Flumgänget

Skrev ett inlägg igår som inte ville sparas;

"Märks att man haft semester, eftersom jag varit grymt trött dem två jobbdagar som passerat. Jao sen är det ju ganska hektiska dagar på jobbet också i och med alla nya hundar. Kul, men även lite jobbigt.

Hade möte idag. Gick bra, och jag var typ inte alls nervös. Sen skulle jag haft ett till möte, men dem dök aldrig upp :O synd, för kände verkligen att jag ville ha det mötet också. Känns bra att det typ börjar kännas roligt att ha möten! :)

Har grillat och flummat med flumgänget. Dem lånade Nikki, Aston och Pontus över natten, så vi har haft det mys med dem! Enda nackdelen är att Nikki typ har ont i magen :( inge bra! Får hoppas hon blir bättre tills imorrn.
Nu ser dem iaf på skräckfilm, men kl är 23.53 och dem började se den för kanske.. 5-10 min sen. Lite försent för kvällen. Skulle typ inte brytt mig i vanliga fall, men känner att jag måste va utvilad för att palla med alla nya hundar x) så jag är tråkig och har lagt mig. Är ju egentligen inte helt förtjust i skräckfilmer, så kanske lika bra? XD hahah."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0