You'll miss me til the day you die

Det har slagit mig att jag verkar ha tappat skrivlusten. Jag älskade att skriva blogg. Kunde skriva allt och ingenting.. flera inlägg om dagen. Well oftast blir det ett inlägg om dagen, och sure det är fortfarande ngt jag gör, men ibland känns det som att jag bara gör det för att det måste göras. Samtidigt vet jag ju att bloggen betyder mest för mig när jag gör saker och skriver ner det som en liten dagbok, som jag kan kika tillbaka i och tänka tillbaka på stunder som betytt ngt för mig. Alla dessa oviktiga vardagliga inlägg mittemellan betyder inte så mkt, dem är mest som utfyllnad, men samtidigt på ngt sätt viktiga. För hur roligt vore det egentligen att bara skriva saker när man gjort roliga saker? Hahah jao precis. Man mår bra av att få skriva av sig ibland, även om jag inte alltid är jätte tydlig med saker.

Satt och kikade på bilder på mig själv, eftersom jag planerade att försöka byta profilbild på facebook, insåg då att jag saknar mitt blonda hår. Men samtidigt ångrar jag mig inte för en sekund att jag färgat det, eftersom jag älskade att ha mörkt och att ha rött.. mhm! <3 Hahah. Men joo, jag funderar faktiskt på att försöka återfå mitt blonda hår.. men samtidigt är jag ännu inne på att färga håret lite mer.. extremt. Men vågar jag prova ngn annan än just röd färg? Haha jag vettefan.

Jag totally älskar denna bild på mig! Älskar hårfärgen, och visst passade det bra att det var denna sjukt snygga färg jag hade i huvudet när jag tog studenten? :D

Och cred som fan till Jessica! Vi har biljetter till Twilight Movie Night! :D Jag, Kamilla, Erika, Jessica och Malin! Det kmr bli GRYMT! Att jag jobbar dagen efter skiter jag fullkomligt i! Än sen om man är död på jobbet :D hahah, låter lite som inställningen man hade till skolan på slutet där ;D men alltså självklart kräver jobbet en del, men samtidigt kan man klara av det även om man är trött. Det har jag fått bevisat för mig nu under två dagar ;P hahha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0