Gårdagen och planen för dagen

Jag och syster hade det mys igår! 
Det blev en ca 2 timmars lång promenad i solen, där vi bland annat tränade inkallning och även gick in på ett dagis och körde lite dogparkour! 


Vi gick till vinsta zoo där jag köpte ett sele (främst för dogparkouren), tuggben, godis och en aktiveringssak! Ja och bajspåsar ;D 

Efteråt fick hunden va ensam hemma i ca 20 minuter medans jag och syster gick och handla. Valde att inte spela in alls denna gång, men allt såg ut som vi lämnade det och han kändes inte stressad! Ska dock filma han idag om det blir ensamhetsträning. Beror lite på vad som händer.

Tanken är att jag ska träffa Anneli med hundarna och köra spår samt lite lydnad! Meeeen, jag la mig med magont och ett lätt illamående igår, och vaknade nu upp med samma känsla. Så får se. 

Visst ja, jag köpte en leksak till hunden också! En boll i ett snöre, som jag tänkte ha till belöning vid inkallning. För att liksom få upp förväntan och därmed också farten ;P dock var nog bollen lite för hård, för testade den sen på kvällen då vi körde en hel del inkallningsövningar, och han fick den typ halvt i huvudet och hade svårt att greppa om den. Han ville liksom greppa tag i snöret istället ;D sååå ska köpa ngt utan boll men med samma princip. Ngt att hugga tag i med ett snöre för mig att hålla i. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0