hundar och planer för dagen

Var en lugn dag på jobbet igår. Skönt. Slutade dessutom tre, eftersom vi stängde då för att det var dagen innan midsommar 8) Kanske jobbigt för ägarna, men skönt för oss x) haha.
Hade Putte med mig hem i onsdags, och igår hade vi tre hundar med oss hem. Aston, Bagheera och så Rebelle såklart :P Går bra med dem, förutom att Bagheera typ är rädd för Aston. Tråkigt, för tror han kmr bli mkt mysigare efter att Aston och Alex (är Alex som passar Aston) åkt hem. Hoppas det iaf.



Idag blir det väl en någorlunda lugn dag. Blir nog till att gå förbi Arken zoo och kolla vad apporterna kostar där. Måste börja träna på det. Btw så skulle vi träna lite tandvisning igår, gick faktiskt bra, fast vi hann bara med att träna det med en människa, så hade egentligen velat träna det mer.
Men iaf, i eftermiddag ska vi åka ut till nynäs för att fira midsommar hemma hos Malin :) Blir nog hur mysigt som helst! Med massa hundar också ;D Vi har tre, Anneli har Enzo med sig, och så har ju Malin sin Oliwer. Dessutom ska vi ev grilla hos hennes mamma så då har ju dem två hundar också 8) hahah. Fast kmr dela upp hundarna lite, så vi får väl se hur det blir :P

Men ahh, trevlig midsommar på er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0