men. Ser fram emot dagen som kmr spenderas på kolmården med pappa och syster :)


Sista helgen av semestern

Åt middag med mamma igår, och nu ser jag henne inte på två veckor då hon åkte till grekland idag! lyx!
Spenderade kvällen med Jenny, Anton och Alex igår, och vi spelade spel och hade det allmänt bra. Alex drog ganska tidigt då han var trött, inte så konstigt med tanke på att han varit uppe sen innan 5 på morgonen xD jag skulle egentligen hem, men det blev så att jag sov kvar hos dem.

Idag har varit en ganska lugn början på dagen. Filmtittande och så fick både jag och Jenny massage av Anton :) sen var jag tvungen att åka hem och hämta saker, så är nu på väg tillbaka till dem. Ikväll ska vi nämligen på grill- och poolhäng hos Elin och Krippe ute i täby! Tror det kmr bli en riktigt härlig kväll, och ringde dessutom pappa nyss som är snäll och hämtar mig där sen :D woooho! I like!

Bjuder på en bild från gårkvällen också och hoppas mobilen vill ladda upp den ;p


5 veckors nervös väntan står på schemat

Jag började dagen med en svag semestern-är-snart-slut-ångest, och är just nu irriterad på skiftningen på vädret. Kyligt förut, och nu varmt. Så har självklart långbyxor istället för kortbyxor.

Men trots detta är det en väldigt bra dag idag.. Varför? Jo för att jag fick veta att Juwel (tiken jag vill ha valp efter) är dräktig!! :D så jaa, 5 veckor kvar tills beräknad födsel och då hoppas vi på en hel hög med små hanar! :D
Fick dessutom se bild på pappan idag, han finns på hennes hemsida. Så sjukt söt! En väldigt liten kille på 35 cm! Juwel är 43 cm så Louice (uppfödaren) tror att valparna kmr bli mellan 37-40 cm höga! Vilket enligt min mening är typ perfekt :) åhh vad jag hoppas allt går vägen så att jag får en liten vintervalp!


Två favoriter

Som vanligt har jag fullt upp! Idag spenderade jag några timmar på gamla dagiset. Saknar det fortfarande.

Eftermiddagen och kvällen spenderades med Jenny och Anton :) Vi åt hemmagjord pizza och sen kladdkaka med glass och hallon till efterrätt! Mhm! Var dessutom inne på Jennys jobb en kort sväng, kul att se vart hon har sitt jobb-kontor ;p

Sen en tråkig sak, jag har under dagen känt att jag har ont i min svanskota, och så har jag typ asont i yttre sidan av min högerfot 0.o vettefan vad jag har gjort, men jaa har jag ont i nacken och axlarna kan jag ju lika gärna ha ont på fler ställen.. Hahah x)


Med syskonen

Fullt upp som vanligt!
Igår hade jag en liten spelkväll med Anders. Vi spelade mario party, mario kart, mario baseball och sonic. En lugn bra kväll x)

Idag spenderade jag början av dagen i lugnets tecken. Såg på one tree hill och so you think you can dance. Samt var duktig att diska :p
Strax innan 4 gick jag hemifrån och åkte till råcksta där syster hoppa på t-banan, så att vi sen tsm åkte hem till brur! Vi spenderade sedan typ hela kvällen i heron city :) gick lite vilse, åt på o'learys, kikade i butiker (jag köpte en till "just do it" t-shirt! :D) samt såg på bio! Efter typ 2 månaders väntan var det äntligen dags att se After earth! Med Will Smith :D riktigt bra film om ni frågar mig :) kanske inte helt som jag tänkt mig, och min bioupplevelse förstördes lite av att jag hade en killes huvud i vägen för texten ;O tog ett tag att komma in i att läsa halva texten och lyssna på vad dem sa utan att koncentrera sig på det hela xD men ahh, mkt bra film! :)

Promenad från heron city hem till brur i vårberg, och så lite spelande av Mario party. Helt enkelt en väldigt bra dag :)


Bad i nynäs

Badat med Malin och Oliwer! Var riktigt skönt i vattnet :) knappt kallt alls!
Sen så tacos till middag, jao men jag har det bra :) fast ska va lite "ful" och säga att jag saknade gurka till maten :( Malin trodde dem hade det hemma så vi köpte ingen. Så första gången jag ätit tacos utan gurka? Kan va så x) hahah. Men ahh, var gott ändå, och det är väl huvudsaken!


