VIPdogs

Första dagen på nya jobbet! Började kl 10, och fick en ganska lugn dag att starta med då det var en hel del hundar borta. Promenad med 6 hundar tillsammans med Tesso som hade 10 stycken :P Härlig promenad med duktiga hundar och trevligt sällskap!
Vi kom in från promenaden och Linda gick ut en sväng med en annan grupp, och Tesso tog ut "slögruppen". Ett gäng hundar som inte går långt av olika anledningar. Jag blev kvar inne själv och passade på att plugga lite mer på alla hundars namn ;D

Lunch och så kom det en tolk och ngn annan som skulle ha möte tillsammans med Linda (som är döv) och Jennyfer (chefen min) för att se hur man kan förbättra arbetsmiljön för Linda. Jag passade på att mata dem hundar som skulle ha mat medans dem hade möte och sedan var det lite lugn stund innan det var dags att gå ut för rastrundor. Jag och Tesso gick igen, med samma grupper som tidigare och så tog Linda en promenad med sitt gäng efter vi kommit tillbaka. Min tur att ta "slögruppen", och jävlar vad långsamt det gick xD kom 20 meter eller ngt sånt på en kvart.. xD hahha. Om ens det. 
In igen och så lite paus innan det var dags att städa dagis. Jag mötte Jennyfer för att skriva på kontraktet och sedan stängning kvar där Linda, jag och Tesso hjälptes åt. Jag pluggade lite hundnamn och försökte mig på att lära mig lite om deras egenheter vid hemgång och så. 
Fick sen sällskap av Tesso en bit till pendeln och avundades lite att hon bor typ 3 minuter från dagis xD 
En grymt bra dag, och jag ser fram emot morgondagen! :D ja förutom att jag ska upp astidigt ;D haha.

På lördag är det btw först öppwr hus på hundstallet och sedan ska jag med personalen och lite hundägare från dagiset på middag :D trevligt, trevligt! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0