uppdatering till folket!

Jag vet inte vart jag ska börja. Till att börja med så har jag fullt upp nu för tiden. Har inte ens hunnit se klart mitt senaste avsnitt av so you think you can dance ;D och det gick i onsdags.. hahah ;D Vet inte ens riktigt vad jag har gjort, har varit social med folk :P

Det går grymt bra med Rebelle på dagis! Hon är så duktig så :) Drar lite smått i kopplet när vi går i grupp, men det är hon inte ensam om att göra. Det är helt enkelt bara att träna :P Ahh och att åka t-bana går superbra, och även buss funkar bra! Vi åkte buss andra gången idag, och det var redan stor skillnad från förra gången :P Duktig lilla hund! Ahh och så är hon i princip rumsren också! :D

I lördags så var jag uppe i v-by med Fredrik och ngr av hans kompisar. Vi var sociala och satt på Baron och snacka. Var faktiskt riktigt roligt! :D På söndagen hjälpte jag Alex med att vända upp och ner på hans rum så vi kunde döda en spindel som flyttat in där ;D roande jao! Var också mkt social med syster under helgen :)

Jag är glad just nu. För allt i mitt liv känns väldigt bra just nu! Eller ja nästan allt iaf. Jag vet dock att en av sakerna som just nu får mig att må bra kmr att ta slut till helgen. Det irriterar mig att jag tillåter det, samtidigt som jag inte kan låta bli att njuta av den här tiden. Det är irriterande ja, men jag vet också att jag överlever när det går mot sitt slut. Det är bara synd att personen i fråga inte förstår hur fult det är.

Annars då? Jo den 8/8 är en betydelsefull dag! Varför? Jo för att jag inte längre är singel! Den ni! ;P hahah. Puss på snyggingen! :)

Kommentarer
Postat av: Jessan

Grattis korven! Säg till om han bråkar med dig! Då ska jag giva han på moppo!!! <3

2011-08-09 @ 21:27:17
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/
Postat av: "svärmor"

Stort grattis, jag blir super glad för eran skull. Såg att du ändrat status på FB.

2011-08-10 @ 08:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0