Stekheta Stockholm

Dör av värmeslag. Vill bara bada, bada, bada! Eller gömma mig inomhus där värmen inte tar på en på samma sätt. Istället sitter jag på t-banan, på väg till centralen för att sen ta pendeln hem till Malin<3
Usch för att det är så långt att åka, men får trösta mig med att pendeltågen brukar va svala :) plus att jag har både musik och en bok att sysselsätta mig med! Ska iaf bli roligt att träffa Malin, och vi lär ha det mys som vanligt. Dock blire ett besök på djursjukhuset imorrn, för stackars Oliwer har urinvägsinfektion :(

Och snart, typ ons-lör borde jag få veta om tiken jag vill ha valp efter har puppisar i magen! Ultraljudsdags jao, så jaa, är lite nervös inför det! X)


Sunday

Firade nadja som fyllde år igår! Middag och ngr cider inne i stan. Kikade på cruisingen med raggarbilar också ;p

Idag har jag inte gjort mkt. Varit med Nadja och Tonie i byn en sväng och promenerat med Stella. Nadja fick en utlandsresa i födelsedagspresent av Tonie! Var nära att jag hängde med dem, men var fullt på flyget :/ tur jag har massa annat roligt planerat!
Vid 18 kom Stellas ägare och hämtade henne, så nu är jag ensam i lägenheten. Syster har ju typ bott här medans Stella var här, så ja nu är det tomt.

Men, men. Ska snart ta cykeln hem till mamma för att möta henne och göra henne sällskap till jobbet. Behöver göra ngt annat än att glo på massa one tree hill som jag gjort större delen av dagen ;p fast blir film sen, remember me och world trade center. Två bra filmer som säkert kmr innebära tårar ;p


ToppenFredag

Så jävla bra dag jag hade igår!
Först bad med flumgänget på dagiset. Vi hade en hund var och dem fick bada lite i omgångar tillsammans med oss. Så sjukt härligt väder och vi hade även lite fika vid vattnet. Så mysigt :)

Åkte från dagis vid 3, raka vägen hem för att byta om till badkläder igen och så bli upphämtad av Jenny och Anton för att åka till ängbybadet. Vi grillade och badade, hade det allmänt bra i värmen helt enkelt! Totalt blev vi 8 pers och vid typ 8 tiden så åkte vi alla hem till Alex. Blev lite spel och sen kom även syster min dit och alla var med på någon omgång singstar!

Jag och syster fick sen skjuts hem av Jenny och Anton! Känner mig inte alla skyldig att köra dem hur mkt som helst sen när jag väl lyckad ta körkort ;p hahah.


Augusti igen

Redan augusti. Helt sjukt x)
Igår hade jag en lugn dag. Städade och diskade lite hemma och glodde på one tree hill. Sen hem till mamma där jag var lite social och bokade handledarkurs med pappa. Den 24e ska vi spendera 3 timmar åt det x)

Åkte sen hem till Jenny, och vi hade en trevlig kväll med serietittande. Lyxade till tillvaron lite med kladdkaka med bär till också! Så gott :)
Åkte vidare till gamla dagiset där flumgänget (sara, bella och cicci) satt och såg skräckfilm! Såg sista halvtimmen av filmen med dem och sen snacka vi massa skit innan vi la oss. Att sova en hel natt i sofforna är väl sådär, man sover gott men har gaaaanska ont i kroppen sen på morgonen x) haha.

Idag får vi se vad som sker. Ska va med på dagis idag en stund. Vi ska bada med hundarna, mysigt! :D kvällen riktas mot grillning hos Alex och så lite singstar med massa folk :) i like.


RSS 2.0