En gång i veckan

Ja bloggen verkar va i en "en-gång-i-veckan" fas. Jag glömmer liksom bort att skriva x) hahah. 

Denna vecka har varit lång, samtidigt som den typ sprang fram. Var agilityträning i måndags som gick sådär då jag hade världens jävla huvudvärk. Körde hela banan en gång och trodde huvudet typ skulle explodera 0.o trots detta körde jag lite mer, men tvingades sen avbryta ganska snabbt. Huvudvärken gick iaf över senare den kvällen! Skönt! 


På tisdagen så träffa jag Inger (Novas matte) efter jobbet. Följde med henne hem då jag från och med i torsdags bor hos henne och passar Nova i två veckor :) supermysig lägenhet! 

I onsdags var det agilitykurs vid stora skuggan. Var så jävla roligt!! Och supervarmt xD Hundarna fick svalka sig flera gånger i en sjö i närheten :) 
I fredags fick jag hem Raffo, och jag var social med Jenny!<3 Vi åt pizza och hade det hur bra som helst! 
Lördagen spenderades hemma hos Ronja tillsammans med mina syskon och totalt fyra hundar. Morf, Nova, Raffo och så Enzo som Sara passar nu i en vecka :p grillkväll och spelkväll, och så tårta för att fira brur min som fyllde år! Grattis igen bästa brur<3 


Jag sov kvar hos Ronja men åkte hem vid typ 10 imorse. Förbi hemma en kortis och sen vidare till vällingby bk för att träna lydnad tsm med Sara och Ina! :) supervarmt! Vi körde träningstävling, och jävlar vad duktig Ina och Ru är!! Jag och Morf har våra bra delar, men linförigheten går fortfarande sådär. Dessutom har han fått för sig att inte lägga sig ner på läggande under gång.. Lagom kul. 
Blir hårdträning på fokus, vi ska få hjälp av Ina, och ja läggande under gång ska vi få tillbaka också! X) Får hoppas vi får till det tills den 20e augusti då vi ska tävla. 
Noomi träna lite freestyle och så körde jag och Ina lite kontaktfältsträning med Ru och Morf :) 



Har inte gjort så mkt mer idag. Åkte hem och såg på O.C med syster. Hon snodde min hund och gick och bada med ngr kompisar ;P Själv såg jag en film och åkte sen in till söder för att lämna Raffo till sin matte. Ser på X-men first class nu, och tror Nova tkr det är ganska skönt att va ensam hund lite ;P hahah. 

Nästa vecka kmr jag också ha fullt upp x) kmr väl en uppdatering om en vecka xD hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0