Söndag

Började dagen med serietittande i sängen. Är snart klar med one tree hill, tror jag har 4 avsnitt kvar eller ngt sånt! Vettefan vad jag ska se efter, har ngr förslag x)

Var duktig och dammsög innan jag åkte in till stan för att träffa Jenny :) blev lite shopping där innan vi åkte vidare till solna centrum och fortsatte shoppandet. Köpte 3 linnen, en sport bh, ett skal till mobilen, fingerlampor till monday bar, blondering och toning! :) tror det var allt. Eller nej! Ett sportarmband som man kan ha mobilen i, runt armen. Tänkte försöka mig på att springa lite själv.. Får se om jag lyckas ;D

Vi käkade på burger king också och hade det hur trevligt som helst :) jag tog sen buss till spånga station, där jag fick vänta i 10 minuter på nästa buss. Frös :( hade ingen tjocktröja. Sen var det svinkallt på bussen också, eftersom ACn var på typ max ;O haha.

Hem och blev super asglad över att moster diskat min gigantiska disk! :D taaack igen! Så istället bestämde jag mig för att äntligen rensa garderoben! Sen av bara farten så rensade vi i alla påsar som låg i garderoben, samt bäddade rent sängen min. Rensade även ur kylskåpet så nu känner jag mig duktig! Tack för hjälpen Nadja<3
Ska nu duscha och sen blire one tree hill innan jag ska sova. Öppnar imorrn så ska iaf försöka somna någorlunda i tid ;p hahah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0