Kvällsfunderingar

Wiiiiiee, jag är inte trött längre :D hahah, eller alltså jag har varit trött typ.. flera kvällar i rad nu. Men inte ikväll :D nope. Men trots detta så blire nog sängdags snart. Yes. Eller.. läsa Harry Potter dags :D ska nog fan läsa klart boken idag :) Har bara några få kapitel kvar. Men fan man får alltid en så hemsk känsla när sista boken i en serie tar slut :O det är samma sak som att se sista avsnittet i en serie :O hemskt </3 hahah 8) yes. Men aja.. efter jag läst klart HP ska jag läsa Twilight serien :) Så det blir nog bra ;)
och bara för att jag skrev att jag inte var trött.. så blev jag det ;D HAHAH! weird. Aja.. blir väl att avsluta snart och dra sig till läsningen :) Låter bra! Men vafan.. hungrig är jag också :O hahah, blir ju fan alltid hungrig på kvällarna/nätterna 8) ehehe..  btw, det kliar i huvudet på mig! :O:O:O djuren har ju haft/har löss så det känns ju bra... Usch. Och jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra. Ta bort eller ha kvar? </3
Hur som helst så ska jag sova nu. Efter att ha bett mamma kolla igenom håret. Kanske är det bara torr hårbotten igen. Eller kanske inbillar man sig endast allt? xD hahah, ahh.. inbilla sig eller torr hårbotten tack :) Pallar inte med löss.

Kommentarer
Postat av: my

haha ;) ska ni till grönan på söndag eller? :)

2009-08-26 @ 12:30:26
URL: http://myb.blogg.se/
Postat av: Rose

Fan va små dom är =O =O =O =O

Du kan inte bli smittad av råttorna iaf

prova att byta hårschampoo

2009-08-26 @ 13:45:39
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0