När inget gick som det skulle

Igår var jag social med Jenny efter jobbet. Hon var snäll och hämta upp mig vid jobbet, och så åkte vi hem till mig. Jag och syster hade köpt saker från mathem, så vi skulle få det levererat hem typ kvart över sju. Bra tänkte vi, och fixade pommes i ugnen så att vi sen bara skulle kunna steka på hamburgarna som skulle komma med mathem. 

Well för det första så var dem ca 15-20min sena, och sen så hade dem glömt hamburgarna. Så ja där sprack vår middagsplan. Jag var så arg, så började skriva ett argt mail till dem medans Jenny stekte på lite köttbullar istället. Bara det att när hon skulle ta ut våra pommes ut ugnen så hade dem i och med mathems försening stått på eftervärme i kanske.. 25-30min.. Och vår ugn suger.. Så ja dem var nästan kolbitar. -.-' lagom kul. 

Mitt i allt detta smällde jag i min lilltå, så ja jag undrade ju nästan om ngn hatar mig? Ejeheh.. 

Iaf, syster som bor hos föräldrarna denna vecka sa åt oss att komma dit och äta, vilket vi gjorde! Pasta med kycklinggryta blev det då, gott! :) 

Jaaa och så var ju tanken att vi skulle se Orange is the new black säsong, men vi hann bara se ett helt avsnitt plus lite av andra avsnittet innan vi åkte till Sara. Och eftersom hon ej sett varken säsong 1 eller 2 så ville hon ej se det, så vi såg en film istället x) 

Kommentarer
Postat av: malin

ring och be att få tillbaka pengarna!!

2015-07-29 @ 19:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0