Kelpien Jissa

Hade asont i huvudet igår hela kvällen. Så blev filmtittande och serietittande innan jag släckte vid typ halv 10. Sjukt tidigt för att va mig ;D 

Idag är jag iaf pigg och glad! Många timmars sömn ;) 
Idag har jag Jissa, så mötte upp henne med matte Maria i blackeberg vid halv 11 för att sen ta mig en promenad genom skogen i blackeberg och ner förbi råcksta träsk och vidare mot grimstafältet samt en sväng runt nälsta. Tog bara 1,5 timme så vi höll ett väldigt bra tempo! Fint väder med lagom temperatur gjorde så att jag velat gå längre, men efter halva promenaden så tkt mina ben att det räckte. Fick först ont i ena knät och sen höften. Jippie x) Så 1,5 timme fick duga! 
Hon är så jävla fin och duktig! :D Får mig absolut till att vilja ha en kelpie! ;) Fast blir en staffe först! Hade henne iaf lös typ hela vägen och hon lyssnar så sjukt bra. 

Lite lunch och så har Jissa lekt lite med syster som kom hit för kanske en halvtimme sen :) Blir väl filmtittande och lite vila innan vi ger oss ut på en liten tur igen med söthunden! Halv 5 ska hon hem och då ska jag väl typ träna lite :) Hoppas Ronja mår bättre så man får sällskap! 

Slänger iaf in lite bilder från dagens promenad! :) Min mobil tar ibland bra bilder och ibland lite sämre bilder. Flummobil.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0