En dag i taget it is!

Jobbet var nice! Jag seriöst älskar mitt jobb! Personalen är nice, och dessutom får jag äntligen jobba med det jag vill jobba med. Jag menar visst, man klagar på morgonen och man klagar ibland när hundarna inte alls vill som man vill 8) hahah. Men alla vet ju att det är jobbigt att gå upp på morgonen, och ofta man inte klagar om man får ett gäng hundar som inte alls samarbetar ;P hahah. Men ja som sagt, jag älskar mitt jobb och är nöjd precis där jag är! :) <3
Idag gick vi till rastgården med ngr hundar också :) Mysigt! Kallt som satan dock men roligt att se hundarna leka :) Jag<3Hundar jao!

Tillbringade iaf kvällen hemma hos Nadja :) Med hemmagjord pizza (Gott!) och cola :D hahah, jag som lyckades att inte dricka ngn cola under dagen :P joo men detta med att inte dricka cola alla dagar i veckan går än så länge asbra 8) måndag och tisdag har gått och jag har druckit cola båda dagarna xD HAHAH, lyckat jao! :D Vi spelade iaf lite kort och wii :) Udda spel på wii, typ småspel varav ngr var att fiska, spela biljard och sen ngn "hinderbana" där ens gubbe red på en ko som skulle stånga ner människor och hoppa över staket xD hahah, helt udda! Mysig kväll iaf! :) <3 Och hur fan ska man kunna välja vilken kategori detta inlägg ska vara i då halva hör till "hundar" och halva till "gott och blandat" :o hahah!, well Gott och Blandat får det väl bli 8) eller ska jag ta till hundar?  Har mindre inlägg under Hundar än till Gott och blandat.. Hmm.. HAHHA, vilket problem. Äsch, det får vara till hundar bestämmer jag nu :)

Kommentarer
Postat av: jessan

mysiga hundar=) haha och jag vill spela ko spelet!!

2010-02-03 @ 11:04:17
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Fredrik

JAG ME:)

2010-02-04 @ 03:37:48
URL: http://freddelitoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0