Jävligt Bra dag!

Riktigt jävla bra dag. Fler såna tack!
Lunchfika i centralen med fint folk. Det blev färre än vad vi först hade trott då vissa fått förhinder. Men vi som var där var: Anna, Malin x2, Rose, Ida och Sandrax2 :) Jao och Sandras vovve Dumle :) Supersöt! Och fyfan vad härligt det var att träffa dessa bekanta personer! Anna och Sandra hade jag liksom inte träffat sen i juni. Fyfan. Sötungar!<3
Dumle var iaf skitsöt, fluffboll :D Väldigt mammig dock ;D haha. FYFAn vad roligt det var när jag och Sandra snackade om hundar som skiter på trottoarer och sånt.. Så sätter sig hennes vovve mitt i övergångsstället och skiter! HAHHA, söööt! ;D Det var sjukt roligt, speciellt då Sandra bara "vad ska jag göra?" :O HAha, jaa inte låta han sitta mitt i vägen kanske? xD HAHHa, underbara människa<3 Jag började sakna Sandra i samma sekund som hon lämnade oss vid bussen. </3 Fyfan.

Jag, Malin x2, Rose och Ida drog vidare till Grönan. Det var ju sagt att vi skulle vara massa pers.. men icke. Ni som inte kom missade iaf en sjukt rolig eftermiddag! Vi åkte det mesta, vilda musen, jetline, katapulten, blå tåget m.m. Och så gick vi såklart i Lustiga huset samt i spökhuset. HAHHA! Alltså Malin<3 Jaa båda ;D Malin D vid ingången då hon försökte ge biljetten till den där.. fejkgubben i andra kassan xD Och Malin K som var så sjukt skraj <3 Sen Rose med sina konstiga ideér! ;D Garvade som fan, och det var underbart!
Underbar dag med underbara skratt! Fyfan vad ni är underbara flickor! Sen ska jag tacka mamma min för pengarna så jag kunde äta lunch :D (jag vara fattig jao), samt tacka Malins mamma för åkbandet! :) Malin hälsa det till henne nu!

Dumle får representera alla sötisar vid lunchen <3


Ida, Rose, Malin D, Malin K, fint folk!


Ida, Jag, Rose och Malin D, Tuffingar! ;D


Jag, Rose, Malin K och Malin D <3

Nu ska jag lägga upp lite bilder på bdb, sen ska jag nog se en av filmerna jag fått från Alex. Sen fan blir det läsa lite ur "Om jag kunde drömma", sen läggdags. Jao, så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Elli

ih jag har läst alla dom där böckerna ;) wiho!

2009-08-31 @ 13:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0