Tävlingsåret 2015

Målet för året var att komma ut och tävla. Känna på tävlingsmiljön och testa mina tävlingsnerver. Se om tävla var ngt för mig. 

Well.. Jag hade aldrig räknat med att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort. 

I agilityn började jag med att komma tvåa i en inofficiell tävling i kungsängen (utan slalom men ändå ;P). Var så sjukt jävla glad!

Jag tävlade inofficiellt i nynäshamn två lopp där jag valde att diskas i båda då jag hoppade att köra slalomet. Körde en officiell tävling i nacka där vi diskades på grund av lite strul och fler vägran än 3st. På den tävlingen tog vi dock slalomet för första gången! (Efter 2 failade försök så tog han det på 3e försöket!) 

Inofficiellt på hemmaklubben där vi fick ngr vägran på både slalom, ngt hinder och tidsfel. Diskade mig på ena loppet där också. 

Officiellt på hemmaklubben, där vi för första gången gjorde ett felfritt lopp! Så jävla bra!! Tyvärr räckte inte tiden till pris, men vi nollade oss på en tävling vilket är stort för mig! 
I andra loppet blev det 10 (eller 15?) fel tror jag då Morf först tog slalomet fel och sen ramlade av balansen x) hahah. 

Vart lite tävlingsuppehåll under sommaren, men i augusti sen var det dags för tävling i haninge. Där startade jag 3 lopp - 2 i hopp och 1 i agility. Vi gick runt alla loppen felfritt!! Kom 5a och 4a i hopploppen, missade precis en pinne i båda loppen. Men sen i agilityloppet så kom vi 3a och fick en pinne! :D vår allra första pinne!!

Tävling helgen efter i nynäs, dubbla lopp i både agility och hopp. Alltså 4 startade lopp, där vi återigen gick runt alla felfritt!! Vi missade precis en pinne i båda hopploppen, 3st fick pinne och ja, vi kom på 4e plats på båda xD I båda agilityloppen var vi det enda ekipage som gick runt felfritt, så vann båda loppen och fick pinne i båda!! :D 
Två helger senare var det återigen tävling, denna gång i uppsala där målet var att springa på banorna! Jag sprang och gjorde nog mina finaste lopp ditills, vilket jag belönades med genom att vinna hoppklassen och ta vår första pinne i hopp! :D 
Blev lite slalomstrul i agilityklassen då han råka slå i en pinne och då kom av sig så han missa en port, så 5 fel där. Var dock supernöjd över loppet! 
Tävlade i vaxholm där jag hade två bra lopp med härlig känsla och fart! Jag failade dock i hopploppet genom att springa in i ett hinder och därmed diska oss, och i agilityloppet slarvade Morf på gungan så vi tog om den och diskade oss. 
Tävling i haninge där vi hade en del tunnelstrul så vi fick 10 fel plus lite tidsfel på agilityloppet. I hopploppet gjorde vi ett asbra lopp som placerade oss på en tredje plats med pinne! :D 
Tävlade rosa cupen, en inofficiell tävling i haninge där anmälningsavgiften gick till cancerforskningen. Gjorde två felfria lopp som tsm gjorde så att vi vann mediumklassen! :D 
Åkte till sundsvall i två dagar i början av december, tävlade tre hopplopp och tre agilitylopp. 
Första dagen var det agilityklass och där kom jag på 4e, 3e och på 2a plats med pinne i alla tre loppen! Helt sjukt! 
Andra dagen sen var det hoppklass där jag satte första loppet och kom på en 4e plats och fick en pinne! Andra loppet testade jag en sak som gav oss 10 fel och sista loppet var jag lite för långsam. Kom 5a, precis under pinne ;p 
------------------------------------

I lydnaden har det gått sjukt bra! Min allra första tävling gjorde jag i vällingby, där vi tog ett första pris och en andra placering! Var helt salig av lycka! 

Tävlade i haninge där vi återigen tog ett förstapris, men med en fjärdeplacering. Ändå så duktiga! 
Tredje tävlingen gick det sämre på. Vi klarade inte ett förstapris, utan var 8p ifrån och fick ett andrapris. Surt.

Men fjärde tävlingen i augusti, återigen i vällingby, gick det sjukt bra! Vi gjorde vår bästa tävling någonsin med bra fokus och superhärlig attityd rakt igenom hela programmet!! :D Vi kom på en 1a placering med 184,5 poäng och därmed ett 1a pris, vårt tredje som då innebar att vi fick LP1!! :D 
------------------------------------

Mina mål för agilityn och lydnaden var alltså i princip endast att komma ut och tävla. Och så har jag lyckas få totalt 9 pinnar i agilityn, 6st i agilityklass och 3st i hoppklass! Och så 3 förstapris och därmed LP1 i lydnaden!
Hur jävla bra är inte det?! Hur jävla långt kmr vi inte kunna gå om jag bara satsar ännu lite mer?! Min hund är en liten guldhund, som i år gjort så att drömmen om att tävla med hund och att vinna en snygg -eller vänta, läs flera!!- prisrosetter gått i uppfyllelse. 
Klass 2 i både lydnad och agility blir det alltså detta år för oss! :D

Bästa Morf!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0