I am for real

Så nu är det bara vi tjejer här hemma :) Pappa och brur åkte upp till norrland imorse. Hoppas dem har det bra där :) Jag får eget rum i ngr få dagar :D wiiiho xD hahah. Fast tkr brur ska komma hem så han kan stänga av min dator när jag somnat x) hahah, lyssnar ju alltid på musik när jag ska sova nu för tiden, och så stänger brur då av min dator när han går och läger sig :) Perfekt enligt mig :P men ser ut som jag får somna utan musik i ngr dagar. Jag överlever väl det hoppas jag ;P haha.
Jag vägrar tänka just nu, så därför mår jag bra :) eller okej, jag känner oron långt där bakom. Känner att jag är orolig och fundersam, samt lite ledsen. Men som sagt, jag vägrar analysera och skit, så därför går det bra :) maha. Ska spela HÖG musik och bli döv i förtid tänkte jag :D Måste passa på när varken brur eller pappa kan be en att sänka :D haha! I för sig har pappa inte klagat ngt på hög musik sen vi flyttade hit, och brur brukar inte klaga, bara be mig sänka när han ser på sina program på datan. Det är ju faktiskt förståeligt :P haha.

Dagen gick iaf bra, gänget jag skulle ut med imorse bestod av en Bernersennen, en labbe, en flatte och en border terrier ;D trodde jag skulle dö under promenaden eftersom Bernersennen och border terriern vägrade lämna varandra ifred, samt att flatten absolut inte ville ha ngt att göra med Bernersennen :) hahah, jippie tänkte jag 8).. men efter en kaotisk start gick det faktiskt riktigt bra :D Var supernöjd med alla fyra, samt mig själv :D haha ;) Eftermiddagspromenaden gick bra den också, och sen var det dammsugning som gällde x) Fan jag kan ju städa :O säg det inte till min mamma bara :D hahah xD Damn I´m funny :D hahah xD ehh, eller ngt. Men nu ska jag kika folks bloggar samt svara på roll :) Får se hur det går att svara på roll eftersom jag just nu sitter och sjunger med till låtarna ;D Btw, jag är kär i Bernersennen :D <3 haha 8)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0