seg söndag

Hunden min haltade inte idag! :D Ändå blev det en ganska lugn dag. Tog en promenad på nästan 50min med Nadja mitt på dagen, men utöver det har jag mest sett på film även idag. Promenerade hem till mamma och åt middag samt såg på film med henne. För att sedan göra henne sällskap en bit till jobbet. Dock så var det svinkallt ute och båda hundarna hade tydligen tappat hjärnorna.. så det blev bara en kort tur.

Nu är jag själv hemma hos mamma och pappa. Väntar typ på att alla ska komma hem från fyrverkerisäljningen. Dem borde komma snart! Tror mamma sa att dem skulle jobba till 20, så ahh snart kmr dem väl.

inte helt förstört iaf

Ja hunden min haltar fortfarande. Så gjorde iaf rätt att stryka oss från tävlingen. Är fortfarande ledsen över det. Var så taggad och kände att "fan det kanske går superbra!". Enda positiva med att jag väntar med första starten är att jag kanske kan tävlingsträna lite. Kanske dra ihop lite folk ngn kväll/eftermiddag och göra som en liten tävling av det. 

Dagen blev ändå inte helt förstörd. Kanske om man frågar Elliot. Han blev grymt rastlös fram mot slutet av kvällen. Körde lite godissök på gräsmattan och så gick jag till affärn och köpte varsin lammstrupe till dem som dem fick sysselsätta sig lite med. Ja samt att Elliot fick sin lunch i "aktiveringsmattan". Utöver det har det bara varit rastnings-promenader idag. I stort sett har vi varit ute 5min åt gånger. Bortsett från den gången då dem fick lite godissök. Då kanske vi var ute i 10min. Hahah. 
Om Morf haltar imorrn igen så får han antagligen va hemma själv en stund eller så lämnar jag han till mamma. För tror både jag och Elliot vill ha iaf en riktig promenad imorrn x) 

Annars då? Jo jag har i princip bara sett på film idag. Eller okej, jag skrev typ hela "års-inlägget" från 2014. Så ska bara skriva in om dem sista dagarna sen och så äre klart att postas efter nyår ;) hahha. Tittade då på film samtidigt, fast såg egentligen inte så mkt av filmerna. Prince of persia, Robin hood och så I am legend. Den sistnämnda stängdes av innan den var slut då Malin kom hem till mig. Filmkväll är alltid mysigast med sällskap! Vi såg två filmer, Mums night out? och Flubber xD tack för mysig kväll<3

Nu ska jag sova, och så får vi se hur dagen imorrn blir. 
Ahh imorse, när jag var som mest ledsen över agility tävlingen, så passade jag på att se en film som det är omöjligt att inte gråta till. Hachiko, a dogs story. Så fin, men usch vad ledsen man blir ;O men ahh, nu sova!

.

Hela dagen är förstörd.
Skulle ha tävlat med Morf i agility idag. Anmälde mig för ett bra tag sen och har sett fram emot det jättelänge. Men så idag så haltar han. Så jävla typiskt. Blir så jävla ledsen. 

Så vad ska jag göra istället idag? Kan ju inte ens gå en långpromenad. Dessutom passar jag Elliot åt Sara. Han kmr ju inte alls bli rastlös om ngn timme när vi inte gör ngt alls. 

Skjut mig. Är så jävla besviken så vill bara böla. 

24-25-26

Julafton var nice! Frukost med familjen och så julklappsöppning! 

Spelade Monopol med pappa, syster och brur medans mamma -som jobbat natt- sov ngr timmar! Vi såg på Kalle Anka hemma och åkte efter det hem till Catja för julmiddag! Supermysigt! Och i år hade vi valt att köpa ett varsitt paket som sen skulle dras av en person. Var lite skeptisk till det hela innan, men tkt det var roligt! Drog ett väldigt bra paket också med två handdukar i :D perfekt :) 

Hade en supertrevlig kväll, och hunden min skötte sig mestadels bra! Han blev övertrött mot slutet och blev lite jobbig då. Lite som ett barn..? Hahah xD 

Juldagen började lugnt med serietittande med syster. Hon fick hem Elliot som hon ska passa över helgen, så vi tog en promenad med hundarna i solen! 

