Att hitta rätt

Igår så bestämde jag mig för att åka och träna med hunden efter jobbet! Åkte hem till föräldrarna för att hämta bilen, och syster var så himla snäll som följde med!!<3 var inte säker på om jag skulle hitta, och kände att jag behövde lite stöd! Tur det, för i kista där vi skulle svänga av så missade vi avfarten xD och well i och med det så blev det en jävla massa snurrandes, fick stanna på en bensinmack och kolla kartan men lyckades missa vår avfart igen xD innan vi väl hitta rätt så befann vi oss vid frösunda (?) typ rehabklinik tror jag det var x) hahah. Men vi lyckades hitta rätt till slut iaf! :D och förhoppningsvis så kör jag rätt direkt nästa gång ;) fick iaf köra massa bil, och vi skrattade åt våra missar xD 

Väl på brukshundsklubben så träffade jag Denice och Emilie med deras superfina hundar! Fick en massa tips och fick beröm för Morfs koncentration och vilja att arbeta! Fick även mer tips på att helt försöka ignorera hans pipande innan träning för att förhoppningsvis få det mindre till slut. Huvudsaken är väl egentligen att han är tyst under arbete, och jao det är han ju! :) 

Är supertaggad till att träna mer nu! Men blir i så fall imorrnkväll! Eller vi kanske tränar lite på apporten samt fotposition samt läggande och ställande under gång om vi hittar en lucka ;) beror lite på hur dagen blir jao. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0