Feeling better

Två dagars jobb och det känns bättre. Har haft väldigt bra dagar med Tesso och Marie! Med härliga långpromenader i solen och hundar som skött sig nästa hela tiden! Varför jag säger nästan är för jag blev biten idag x') inte allvarligt, men jo det gick hål. Men, men, sånt som kan ske och är ingen fara med mig. Litet fult sår på handen bara, men det är snart läkt ;p 
Tränade agility igår efter jobbet med träningsgruppen! Syster följde med och miljöträna Zombie lite :) Han var så duktig! Hon passar även Buster just nu så han var också med och var också duktig! 

Var en grymt rolig bana och jag var väldigt nöjd med våra lopp! Morf var glad och taggad och superduktig! :D 
Efter träningen så fick Ina testa att köra banan med Morf, och fan han är ju snabb! Bara ännu ett bevis på att om jag springer mer så kmr han också göra det ;) 
Sen fick jag testa köra banan med Ru! Alltså så kul! Ett helt annat tryck än Morf, och ja jag hann inte alls med henne xD Fick till ett snyggt staket, men utöver det så var hon alldeles för snabb för mig ;) Men kul vare iaf! 




Nu ska jag och Morf vila två dagar innan vi kör agilityträning med TG2 på torsdag :D dem är så få så man får joina lite. Ska bli kul! Ja och sen äre tävling på söndag :D taggad! Lydnad får vi träna nästa vecka! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0