Vid 4 tiden åkte jag till ulriksdal för att träna agility med Liza och hennes pumi Millan! :) vi hade bokat tid i ett ridhus 17.30, och var där till ca 20. Liza hade hittat en bana som var grymt rolig! Men lite svår. Vilket inte var så konstigt då vi i efterhand insåg att det var en klass 3 bana xD tkt vi ändå klarade den grymt bra måste jag säga! :D 

Var död på kvällen så somnade i soffan framför en film xD vaknade till, rastade hunden lite snabbt och la mig sen. Kan säga att jag typ slockna direkt igen när jag släckte lampan ;p 

Idag åkte jag och Sara till drottningholm med hundarna. Blev upphämtade av Alex och så blev det ca en timmes promenad i skogen med totalt 5 hundar då Alex passar sin systers 2 hundar samt Pontus! :) kul med en liten flock! 






Efter promenaden åkte vi till vällingby, köpte med oss McDonalds och åkte hem till Sara. Spenderade sedan eftermiddagen åt wii-spel samt kortspel.  Farmor och PA kom och ska vara nere under nyår! Mys! :) jao samt Curre som kom igår. Huset fullt alltså ;D 
Jag och Sara fick skjuts hem till mig av Alex, och vi såg klart på Solsidan innan hon hämtades av pappa och Curre. Sen ska vi se Vampire Diaries! :D

Jag såg på The maze runner, var ute en kortis med hundarna -jag ska nämligen ha Elliot åt syster lördag och söndag då hon ska hjälpa pappa att sälja fyrverkerier- och ligger nu i sängen. Halvtittar på The hangover part 2, men ska nog sova snart! Om jag kan.. Imorrn ska vi ut på äventyr. Uppdatering kmr om det imorrn eftermiddag eller kväll ;) 

Agility och julhandling

Idag klev jag upp strax efter 8 för att åka till farsta och träna agility med Malin vid 10 tiden. Det var grymt halt och fanns inte så mkt hinder, men vi hade kul ändå, och hundarna var duktiga! :) 

Vi gjorde en liten mini-bana med ett slalom mitt i. Malin körde på ett normallångt slalom medans jag och Morf körde på ett litet med 4 pinnar ;) gick bra, men jooo vi måste träna mkt, mkt mer på slalom! 
Tränade även en del på kontaktfälten på balansen, samt fick hjälp av Malin för att träna lite på vippbrädan. 
Åkte hem, lämnade hunden ensam hemma och gick till byn för att möta syster. Vi julhandlade lite och så avslutade jag det hela med att stå i kön till posten vid coop för att hämta ett paket. Var väldigt lång kö, och moster var snäll och gick hem till hunden så han slapp vara ensam längre än en timme :) han blir ju lämnad ensam så sällan, och jag kmr inte ens ihåg när han var ensam hemma själv sist.. så ville inte att han skulle va ensam för länge. Nu gick det ju bra, så tror inte det är ngn fara att lämna han längre. Duktig pojke :) 

Vi gick hem till mamma och pappa och slog in julklappar, och ser nu på Solsidan :) 

Alpine Green

Glömde ju; jag har grönt hår :D
Som dock ej blir bra på bild, färgen stämmer liksom inte helt. Men det är superfint iaf<3 



Just keep smiling

Jag glömmer liksom bort bloggen min. Fy på mig! ;P 

Iaf, hade en bra helg med spelkväll hos brur på fredagen och överraskningsfest för Malin på lördagen! Var grymt trött på fredagen så somnade långt innan mina syskon, synd, men var kanske inte så konstigt med tanke på att jag hade gått upp kl 6 för att öppna dagis ;) och dessutom är jag ännu inte helt frisk. Men, men, så kan det va :p 
På lördagen så faila jag lite genom att komma försent, så fick gå in i lägenheten efter Malin kom hem xD hahah. 

