Kaos är bara förnamnet

Kaosartad morgon och förmiddag. Eller okej, början av morgonen var ganska lugn, men från typ 9- halv 10 fram tills ganska nyligen har det varit fullt upp. Hundar som pipit, hundar som satt på varann, hundar som lekt som idioter, hundar som blivit lite irriterade på varandra. Hundar som inte kan gå i koppel (inte konstigt när det gäller valparna men irriterande då dem man vet kan gå bra inte gör det) och hundar som verkar ha bestämt sig för att göra denna måndag till en helvetes måndag. Helt sjukt.

Tre helt nya hundar, plus valparna som inte lärt sig hur man uppför sig helt plus tokiga vuxna hundar som plötsligt glömt hur man går i koppel 0.o gick en promenad med fyra hundar, och var efter kanske 20 min helt jävla slut! Ont i typ hela kroppen, ekande pip i huvudet och med ett tålamod som var farligt nära att ryka helt.

Räddningen blev öronproppar och ett lugn som la sig över dagis nu till lunchen. Fick liksom stanna upp lite då och då för att andas och behålla tålamodet xD helt jävla sjukt!
Hoppas eftermiddagen blir bättre! Dem tre nya hundarna har iaf gått hem så blir lite lättare. Om alla andra kmr ihåg hur man går i koppel också ;p hahah.

Imorrn öppnar jag här igen, hoppas det inte blir lika kaosartat då x)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0