om igår och planerna för dagen

Blev inget bloggande igår :P Först så gick jag inte upp förrän vid halv 11 (mamma var snäll och tog ut vovva på en liten kissrunda när hon kom hem från jobbet :D), och sen så kändes det som om jag hade saker att göra hela dagen. Fastän jag typ inte gjorde ngnting alls ;D Försökte fixa en ny header till bloggen, men blev aldrig klar (vet inte om jag gillar den eller inte än..) då brur min kom hit och jag ville va social :P Ahh och innan så mötte jag Nadja och Tonie i v-by då jag skulle köpa mjölk, och dem följde sen med hem till oss för fika. Pippin var här också, och han köpte mat till oss från blackebergs grillen som brur min bjöd oss på :) det var gott jao!
Blev en kvällspromenad med vovva tillsammans med Nadja som sen följde med hit igen och var lite social. Men in black 2 gick på tv sen också så glodde på den. Ahh och så spelade brur och jag lite wii :) Det var min dag igår. Slapp men samtidigt med massa småsaker att göra. Skönt!

Idag blir det väl en mer fullspäckad dag :P Har redan varit ute med vovva två gånger, eftersom det blir en kisspromenad direkt när man går upp, och sen får hon frukost och så brukar hon vilja bajsa, så då gick vi igen. Men idag ville hon inte bajsa x) så kan det va. Då får hon väl bajsa sen då :P hahah. Hon är väldigt duktig på att hålla sig, och gör nästan aldrig inne! :) Den gången man får va snabbast (när det är störst chans att hon sätter sig inne) är på morgonen direkt när man vaknat :P
Men iaf, idag ska vi gå hem till mormor ngr stycken, så blir en härlig långpromenad för Rebelle då! :) Ska va ärlig och säga att jag slarvat med det denna vecka, men försöker iaf ha henne lös minst en gång per dag så hon får springa iaf :P ahh och så leker vi, hon är så jävla rolig att leka med ute! :D Enda nackdelen är väl att jag har så dålig kondis xD hahha. Det får vi se till att ändra på ;) hahha.

Senare idag ska jag se om jag hinner med att försöka åka buss med henne. Vet inte hur hon kmr reagera, men har en känsla av att jag kmr få bära in henne i bussen ;O men, men.. det är dags att börja med det snart! Okej att man klarar sig bra med att hon kan åka t-bana, men samtidigt är det ju väldigt viktigt att hon kan åka buss också :P väldigt viktigt! Ahh helst ska hon ju kunna följa med på allt ;D jaa kanske inte en krogrunda xD hahah. Vilket btw påminner mig om att jag ska skriva att det blir utgång ikväll också :) Snälla mamma ställer upp och är hundvakt. Känns ibland som att jag låter folk va hundvakt ganska ofta, men anser samtidigt att det är viktigt att man lever livet även om man har hund :P självklart blire ju lättare nu när hon åker t-bana om jag ska hem till kompisar, ahh samt sen när hon är med mig på dagis hela dagarna :P blir ju en tid av inskolning först så hon får tid till att vänja sig vid den stökiga dagismiljön ;D tur jag har syster då som hjälper mig att hämta henne så hon bara går 3 timmar första dagarna :) Första dagen på dagis för vovva blir iaf troligtvis på torsdag :P är lite strul mån-ons då syster ska göra massa saker. Men har hundvakt så :P Dessutom skulle det börja en ny hund på måndag så är väl ganska bra att det inte blir två nya hundar samma dag x)

Men okej, jag är grymt hungrig nu så ska fixa frukost och se på senaste avsnitten av so you think you can dance! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0