Det rullar på

Helgen spenderades med familjen <3 (- brur ;O). Filmtittande och lite promenerande i det soliga vädret med mamma var väl typ det vi gjorde. Ahh och så igår så åt vi på båtmacken också, eller resturangen där som heter Grodhavet. Alex hängde på dit också, och efter det sov jag hos han. Vi tittade på ngn skum serie på netflix ;D 

Ahh och så fick jag mail från VIPdogs om att dem vill ha mig på intervju denna vecka, så på torsdag är det intervju som gäller! Till en tjänst som börjar redan 2 maj! ;O Blir ju lite jobbigt för dem på vinsta då eftersom det är sagt att jag ska jobba lite ända fram till juli. Men går det bra på intervjun och allt känns bra så att jag får ett heltidsjobb på VIPdogs, ja då blir det så! Det positiva är att jag behöver ju inte vara nervös, för får jag det inte ja då har jag ju en fot inne på Vinsta redan och kan nog få heltid där senare i sommar. Så på ett eller annat sätt kmr jag ha ett jobb iaf :)

Annars då? Jo har jobbat på gamla dagiset idag. Skönt väder, inte för varmt och inte för kallt. Bra promenad med duktiga hundar. I like! 
Nu är jag sjuuuuuukt trött, men ska ge mig på att träna lite innan jag dör lite framför förhäxad. Har känt mig nästan helt frisk idag, bara lite snorig, så dags att ta tag i träningen! Har massa dagar nu att göra saker på, för imorrn jobbar jag igen, onsdag ska jag ha Jissa igen! samt ev träna och ha filmkväll med Ronja? :) ahh och på torsdag är det intervju! och så jobbar jag på fredag igen ;D känns riktigt bra efter att ha haft värsta slapparveckan onsdag till söndag ;D hahha. Så är det när man är sjuk. 

Ahh och så en sak till, äntligen ska jag få pengar från a-kassan! Efter alla jävla papper att kompletera med så är det äntligen dags! 13 000 får jag nu den 25e! :D RIIIIIIK :D eller ja det kmr kännas så efter att ha levt på bara ngr få tusenlappar i månaden ;D ahh plus att jag jobbat förra månaden så lär få lite där också :) I like! :D

Men nee, nu träna. Blir nog lite matlagning innan förhäxad sen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0