smile

För det första.. LÄSKIGT! dem har gjort om blogg.se 0.o.. det har sett likadant ut i alla år jag bloggat, och så loggar man in nu ikväll.. och poff så ser det helt annorlunda ut! Hahah, som sagt, läskigt 8) Trodde ngt var fel först :P haha.

Men ahh, så hoppar vi vidare. Dagen har varit bra. Faktiskt en väldigt bra dag. Tiden ömsom sniglar sig fram och ömsom springer iväg. Men så är det väl alltid? ;P eheh. Var iaf en lugn och skön promenad på jobbet idag. Hade 5 hundar, varav alla av den "lättare" sorten ;D Rena rama semestern ;P hahah. Rebelle fick lite lyx och fick gå typ halva promenaden lös, gick väldigt bra! Ngr fläckar som luktade gott som fick mig att behöva säga till ngn gång extra, men på det stora hela så skötte hon sig hur bra som helst :)

Syster tog massa kort på hundarna idag, så tänkte slänga in ngr. Bildbomber är väl alltid roligt? :D okej, kanske inte direkt är ngn bildbomb, men ngr bilder iaf ;P maha.
Fick dessutom "besök" av en hundägare på kvällen då han kom och lämnade saker till sin hund. Ska passa Bagheera i typ en vecka från och med torsdag :) Tror det kmr bli asmysigt!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0