inte helt förstört iaf

Ja hunden min haltar fortfarande. Så gjorde iaf rätt att stryka oss från tävlingen. Är fortfarande ledsen över det. Var så taggad och kände att "fan det kanske går superbra!". Enda positiva med att jag väntar med första starten är att jag kanske kan tävlingsträna lite. Kanske dra ihop lite folk ngn kväll/eftermiddag och göra som en liten tävling av det. 

Dagen blev ändå inte helt förstörd. Kanske om man frågar Elliot. Han blev grymt rastlös fram mot slutet av kvällen. Körde lite godissök på gräsmattan och så gick jag till affärn och köpte varsin lammstrupe till dem som dem fick sysselsätta sig lite med. Ja samt att Elliot fick sin lunch i "aktiveringsmattan". Utöver det har det bara varit rastnings-promenader idag. I stort sett har vi varit ute 5min åt gånger. Bortsett från den gången då dem fick lite godissök. Då kanske vi var ute i 10min. Hahah. 
Om Morf haltar imorrn igen så får han antagligen va hemma själv en stund eller så lämnar jag han till mamma. För tror både jag och Elliot vill ha iaf en riktig promenad imorrn x) 

Annars då? Jo jag har i princip bara sett på film idag. Eller okej, jag skrev typ hela "års-inlägget" från 2014. Så ska bara skriva in om dem sista dagarna sen och så äre klart att postas efter nyår ;) hahha. Tittade då på film samtidigt, fast såg egentligen inte så mkt av filmerna. Prince of persia, Robin hood och så I am legend. Den sistnämnda stängdes av innan den var slut då Malin kom hem till mig. Filmkväll är alltid mysigast med sällskap! Vi såg två filmer, Mums night out? och Flubber xD tack för mysig kväll<3

Nu ska jag sova, och så får vi se hur dagen imorrn blir. 
Ahh imorse, när jag var som mest ledsen över agility tävlingen, så passade jag på att se en film som det är omöjligt att inte gråta till. Hachiko, a dogs story. Så fin, men usch vad ledsen man blir ;O men ahh, nu sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0