home with the dogs

Jag är glad :) Av många olika anledningar. Så så länge jag inte börjar tänka och ha mig så är det nog lugnt ;P Fredrik gick för ett litet tag sen, så nu är jag ensam med hundarna. Skulle egentligen träffa Ronja idag, men hon har typ feber så det blir inte av :/ men, men.. ska roa mig med att fixa en header till Malin och sen blire väl till att roa hundarna lite ;P

Jag och syster var ute med hundarna imorse, men Vovva hann kissa lite inne så hon gjorde ingenting på den promenaden. Sen var jag ute med Fredrik och hundarna och då kissade hon iaf ute! :) Ahh och gick nerför hela mitten trappan och den lilla trappan, så nästa gång jag ska ut så tänkte jag se om hon vill gå nerför den översta trappan också. Eftersom hon tar hela den andra utan att tveka nu.
Vi gick iaf till v-by med hundarna, och även om vi inte gick på torget (där det är mest folk) så var det lite folk och hundar och sådär, och Rebelle var hur duktig som helst! :D Kändes bra, så nu kör vi ngn/ngr dagar där vi ska gå till v-by och gå runt lite. Så blir väl nästa steg efter det att börja åka kommunalt. Vet ännu inte riktigt hur jag ska göra det, men ska ringa Yvonne först och fråga vad hon tror är bäst. Om man typ ska bära in henne första gången i t-banan eller bussen (är väldigt säker på att hon kmr vägra gå in..), eller om man typ ska dra in henne. Dem lär ju knappast vänta på att hunden min vill gå in, så man kan ju inte direkt vänta ut henne 8) Ahh vi får väl se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0