fullt upp.

Åt middag hos mamma och pappa igår. Curre och Kina var nere och skulle sova en natt hos dem, så var roligt att träffa dem en sväng :) Curre träffa jag förvisso på elitloppshelgen, men Kina var det ett tag sen man såg. I somras kanske? Jao tror det var det :P
Iaf, dem hade sina hundar med sig, så jag och Kina gick en kvällspromenad tillsammans. Trevligt, trevligt! :) Sen så blev jag kvar ett tag och såg på fotbollen, sverige-österrike, innan jag cyklade hem :) 

Idag hade jag fullt upp. Vaknade lugnt och fint och såg på One tree hill. Är klar med första säsongen nu! Mötte syster uppe vid byn kl 11, och vi inhandlade en iphone 4s till mig! Så nu äntligen har jag instagram, bubblemania, quizkampen, bättre kamera, och jaa.. lite fler saker ;D har dessutom fixat (eller okej Sara har fixat ;D) superbra ringsignaler till mig. Har saknat dem :D hahah.

Vid 12 kom Erik med boxern Stella som jag ska passa på prov tills imorrn. Ska -om allt känns bra- passa henne i två veckor i sommar! Så jag och syster (eller okej Sara xD) fixade med min mobil innan vi vid klockan 2 gick ut med Stella. Vi skulle till rastgården i åkeshov, och först drog hon satan hela vägen från mig upp till v-by.. men efter det gick hon faktiskt bra. Lite smådrag ibland men klart bättre än innan! Var inga problem att åka kommunalt med henne heller, och i rastgården sen var hon lite retsam med leksaken, men om man hade två leksaker att växla emellan så gick det bra. Än så länge känns det bra, men är ju ngr timmar kvar innan hon ska hem, så vi får väl se :P men ganska troligt så har jag en hundkompis i sommar iaf!
Stella ska hem ca halv 12 imorrn, och vid 12 sen ska jag möta upp Maria med Kelpien Jissa vid Åhlens i v-by! Hahah byta från en hund till en annan :D Var länge sen jag hade Jissa också! Ska bli roligt :D 
Anders kmr hit och vi ska väl promenera lite och sen vettefan. Se film eller ngt I guess. kl 16 ska Jissa hem, och då byter jag kompis också xD hahahah! Nee men Anders ska väl hem då för Ronja kmr hit och vi ska träna :P springa I guess jao! Så jaaa, blir en hektiskt söndag :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0