Gårdagen

Började dagen med att jobba 7.30- 13. Inga konstigheter där utan hade en bra jobbdag där jag och chefen bland annat gick och köpte regnbyxor till jobbet! 

Åkte sen till nynäshamn för uppkörning! Var så sjukt jävla nervös. Hade fått vägbeskrivning av Malin som var superbra, så kom dit väldigt tidigt och fick sitta och vänta. Hade knappt ngt batteri på mobilen då så skrev lite med syster för att försöka lindra nervositeten men stängde sen av mobilen. 
Så ahh uppkörningen då; jo jag började med att glömma att handbromsen var i xD sen stressade jag över att jag typ körde i 30 när hon sagt att bashastigheten var 40... Fick i uppgift att vända på en gata så valde att göra en U-sväng i en korsning. Vilket failade lite då jag inte kom runt helt, så fick backa mitt i korsningen och blev osäker på om det var fel gjort... 
Ut på motorvägen där jag dels stressade över om jag skulle köra på 5ans eller 6ans växel, samt hade lite problem med att komma ihåg vart alla växlar låg när jag skulle växla ner. Fick köra av och på motorvägen ngr gånger, och dem gånger jag körde av så var jag hela tiden osäker på vilken växel jag skulle välja. 
Efter motorvägen så fick jag köra över en liten bro/viadukt (du vet den som är en fil som man knappt ser om det kmr ngn på Malin!? ;P) där jag hade turen att inte möta ngn! 
Körde in på en liten gata där jag fick backa in på en annan gata, runt ett "hörn" typ. Gick sådär för fick göra om 2-3 gånger eftersom jag råkade komma upp på trottoarkanten x) heheh.
Ut på den lite större vägen igen och fick sen köra förbi trafikverket som låg till vänster (trodde jag var klar då ju ;D) och fick istället svänga höger in på en liten väg. Runt ngr villor och så ut mot vägen igen.. Med värsta backen innan.. ;O eheheh. Hade ju väjningsplikt och det kom bilar så stannade där mitt i backen. Rullade bakåt lite men lyckades sen med dragläget! :) in på trafikverkets parkering där jag lyckades få kärringsstopp eftersom det gick liiiiite för långsamt för 2ans växel. Men gick bra sen iaf.
Avslutade det hela med att parkera fint men fick ngn liten blackout så när jag haft i handbromsen så släppte jag koppling och broms så att bilen dog, eftersom jag glömde lägga in friläget xD hahah. Men ahh, såhär i efterhand så gick der ju bra, och dem saker jag stressa över måste ju varit i onödan då hon inte sa ett ord om dem :p 

Åkte till kista där jag mötte upp syster med hunden och så var det kurs som stod på schemat! :) vi gick dock tidigare från kursen, den skulle slutat 20.30 men vi drog därifrån ca 19.45! Hem till mig och köpte pizza på vägen, syster gick sen hem och jag la mig. Släckte ca kl 23 och var helt slut. En väldigt lång men bra dag var det jao! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

fyfan va taskigt att ha den där brohelvetet på en uppkärning!!! :P

2014-10-11 @ 15:04:06
URL: http://nattstad.se//hobbyryttaren
Postat av: Anonym

o ja vet vilken backe du menar (typ mitt emot trafikverket?) den är rätt knepig ju!

2014-10-11 @ 15:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0