world behind my wall

Lånade pengar av Nadja istället, så kunde på kvällen njuta av min B&J! 
Idag mår jag bättre, men snorar fortfarande som satan. Lär vl göra det ngr dagar till.. Är alltid så för mig x) En sak som förundrar mig är hur jag inte klarar av att va sjuk. Jag njuter av att slappa vid datorn med rollspel eller film hela morgonen och under dagen. Men framåt eftermiddagen eller kvällen så får jag en rastlös känsla i hela kroppen, samtidigt som jag känner mig ensam och börjar tänka en massa. Asjobbigt jue!

Idag har jag iaf det typ löst, för måste diska och dammsuga, samt fluffa håret om jag orkar, och vid 18 ska jag åka till ett hunddagis i ängby för att se om man kanske ska extrajobba lite där. Det ena hunddagiset som ligger här i närheten verkar det inte bli ngt av, eftersom jag ringde henne och hon skulle ringa upp.. men det har hon inte gjort. Kanske lika bra då jag fick lite småpanik över hur många val jag plötsligt hade xD Det känns som om det kmr bli Vinsta eller VIPdogs som jag hamnar på heltid sen. Beror väl på om jag faktiskt hamnar på intervju hos VIPdogs och vilket av dagisen som då känns bäst. Det märker vi. Gillar ju Vinsta, men tkr det är lite tråkigt att alltid gå ut ensam. Kanske kan man fråga dem om vi kan promenera tillsammans ngn gång också?.. jao vi får se. 
Planen är iaf att jobba på ännu ett hunddagis och spara lite pengar till körkort och hund, och sen försöka sig på att gå någon kurs i eget företagande kanske?.. så att man om ngt år kan starta eget. Jag tror det blir bäst så för mig. Är nog inte helt redo för eget än. Om nu inte Bella får värsta rycket och kastar sig fram flera steg och drar med mig. Då kanske, men känns inte som det, och jag har inte drivkraft till eget just nu tror jag. 

Men iaf, funderar på om jag ska våldgästa mamma och pappa efter jag varit på hunddagiset, och typ sova där :) men får väl höra med dem först om dem vågar ta risken att ha en sjukling hemma ;D hahah. Annars försöka få hit ngn för ska jag va ensam kmr jag väl dö ;O hahah. 
Igårkväll löste det sig iaf, eftersom jag var grymt upptagen med rollspel! Om man ständigt har nya roll att svara på så hinner man aldrig känna efter eller tänka på annat än det man håller på med. Sånt är nice! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0