Hundmässan och sjukdom

Jag orkar inte skriva långt. Har väl inte hänt sådär asmkt direkt. Ändå har det gått en vecka. Shit, alltså om en vecka är det julafton 0.o sjukt. 

Iaf, i helgen vare hundmässan!<3 var lika bra som alltid, om inte bättre än förra året eftersom jag fick titta på massa agility och så lite lydnad också ;) ja och så allt annat som hör till; rasparad, rastorg, shopping och hundar i masstal! I år blev det även en hel del tittande på utställningarna. På lördagen såg jag Benke ställas ut -en tax från dagis. Och på söndagen så ställde Cicci ut Inna. Var ganska kul att se, men alltså utställning är inte min grej. Det kan va kul att se på i ngr minuter, men sen räcker det typ ;D hahah. 



En tråkig sak var att jag blev sjuk. Så var sjuk hela helgen. Knarkade alvedon så klarade mig ändå ganska bra. Ngt jag fick igen sen. Var hemma från jobbet måndag och tisdag eftersom jag blev sjukare. Lite feber, snorig som satan, ont i halsen och hostig. Usch fy. 
Igår, tisdag hade jag dessutom pissont i ena örat. Lagom kul.
Tog mig iaf till bion, då jag, mamma och Ronja skulle se Hobbit del 3. Grymt bra film! Meeeeen det är fan inte kul att gå på bio när man är sjuk. Gick ändå ganska bra, men det var för att dem slogs i ganska många scener så jag försökte dölja mina hostningar och snytningar då ;) hahah. 

Jobbade idag. Var okej. Hundarna var ganska jobbiga på förmiddagen, men sen gick det bra. Fick sluta 16 sen också, skönt! :) jaaa och så kom snön också :D så mysigt! Dock så tvivlar jag på att den är kvar tills imorrn.. I så fall som slask, vilket är allt annat än roligt. Men, men. Nu blev det som vanligt ganska långt, och då har jag ändå hoppat massa detaljer som jag annars skulle ha skrivit xD jao man får skylla sig själv när man inte skriver på en hel vecka ;) 

Jaaaa och så har jag nu påbörjat min omfärgning av håret. Har blekt det en gång, ska bleka det en gång till imorrn, och sen färga det i helgen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0