Söndagen blev lugn med skogspromenad med hunden och sen serie- och filmtittande resten av dagen x) 

Idag, måndag, så jobbade jag 7.30-18. Enda jobbdagen denna vecka. Skööööönt med lite ledigt :) iaf, det var typ 8-9 hundar som hade anmält att dem skulle komma idag, så jag och Tesso räknade med kanske 15st eller så. Eftersom det alltid är ngr till som droppar in. Meeen ahh, det var totalt 29 hundar på dagis idag! 0.o sjukt. 
Vi hade det lite kämpigt, men hade ändå en grymt bra dag med julkalendertittande, forno till lunch, julklappsöppning och bygge av hylla! ;D 

Väl hemma har jag diskat, betalat räkningar och slagit in lite julklappar. Nu ligger jag och halvtittar på White house down! Så bra film :) Lugn och skön kväll som känns som en fredag<3 maha ;) 

Imorrn blire agilityträning med Malin<3 och sen lite julshopping med syster<3 tror det blir en grym dag! 

Hundmässan och sjukdom

Jag orkar inte skriva långt. Har väl inte hänt sådär asmkt direkt. Ändå har det gått en vecka. Shit, alltså om en vecka är det julafton 0.o sjukt. 

Iaf, i helgen vare hundmässan!<3 var lika bra som alltid, om inte bättre än förra året eftersom jag fick titta på massa agility och så lite lydnad också ;) ja och så allt annat som hör till; rasparad, rastorg, shopping och hundar i masstal! I år blev det även en hel del tittande på utställningarna. På lördagen såg jag Benke ställas ut -en tax från dagis. Och på söndagen så ställde Cicci ut Inna. Var ganska kul att se, men alltså utställning är inte min grej. Det kan va kul att se på i ngr minuter, men sen räcker det typ ;D hahah. 



En tråkig sak var att jag blev sjuk. Så var sjuk hela helgen. Knarkade alvedon så klarade mig ändå ganska bra. Ngt jag fick igen sen. Var hemma från jobbet måndag och tisdag eftersom jag blev sjukare. Lite feber, snorig som satan, ont i halsen och hostig. Usch fy. 
Igår, tisdag hade jag dessutom pissont i ena örat. Lagom kul.
Tog mig iaf till bion, då jag, mamma och Ronja skulle se Hobbit del 3. Grymt bra film! Meeeeen det är fan inte kul att gå på bio när man är sjuk. Gick ändå ganska bra, men det var för att dem slogs i ganska många scener så jag försökte dölja mina hostningar och snytningar då ;) hahah. 

Jobbade idag. Var okej. Hundarna var ganska jobbiga på förmiddagen, men sen gick det bra. Fick sluta 16 sen också, skönt! :) jaaa och så kom snön också :D så mysigt! Dock så tvivlar jag på att den är kvar tills imorrn.. I så fall som slask, vilket är allt annat än roligt. Men, men. Nu blev det som vanligt ganska långt, och då har jag ändå hoppat massa detaljer som jag annars skulle ha skrivit xD jao man får skylla sig själv när man inte skriver på en hel vecka ;) 

Jaaaa och så har jag nu påbörjat min omfärgning av håret. Har blekt det en gång, ska bleka det en gång till imorrn, och sen färga det i helgen :) 

Paniken vid illamående

Andas lugnt. Stora djupa andetag. Det brukar få det att kännas bättre. Mår illa just nu, och ja jag får panik då. Tror och hoppas inte jag kmr spy. Men nee inte fan känns det bra. Det liksom bränner i magen. Bubblar nästan. 

Blir alltså ingen agility ikväll. Så jävla tråkigt. Men gåre inte över så känns det tillräckligt jobbigt att bara ta sig hem. Kul med 30minuters t-bane åkande med panik.. Hoppas det släpper lite. Annars vettefan om jag ens vågar ta mig hemåt. 

Jag får inte bli sjuk nu! Är ju hundmässan i helgen! Alltså nee. Den här dagen var inge bra alls :( huvudvärk imorse och hela förmiddagen, och så illamående nu. Usch. 

