Tiden springer sin väg

Veckan har sprungit förbi! Har haft en himla bra jobbvecka med oerhört fint väder! :D vi har promenerat väldigt mkt, passar på när solen är framme ;) hahah. 
Igår stängde jag på ringvägen! Var roligt, men hjälp vad bortkommen man kände sig ;D

Jag kämpar hela tiden med att inte ha för höga krav på hunden min, och försöker se hans bra egenskaper hellre än att fokusera på dem lite sämre. Går lite upp och ner, men känns som om jag börjar bli bättre på det! 
Ska ensamhetsträna nästa vecka! Har ju inte kunnat gjort det ngt alls nu när jag haft Olga. Eller snarare, jag har valt att ta en paus från det. Men nästa vecka efter Olga åkt hem så kör vi igen! 
Jag och syster sov i lokalen igår! Med tre hundar då jag hade Morf och Olga, och hon passar Elliot tills på måndag :) 


Övningskörning har det inte heller blivit ngt av denna vecka, pappa har fullt upp så jag får snällt vänta. Känns dock sådär då jag tkt att jag äntligen började få lite flyt i körningen iaf x) och jaaaa jag behöver mkt, mkt mer träning! 

Ikväll ska jag se Lets dance och bleka håret igen! Sen ser jag fram emot en fullspäckad lördag där jag ska träffa Sanna med Milton (en mini aussie) samt på middag för att fira Sara (kollegan) som fyller år! :D sen så börjar Gladiatorerna också imorrn ;D men får se om jag ser det på tv eller tv4 play efter. Beror på hur sent det blir att fira Sara :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0