The more I had to change I'd just stay the same

Jag insåg först nu att det igår var ett helt år sen jag tog studenten. Vi tog studenten den 5 juni 2009, well året efter det har gått sjukt fort! :O Ännu håller man kontakten med vissa från klassen, men fan det är svårt att träffa alla som man vill. Jag tänkte iaf kort sammanfatta året som gått. Efter studenten tills nu.

Hela sommaren tog jag det typ bara lugnt. Njöt av att ha ett sista sommarlov. Umgicks med kompisar, var i norrland, firade brur som fyllde 20, skaffade marsvin, praktiserade på ett hunddagis i typ 1 vecka, och jaa.. massa annat ;P
När sen hösten började närma sig gick man med i arbetsförmedlingen (som inte hjälpt en ett skvatt :D..) och fortsatte ta det lugnt och bara vara. Umgicks mer med kompisar och lånade väl en hel del pengar då man inte hade ngn inkomst. Haha. Dessutom hyrde Rose och jag bil och drog upp till Storuman för att hälsa på uppe på The Silent Way! När jag kom hem efter det så var vi i full gång på att flytta. Det var kaos och jag hade typ ångest över det, men insåg sen att fan det var inte så farligt. Jag började arbeta på Apoteket i Odenplan, vilket var härligt eftersom man absolut behövde pengarna ;P Gick på Twilight Movie Night med Erika och Jessica -såg Twilight och NewMoon. Umgicks med massa folk och älskade mitt schema som tillät mig att vara uppe sent och sova länge på morgonen ;P Åkte till Idre med Rose och Jessica och råkade visst få chefen sur då jag ringde på morgonen och sa att jag inte skulle komma. Haha ooups ;O Var självklart på hundmässan med Malin och Sandra, och även syster och faster hängde med ena dagen.
Det blev en vinter med snö, men senare insåg man att det fan räckte med snö ;P Jobbade på julafton och det sög :D Jobbade med Hanssons fyrverkerier vid nyår. Var ute med folk och festade gärnet typ varje helg under januari och februari. Vettefan vad jag fick för festryck där ;D haha. Blev kär, men det gick ju som det gick. hahah. Var i norrland lite mer, kom hem och hamnade i ngn social fas där jag typ fick ångest om jag inte gjorde ngt med folk under kvällarna. Växlade lite mellan lycka och nedstämdhet, vilket främst berodde på en person.

Provjobbade på Ryttarstadions hunddagis och fick jobb där! Var överlycklig och livet kunde väl inte bli så mkt bättre just då. Hahha. Fortsatte jobba varje vardag och umgicks med vänner under fritiden. Insåg att alla hjärtans dag inte är till för att gillas. Haha. Var i Karlstad och hälsade på Tebbs, firade hennes pappa. Åkte till Kolmården med Malin för Temadag hund&Varg. Underbart var det ja! Var ute ännu mer med folk, hade det härligt med vännerna och jobbade. Firade Alex som fyllde 20 år, grymt lyckat var det ja! Blev fadder på WWF. Hade en härlig helg med båtåkande och sedan elitloppet. Studentmottagning och grillning ;P och nu är vi framme vid dagens datum ;P hahah!

Dessutom gick jag under året från att ha 4 råttor och 2 marsvin till att plötsligt inte ha ngr djur alls. Var också på bio ett flertal gånger. Mkt oftare än man annars brukade vara ;D Följde massa serier på datan såsom Gossip Girl, Ugly Betty och nu 2 and a half men. Umgicks dessutom mer med Ronja än jag annars gjort, vilket varit grymt roligt!
Kan ju säga att året har varit grymt härligt! Upp och ner såklart, men är det inte alltid så? ;D hahah. Nu njuter jag iaf av att ha ett jobb, även om det självklart är jobbigt ibland så passar det mig, och jag skulle absolut inte vilja ha ngt annat jobb. Njuter också av att festa gärnet och bara ha roligt under helgerna! Livet leker, och jag njuter.

Kommentarer
Postat av: jessan

Kommentarer till 3 inlägg:

HAHA fett lycklig jag ser ut! Var jättemysigt o se eeer:)



ÅH wow sandra vilken snygging du blev i klänning:D döläcker färg! ut och skaka rumpa tsm snart?;)



Händelserikt år. IDRE FO LIFE!

2010-06-06 @ 20:40:21
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0