bankärende x2 och intervju

Utgång med Ronja igår, vi hade det hur bra och roligt som helst :) Ronja träffade massa folk hon kände igen från olika ställen så var lite sjukt ;D fick gratis t-shirt också! :D
Idag spenderade vi kanske 40-45 minuter på banken. Sedan blev det pizza till frukost/lunch och så åkte Ronja till jobbet medan jag handlade med mig lite matsaker hem. Slappade framför förhäxad innan jag vid 15 tiden åkte till Medborgarplatsen för intervjun! 
Kom för tidigt men satt utanför i solen i kanske 15 minuter innan jag gick in. Dem har ett annorlunda sätt att lämna ut hundar, för när ägarna kmr så stannar dem utanför och slår en signal till dagiset så kmr ngn ur personalen ut med hunden. Smart! Blir ju inte alls lika skälligt och så då :P 
Iaf, verkade hur bra som helst dagiset, och det kändes som om dem tkt jag verkade bra! :D Ska provjobba där imorrn från 13.30 till ca 16. Jobbar ju på gamla dagiset också, egentligen till 15, men ringde Gittan och frågade om jag kunde sluta 12 och det var inga problem :) Härligt! Så två dagis imorrn då! ;)

Hem till mamma och pappa efter där maten var klar precis när jag kom hem. Sen insåg vi att jag skulle behöva gå till banken för att få ut mina 13 000 från a-kassan.. så jag fick skjuts av supersnälla pappa upp till v-by där jag klev in på banken tio minuter innan dem skulle stänga xD Så imorrn får jag dem pengarna :D och så fick jag skjuts hem också :) Nice!
Hade först tänkt sova hos dem, men hade typ lyckats glömma att jag skulle öppna imorrn xD hahah. Nu ska jag träna lite och sedan blire väl slappande framför datorn. Ser iaf fram emot morgondagen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0