Får satsa på agility nästa vecka och hoppas jag mår bättre snart. Om ngr minuter? Eller helst nu? Hahah. 

Jennyfer var snäll och tog min promenad iaf! Och Tesso tog med Floff. Tack till dem! 
Nu ska jag dö lite här på soffan och hoppas illamåendet försvinner. 

Bitter

Jag tränade inte med hunden igår. Vi hade en lugn och skön kväll bara.

Idag däremot så blev agilityn inte av med Malin, så jag tänkte att jag tränar lite lydnad här hemma med han. Kan säga att jag ångrar mig. Det var som om han tappat hjärnan ngnstans.. Och ja jag önskar att jag istället hade skitit i det hela och istället gått och lagt mig direkt. Så bra gick det.. 

Så ja, just nu är det grymt kul att träna hund. Not. 
Hoppas det inte håller i sig tills imorrn. Att han lyckas hitta hjärnan ngnstans.. För imorrn gör vi ett nytt försök på agility. Önska mig lycka till! 

En ny vecka

Morf fick va hemma med mamma under dagen igår. Jag behövde en liten andningspaus. Ja vi har lite att jobba på, och det lär väl komma både framgångar och motgångar. Men jag får försöka se allt positivt. Får se om jag lyckas med det! 

Annars då? Jo jag passade Bella över natten :) vi mötte upp Sara i slussen igår med Morf. Hon hade lämnat Buster så vi åkte tsm hem till mig där vi såg på ngr avsnitt av Solsidan samt Torkel i knipa ;D bakade hallonpaj gjorde vi också! Alltså den blev så god så jag åt alldeles för mkt och mådde typ halvt illa efter xD


Det gick bra att ha Bella! :) Enda var att hon imorse när mitt alarm ringde -och jag skulle snooza- höll på och smaska och sig. Ashögt och asmkt. Var en aning irriterande ja. 
Idag är schemat tomt. Ska hem, kanske träna lite med hunden om jag orkar. Jobbar ju 7.30-18 idag så får se x) 
Imorrn ska jag däremot sova hos Malin<3! Vi ska träna agility :) så hoppas verkligen att det går bättre imorrn än vad det gjorde i söndags! 

Jaa och så äre snart hundmässa :D åhh jag vill ha helg nu!! 

Helgens ups and downs

Så okej. Helgen var okej. Mestadels bra iaf. 

Har inte gjort mkt alls. Mer än att träna med hunden och varit social med syster och Hannah. 

Men okej från början. 
I fredags hade jag det mys med mamma. Vi åt massa gott, mat och onyttigheter! Samt såg på idol finalen. Gillade både Mollie och Lisa, men jo Lisa var bäst, och vann dessutom! Härligt :) 

Lördagen började med filmmys innan jag och syster tog bilen och åkte till kista med Morf och Buster. Lilla Buster fick ligga inne i värmen i bilen och så vart det agilityträning för Morf. Det gick så himla bra! Alltså allt var verkligen superbra! Enda dåliga var att varken jag eller syster tänkte på att kolla platta tunneln innan vi skulle köra.. Så Morf plöjde igenom massa vatten som var i den. Så himla dumt för annars hade han tagit den! Men ahh, vi lärde oss en läxa och efter lite hjälp där syster höll upp den platta delen ngr gånger så tog han den sen på varje försök :) 




Kvällen skulle ha spenderats hos brur, men stackarn mådde inge bra :( istället hamna vi hemma hos mig, där vi såg på Harry Potter! 6an samt första delen av 7an! 

Söndagen har varit lite skum. Den började bra i lugnet hemma, och så åkte jag, syster och hundarna till kista igen, denna gången för att träffa Hannah med Kellie! :) vi började med lite spår, där Morf skötte sig snyggt! Börjar bli dags att lägga längre och även kanske lite svårare spår!
Sen körde vi agility, och alltså det var ingen bra känsla alls efter dagens träning. Han var så himla dålig på att lyssna och flera gånger tog han liksom bara första bästa hinder.. Visst banan var lite svårare idag, och vi hade spårat innan, men alltså nej. Kändes inge bra alls. 
Gick bättre mot slutet, men nee åkte hem med en inte alltför rolig känsla inom mig. Inte bara på grund av agilityn, men jo mest på grund utav den. 




