varför så tidigt?

Dagen började med att jag kl 7 imorse vaknade av att dem började hamra(?) och hålla på med fönstrena utanför. Dem ska ju byta ut alla fönster och typ fixa balkongerna. Jippie sa jag (not) och tog hörlurarna medsuperhög musik för att kunna stänga ute ljudet. Kunde ju inte sova för den höga musiken, men låg iaf och segade i sängen en timme. 
Tittade på lite förhäxad och halvsov lite och vaknade sen upp med huvudvärk. Den höga musikens fel? Så smsa Maria med Jissa (skulle ha haft henne idag) och så blev det så att jag är hundlös idag. Är väl ngt positivt med att inte ha egen hund, att man inte behöver ha dåligt samvete dem dagar man inte kan ge dem den tid och engagemang som man vill. 

Iaf,låg och segade i sängen lite, och sen tröttnade jag på det och valde att trots huvudvärk träna lite och dammsuga, och efter det blev det till att duscha. Så nu ska jag snart äta lunch och typ sätta på en film. Slappa och hoppas man är pigg och utan huvudvärk till kvällen då Ronja kmr hit och vi ska ut! Tur att det är många timmar tills dess! :)
Turban oh yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0