Helgens ups and downs

Så okej. Helgen var okej. Mestadels bra iaf. 

Har inte gjort mkt alls. Mer än att träna med hunden och varit social med syster och Hannah. 

Men okej från början. 
I fredags hade jag det mys med mamma. Vi åt massa gott, mat och onyttigheter! Samt såg på idol finalen. Gillade både Mollie och Lisa, men jo Lisa var bäst, och vann dessutom! Härligt :) 

Lördagen började med filmmys innan jag och syster tog bilen och åkte till kista med Morf och Buster. Lilla Buster fick ligga inne i värmen i bilen och så vart det agilityträning för Morf. Det gick så himla bra! Alltså allt var verkligen superbra! Enda dåliga var att varken jag eller syster tänkte på att kolla platta tunneln innan vi skulle köra.. Så Morf plöjde igenom massa vatten som var i den. Så himla dumt för annars hade han tagit den! Men ahh, vi lärde oss en läxa och efter lite hjälp där syster höll upp den platta delen ngr gånger så tog han den sen på varje försök :) 




Kvällen skulle ha spenderats hos brur, men stackarn mådde inge bra :( istället hamna vi hemma hos mig, där vi såg på Harry Potter! 6an samt första delen av 7an! 

Söndagen har varit lite skum. Den började bra i lugnet hemma, och så åkte jag, syster och hundarna till kista igen, denna gången för att träffa Hannah med Kellie! :) vi började med lite spår, där Morf skötte sig snyggt! Börjar bli dags att lägga längre och även kanske lite svårare spår!
Sen körde vi agility, och alltså det var ingen bra känsla alls efter dagens träning. Han var så himla dålig på att lyssna och flera gånger tog han liksom bara första bästa hinder.. Visst banan var lite svårare idag, och vi hade spårat innan, men alltså nej. Kändes inge bra alls. 
Gick bättre mot slutet, men nee åkte hem med en inte alltför rolig känsla inom mig. Inte bara på grund av agilityn, men jo mest på grund utav den. 




Bilder från söndagen tagna av Hannah<3 

Jag och syster åkte hem till oss där vi såg sista Harry Potter filmen samt en del Vänner avsnitt. Mysigt :) 
Efter det kunde jag lika gärna gått och lagt mig, för resten av kvällen sög i princip. 
Har väldigt blandade känslor inom mig. Tankar som snurrar. Känslor som trycker. Usch jag orkar inte. Orkar inte jobba. Vill gömma mig hemma. Men samtidigt ska det bli väldigt skönt att jobba. Att tänka på annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0