Dum i huvudet

Ibland hatar jag mig själv. Dum i huvudet är vad jag är. Kan ngn bara slå mig så jag fattar? Så jag skärper mig. Tack. Jag är trött på mig själv. Orkar fan inte med mig själv. Blää blää blää. Jag vill träffa alla söta klassisar. Vill krama dem och bara vara med dem. Ha roligt. Sådär som vi alltid hade i skolan. Seriöst, jag är fan störd i huvudet. Bläääääää.. orkar inte skriva för ingående heller, för det gör det nog bara sämre.
Ett litet ljus finns det iaf.. Malin <3 Hon försöker och försöker, men fan jag är dum i huvudet som sagt. Tror jag håller på att tappa min hjärna eller ngt. Den fungerar nog inte som den ska. Jag fungerar nog inte som jag ska.

Men okej.. nu släpper vi det där. Imorrn är det fest :D I märsta. yey yey yey. Måste fixa så folk hänger med, och sen dricka dåra. Sen i helgen ska jag vara med Kamilla :D Vi kmr väl leka med hennes vovve och se på filmer ;D hon varnande mig att det inte finns så mkt att göra där, men hey det gör inget för mig :)


Hahah, och jag älskar den här låten

Kommentarer
Postat av: Jessan

wow. Kamilla lever

2009-06-25 @ 14:48:41
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: malin

hm, kom upp en taknke, undra hur lång tid det tar mellan kamilla och mig. haha.

hälsa henne :)

2009-06-25 @ 19:36:14
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag kan tyvärr inte komma på festen.. Jag ska till La Isla då med Lorena. Det är reagaton tävling för killarna och jag lovade henne att komma med <3

2009-06-25 @ 21:40:20
URL: http://alecha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0