Feeling good!

Haft en bra dag! 
Började med mys med hunden då jag fick lite, lite sovmorgon! Skulle hjälpa mamma med en sak, som dock inte gick. Men kunde då gå upp när jag egentligen brukar gå hemifrån :p skönt! 
Började jobbet med att måla vår lilla "träningspall". Älskar att måla, det är rogivande :) Förmiddagspromenaden var väldigt lugn, och sen på eftermiddagspromenaden så stod fotografering på schemat. Jennyfer fotade mig med två grupper med hundar, jag hoppas och tror det blev bra bilder! :D 
Fick sluta 16, superlyxigt med tanke på att jag började 10 ;) skönt! Åkte hem och såg på Forrest Gump. Aldrig sett den innan. Var helt okej! Måste dock hitta en ny serie att se nu ;) alltid lika svårt när man ska välja en ny :p hahah. 

Efter filmen gick jag och hunden ut en sväng, mötte upp mamma och syster som var snälla och kom med mina träningssaker till hunden som jag lämnade hos dem imorse. Vi tog en liten promenad tsm till byn där dem gick in på coop en snabbis, varav jag och hunden passade på att träna lite, lite lydnad! Har sånt träningssug just nu så jag typ dör :D så roligt!! Fick hem ett par träningsbyxor igår som jag provade idag! Shit vad proffsig jag kände mig direkt :D så snygga! 
Nu ser jag på Brave och efter det är det sovdags! Ser fram emot imorrn, ska förhoppningsvis träna med en tjej som heter Liza som har en pumi efter jobbet! :D sen så ska jag träna med Hannah med sötaste Kellie på lördag! Och så hoppas jag på att träna med Helen med Vega igen på söndag! Åhh fan vad roligt det är med lydnad :D hoppas bara träningssuget håller i sig! Har satt upp som ett mål att försöka starta klass 1 i vår! :) långt dit, men då har vi iaf gott om tid på oss att träna och förbereda oss! ;)  

Kommentarer
Postat av: Anonym

OHMYGOD har du aldrig sett forrest gump?!?!?!? och vadå den var HELT OKEJ!? :O:O:O:O:O

typ världens bästa film!!

:P

2014-10-24 @ 20:56:41
URL: http://nattstad.se//hobbyryttaren
Postat av: Anonym

OHMYGOD har du aldrig sett forrest gump?!?!?!? och vadå den var HELT OKEJ!? :O:O:O:O:O

typ världens bästa film!!

:P

2014-10-24 @ 20:56:41
URL: http://nattstad.se//hobbyryttaren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0