Lördag

Jag glömde ju fan säga att jag fick en tidig julklapp igår! :) Av Alex, ett minnekort till mobilen på 4GB :D nice nice! Jag ska ha massa, massa, massa musik! :D Och ändå kunna ta massa bilder :) Låter nice jao!

Dagen idag har varit mysig. Klev upp lite försent, vid halv 12, men jaja. Alexs fel :D hahah ;P vi lyssnade på hög musik och typ slappade lite, sen blev det till att göra sig iordning och gå hem till mig. Vi skulle baka mockarutor, men nope, det blev chokladbollar då det inte fanns ngr ägg :O så kan det va jao.
Försökte installer vår skrivare, men den var redan installerad. Dock funkar den inte eftersom vi inte har ngn blå färg.. HAHA, vadå weird liksom -.-' Ahh.. käkade pizza till middag, gott :) Med cola <3
Nu sitter vi här och degar typ :P HAHA, med pizzadeg i magen xD *humor* haha. Men ahh, vi rollar lite smått, men just nu är folk lite sega på att svara :O hmm. Aja får se om det blir ngn film ikväll :) Troligtvis The Mexican :D med Brad Pitt och Julia Roberts :) Det kan väl inte bli annat än bra då? ;D haha.
och yes jag vet.. nu är jag dålig med bilder igen :O haha.

Kommentarer
Postat av: JESSICA

19.00 it is;) <3

2009-11-14 @ 19:40:29
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: JESSICA

lördag 19.00 it is, OCH med sovkläder unga dam, inte att förglömma!

2009-11-14 @ 19:55:00
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0