Det enda jag vill

Jag har världens agilityabstinens! Tror jag håller på och spricker! Efter helgens tävling vill jag träna så mkt mer. Bli bättre och snabbare! Men det är så sjukt tråkigt väder och jag har inga pengar till att hyra hallar. Usch vad denna årstid är tråkig. Kan vi få vår snart?!
 
Går segt på RC- fronten. På hela förra veckan hann jag bara träna en gång, och den gången gick det inte ens speciellt bra då han var så trött ;O 
Denna vecka har jag inte hunnit träna ngt pass heller. Skulle göra det igår men han var så himla trött. Jag var hos tandläkaren på morgonen så Morf fick va hemma med syster hela dagen. Dem åkte runt och shoppa och hade sig, så kände att det inte var lönt att träna då. Idag kan jag inte då jag ska hem till Helga efter jobbet för lite festplanering till klubbens fest nästa lördag! 
Imorrn ska jag träna lydnad efter jobbet med Sofia, men kanske försöker trycka in ett litet RC- pass när vi kmr hem. Fortsätter vi i den här takten kmr vi aldrig få ett bra RC.. x') 
 
I helgen ska jag och Sara passa Hedda :D sötaste staffegrisen! Ska bli superkul! På lördag ska vi ha hemmafest, lär väl bli det vanliga gänget I guess.. ;p hahah. 
 
Hoppas kunna träffa Amanda med sina hundar Nemo och Marwin också! Marwin är en kelpievalp!<3 
 
Zombie blev 8 månader gammal igår btw! Stora pojken<3 
 
Annars då? Jo egentligen längtar jag tills nästa helg. Har agilityträning fredag och så kurs på lördagen :D sen årsmöte och fest på klubben efter det! Blir super ;) 
 
Väntar på ett telefonsamtal, men det kmr aldrig, så imorrn ringer jag själv! Ngt måste förändras nu, och trots en del nackdelar så hoppas jag på detta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0