Today I don’t feel like doing anything

Sista dagen på semestern. Helt sjukt. Jag har egentligen inte lust till ngt, men har massa småsaker jag ska göra. Ska med hundarna (passar Nena idag som en tjänst till Alex) till dagiset så dem får springa av sig lite. Sedan ska vi åka t-bana till thorhildsplan där jag ska träffa Nicolina för en liten picknick! Vet dock inte vad jag ska ha med mig då jag inte hinner/kan handla ngt, och vi har typ inget hemma ;O hmm.. det blir nog bra.
Senare ska jag packa ner massa saker, för ikväll när Alex hämtat Nena så ska jag gå över med lite saker dit. Vet inte om jag skrivit det men ska ju bo hos Nadja :P Tror det kmr bli riktigt nice! :D

Annars då? Joda det är väl bra. I guess. Igår träffade jag Alex, och efter att inte ha pratat med han på typ hela sommaren så var det väl roligt att få träffa honom och prata med han. Även om jag känner det som om det som egentligen behövdes bli sagt aldrig kom ut. Men det är så det är när det gäller mig. Att prata om saker är något jag är väldigt dålig på. Det kmr aldrig bli som det har varit, och jag vet att det är stor skillnad på förr och nu. Huvudsaken är väl iaf att jag inte mår dåligt av det, och det gör jag inte. Jag har gått vidare. Jag klarar det.
Vi spelade iaf lite wii med brur och pappa, ahh och så var jag och brur med hundarna (Alex passa Nena och Pontus) på dagiset så dem fick springa av sig medans Alex åkte hem för att ta hand om sin tvätt.


Samtidigt, angående en annan sak, en annan person, så känns det som om jag förstört ngt som kändes så bra. Jag har en oro inom mig som gnager, och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Jag är rädd, och hatar att va det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bor du inte med din bror?

2011-07-31 @ 11:50:16
Postat av: sandra till okänd

inte längre, och vem äre som skriver? 8)

2011-07-31 @ 13:05:22
Postat av: Anonym

nähänähänähä. de löser sig vännen<3

2011-07-31 @ 14:52:10
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0