Skogspromenad och filmtittande

Idag hjälpte jag Anneli och var hundvakt åt en av hennes killar då hon jobbade på älvsjömässan. Enzo var hos hennes bror och jag hade fina Bolt hos mig hela dagen! :) 

Började dagen med lite failande, hade nämligen ställt klockan på 7.30 men hade glömt ändra inställningen från "vardagar" till "helg". Så mobilen ringde ju inte xD hade dock wake-up lighten inställd på att ringa klockan 8.10 så vaknade iaf då x) hahah. Fick ganska direkt klä på mig och skynda till t-banan då Anneli som skulle komma med Bolt blivit lite försenad. Så mötte upp henne i brommaplan där jag hämtade upp Bolt med mat och leksaker. 

Började dagen lugnt framför en film, sen mötte jag upp syster för att åka till vällingby brukshundsklubb där vi tog oss en långpromenad i skogen! Var perfekt höstväder och Bolt var himla duktig! Hade han i lina eftersom det var första gången jag passade honom, men jaa hade nog kunnat haft han lös utan några problem :p så duktig! 

Har sedan glott lite på Teen wolf, samt sett på vampire diaries som börjat igen :D fick skjuts hem till mamma och pappa av Anneli sen när hon kom och hämta Bolten :) fick dessutom choklad -sån där fin choklad!- som hon köpt på mässan från henne :) som tack för hjälpen. Mums! 







Har hos mamma och pappa spenderat kvällen åt att se på Troja, och nu Bad Company! En väldigt bra lördag helt enkelt :) OCH IMORRN SKA VI HÄLSA PÅ VALPARNA!! Så spännande så jag dör! Ska ju dessutom välja valp! Åhhh! Som jag längtat! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0