Bilder från söndagen tagna av Hannah<3 

Jag och syster åkte hem till oss där vi såg sista Harry Potter filmen samt en del Vänner avsnitt. Mysigt :) 
Efter det kunde jag lika gärna gått och lagt mig, för resten av kvällen sög i princip. 
Har väldigt blandade känslor inom mig. Tankar som snurrar. Känslor som trycker. Usch jag orkar inte. Orkar inte jobba. Vill gömma mig hemma. Men samtidigt ska det bli väldigt skönt att jobba. Att tänka på annat. 

När det blir för tungt

Huvudvärk. Som satan.
Ensamhetskänsla i hela kroppen. 
En aning rastlöshet. Men utan ork att göra något på grund av huvudvärken. 

Alltför många tankar rör sig i mitt huvud. Tynger ner mig och får mig att vilja gråta. Varför är det så svårt att ändra på sig själv? Varför ska jag behöva känna att jag vill ändra mig själv? 

Har inga direkta ord för att förklara ngnting. Känner bara en så himla lust att dra täcket omkring mig och vakna om ett år eller två. 

Jag tvivlar på mig själv. Känner mig värdelös. På grund av något som jag inte ens vill säga. Något som jag skäms över men som jag inte vet hur jag ändrar. 

Jag är trött på att vara jag. Så kan jag inte bara få sova och sen vakna upp som någon annan? 

Ja jag lever än ;)

Har glömt att skriva blogg på ngr dagar. Vet knappt vad jag har gjort dem senaste dagarna. Haha x) 

Helgen sprang förbi. Jag gjorde inte mkt alls, tränade lite, lite med hunden och var på "jul"middag med jobbet :) vi åt på en thai resturang! Så mkt bättre än julmat ;) hahah. Nadja var hundvakt och efter "jul"bordet fastna jag hos henne och Tonie. Hade en grymt trevlig kväll! 


Jobbveckan har varit seg. Usch fy satan för detta gråa väder. Man dör ju lite av bristen på ljus. Nästa vecka ska jag och chefen lösa det på så sätt att vi ska sola solarium! ;) spännande! Har aldrig gjort det förr. 

Annars då? Jo jag har sovit hos mamma och pappa sen i måndags. Idag är första dagen hemma denna vecka x) hahah. 
I måndags var jag, Sara och Ronja på bio! Vi såg Hunger Games, the mockibgjay part 1! Väldigt bra faktiskt :D längtar till nästa kmr! :D följde med syster hem och såg på Guardians of the galaxy sen också :) 

I tisdags och igår- onsdag- blev det mini filmkvällar med mamma och Sara. Eller ja i tisdags såg vi tre Hobbit del 2, och igår såg jag och Sara The Divergent. Eller okej, vi stängde av efter halva så jag såg sista delen idag xD hahah. 

Igår så åkte jag och syster med Morf, Kellie och Buster till kista för att träna agility! :D så himla kul! Alltså Buster -som Sara passar från i tisdags tills på måndag- tränade inte ;P Men Kellie och Morf tränade, och jävlar vad duktiga dem var! :D alltså åhh, jag vill ha en till hund! Var himla kul att liksom växla mellan två ;) hahah. 

Idag jobbade jag 10-16, grymt skönt! :) tänkte att jag borde ha passat på att träna hunden.. Men nee jag orkade inte. Åkte hem och har inte gjort ngt annat än att ligga i soffan och se film och serie! Nu ska jag snart ut med hunden så han får kissa, och sen äre sova som gäller :) öppnar imorrn! 

Ja och imorrn är det idolfinalen :D ska se den med mamma :) kmr bli super! 

Lite fler bilder från veckan;









RSS 2.0