*kmr inte på ngn rubrik*

I söndags hade jag och syster en riktig slapp-dag! Hundarna fick endast korta kissrundor och vi spenderade i princip hela dagen till att ligga i soffan och se på Dexter samt Jurassic World och Fast and Furious 7! :) var riktigt skönt att inte göra ngnting alls x) hahah.
Igår efter jobbet så åkte jag tsm med Ina till upplands väsby för privatträning i agility. Vi gick igenom svängar och handling, vart mest teori men lite hann vi med att köra också :) Morf var riktigt taggad! Kul :D 

Sara fick hem Elliot i söndagskväll. Hon ska passa han i typ 10 dagar, men han blev dålig under natten mellan söndag och måndag :( så nu är han hos veterinären med hans lillmatte som typ åkte hem från Halland för det(?). Hoppas verkligen han blir bra snart! 

Annars då? Jo jag och Tesso blev bortskämda av Marie idag! Kanelbulle, Maltesers, Marabou och Cola! :D Behövdes! Har haft ont i huvudet till och från idag, och inte varit på mitt bästa humör. Nu är humöret ganska bra, men huvudvärken den vägrar försvinna :/ usch. 
Vill ha helg, men jao 3 arbetsdagar kvar xD hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0