I'm still here

Har helt glömt bort bloggen 0.o måste va rekord på hur länge den stått orörd? X'D hahah. 

Har inte hänt så mkt. Har tränat med hunden en del och börjat se på Beck med syster :p Vi har en liten paus i Supernatural, så senaste dagarna har vi istället sett på Beck ;) Jag har ju tidigare vägrat se dem, eftersom jag tkr det blir för verklighetstroget.. Men vafan har ju sett filmer som är hundra gånger värre xD Dem är bra iaf! Tror vi sett 10 filmer nu :) nice nice. 

Hade fest på klubben vilket var väldigt roligt och trevligt! Var dock astrött efter att ha varit igång hela dagen så blev inte så sent :p 

Har varit på agilitykurs med hunden. Fått nya saker att träna på. Saker som jag tror kmr hjälpa oss sjukt mkt i agilityn! Har ju lite problem med hans fart ibland, men nu har jag en plan på hur jag ska jobba upp honom och tagga till honom! Känns bra :) Har i och med detta satt andra mål än jag tänkt i agilityn för året. Vi ska fokusera på att öka farten och få han taggad så jag slipper tjata på han för fart! ;p 
RC- träningen har vi inte kmt jättelångt i. Har ju precis börjat höja, så vi kör vidare där vi är :) 
Vi tränade agility för en vecka sen och Morf lyckades göra illa sig eller ngt på gungan, så efter det ville han typ inte ta den eller balansen.. :( Ska vänta med att träna det på ett tag och sen hoppas att han glömt bort det.. Annars måste jag lägga massa tid på att träna det också :/ såndär tråkig träning. Får helt enkelt hoppas han tar dem nästa gång! 

Lydnaden har vi lyckats få motivation till igen! Vi tränade med massa folk i tisdags så nu ska vi försöka va ngr st och träna tsm iaf en gång i veckan :) Känns bra! Vill ju kunna tävla klass 2 i år och satsar på LP2 ;) 

Freestyle har jag ju tänkt vi ska debutera i i år. Testa om vi vill fortsätta med det eller om det får va. Ska ev försöka träffa Amanda (med Nemo och Marwin) iaf en gång i veckan och träna freestyle :) kul! 

Vi åkte till kungsängen och tränade lite i hallen med Amanda och Sofia! 4 pers och 6 hundar klämde vi in i bilen för det ;) hahah. 

Sen så har jag och syster bestämt oss för att träna rallylydnad tsm och sen starta det samtidigt. Nybörjarklassen har ju väldigt enkla moment, så egentligen behöver jag bara lära mig skyltarna och finslipa lite så är jag och Morf nog redo ;) Zombie är ju yngre och har inte samma bagage av träning att ta av som Morf, så syster jobbar just nu mest på följsamhet, grunden till fot och lite grund till momenten! Ska bli spännande att testa om rally är ngt för oss :) 

Annars då? Jo blev inget med jobbet så får se vad som sker. Ibland känns det bra och ibland så är det mer "ta en dag i taget".. Det jag allra mest vill är att ha mer tid till hundträning samt köpa en egen bil och en till hund.. Många tankar i huvudet som snurrar jao. Men ja vi får väl se. 

Passade Benke över natten från igår, gick bra :) ska ha han en hel helg sen i april! 

Fredag idag! Grymt skönt :D har typ som vanligt hela helgen bokad x'D På lördag blir det kennelbesök och valpmys hos en Tervurens uppfödare! Ska va social med Malin under dagen och på kvällen ska jag va social med föräldrarna<3 
På söndag blir det ev hundträning på förmiddagen och sen ska jag och syster hem till brur för lite magicspelande :D<3 

Blir en rolig helg, men ja den lär ju springa förbi x') 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0