Hur kan dem göra så emot mig? :O

Haha well blev ingen morgonuppdatering imorse då jag försov mig :O hahah, rätt till Nadja och Jessica ;) maha. Vaknade typ 10 över 8 av att mamma väckte mig :O då kunde jag inte riktigt få ihop det hur lång tid jag hade på mig innan jag skulle gå, men till slut insåg jag att joo jag har 20 minuter på mig 8) hahah. Funderade på att starta datorn och skriva ett superkort inlägg, men struntade i det. Typ tur det för jag hann knappt smälla i mig frukosten innan jag drog ;D haha. Ändå var jag inte sådär superstressad som man annars brukar bli när man försover sig, jag var snarare.. oj 8) ahaha.
Kom iaf i tid till jobbet så ingen skada skedd ;) Blev dock ledsen! Fyfan vad ledsen jag blev på vägen till jobbet :'( Vet ni varför?.. joo för DEM HAR TAGIT NER MIN REKLAMSKYLT! </3 Ni vet den där det står "Av din rövstorlek att döma är det inte första gången du tar rulltrappan". Hahah, alltså fyfan, elakt av dem att ta ner den :O Hur kan dem göra så emot mig? :'( hhaha, heheh.

Dagen gick iaf bra, fick ingen vila idag dock, skyller på Alex :D haha, han kom ju dit idag för att träffa personalen och se hur det ser ut och sådär. Sen fick han hänga med på en promenad också. Hoppas han trivs och att alla trivs med han så han får jobba där också :) Värsta roligt jue! :)

Som vanligt snurrar en del tankar i mitt huvud, men det går faktiskt ganska bra med att inte låtsas om dem. Det är en sak som upprepar sig dock, men jag klarar det ganska bra att inte fundera alltför mycket på det iaf :) Cred till mig :D hahah. Är helt slut i benen just nu, och hungrig som satan. Hade tänkt duscha men insåg hur skönt det skulle bli att bara sätta sig framför datan xD hahah, så jag ska duscha efter maten :) Den borde vara klar om typ.. 20 minuter eller ngt :D Spaghetti och köttfärssås, mums! Men nu ska jag väl kika folks bloggar samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar :)

Bild bara för att typ :D är jag inte duktig med bilder/youtube klipp nu för tiden? :D åter igen.. cred till mig! :D maha ;D

Kommentarer
Postat av: jessan

jo men gå med :D och skriv att du blev värvad av Jessibessi :D

2010-02-08 @ 17:36:02
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0