18 dec.

Ganska bra dag!
Tog en promenad till fotbollsplanen nere vid vinsta med Aiira idag. Hade henne kopplad med min långlina, och vi spenderade kanske 20 minuter till att bara springa runt på planen och leka i snön! Superroligt! :D Okej, jag var tvungen att ta ngr pauser ibland, har så sjukt dålig kondis så ;D hahah.

Har annars spenderat dagen till att se på Once upon a time, jao tills syster kom vid typ halv 4. Hon var snäll och var hundvakt 2 timmar så jag kunde jobba idag :)
Tyvärr gick det inte så bra på jobbet, så det var ju tråkigt. Känns inte som att det är ngt för mig, men ska ge det 2 eller 3 gånger till innan jag ger upp det ;P

Mot v-by för att hämta biobiljetter, var där typ 22.. och well.. dem hade stängt. kl 21.40! Irriterande ;O Klev förbi McDonalds och köpte mat samt milkshake till pappa och sedan hem till mamma och pappa för att äta och hämta mina nycklar från syster. Har iaf bokat nya biljetter som jag hämtar imorrn efter hunden gått hem :P
Tror vi ska tillbaka till fotbollsplanen imorrn med. Var grymt roligt! :D Ska nog försöka få fler kort då också. Fick ngr söta idag! :) Lägger nog in dem när jag väl kmt hem, dem ligger på datorn hemma :P Är fortfarande hos mamma och pappa så x) Vet inte riktigt när jag ska gå... funderar ju på att dygna idag, så då har jag ju inte direkt bråttom ;D hahahh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0