Duktiga vi!

Är helt slut! Har tsm med syster städat i nästan 2,5 timme! :O mamma kmr hem från Grekland idag, och för att göra henne glad så städade vi hela lägenheten så hon inte behöver tänka på det det första hon gör! :)

Vi har dammsugit och dammat i alla rum, torkat av spisen och alla skåp samt kylskåp och frysarna i köket. Samt torkat ur mikron! Sorterat posten och storstädat toaletterna x)
Vi bäddade pappas säng då han frågade om vi kunde göra det när vi ändå städar (han jobbar heldag idag) och även tvättat två maskiner. Plockat undan lite i vardagsrummet och vattnat blommorna har vi gjort också! Duktiga oss :) haha.

Jag och pappa skulle egentligen ha varit på handledarkurs idag, men när vi kom dit så var det för många där. Så eftersom pappa skulle ha ganska bråttom efter för att hjälpa till och jobba med ett bröllop och på resturangen, så ställde vi upp och sa att vi kan gå kursen en annan dag. Lite tråkigt att inte gått den idag, men skönt för pappa som slapp stressa :) dessutom har jag inte direkt bråttom med det, och hade jag varit på kursen skulle vi typ börjat städa nu.. Hahah xD

Rose kom hit en sväng också! :D roligt att träffa henne igen! Hon har ju flyttat till Uddevalla så var ett tag sen. Städade ju hela tiden när hon var här, men var mest städning av toaletterna så vi kunde prata samtidigt :) mysigt!

Men ahh, nu ta det lugnt en stund, sen ska jag nog blondera håret en gång till. Vid typ kl 5 ska åka in till stan för att hämta Bam :) ska va hundvakt från ikväll till imorrn. Mysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0