Avslut agility-kursen.

Var sista kurstillfället på agilityn idag. Var så sjukt äckligt otaggad innan, men väl där var det superkul! Kanske för att vi var färre där, totalt 6 personer. Vilket alltså är typ hälften av vad vi varit innan. Så ahh vi fick en del tid själva med instruktören, och fick dessutom köra lite hinder och hinderkombinationer! Så roligt! 

Ja och så var det ju "provet" också! I två grupper med 3 i varje fick vi göra det. "Provet" gick bra! Först skulle man kunna lämna hunden i sittande eller liggande position, gå ca 8-10m och vänta i 10 sekunder för att sen gå tillbaka. Sedan lämna hunden igen, samma avstånd, men denna gången kalla in. Och efter det lämna hunden igen, gå samma avstånd men denna gången kalla in hunden med ryggen mot den samtidigt som man började springa. Hela tiden med dem resterande två samt en av instruktörerna som störning! Morf tittade på dem andra, men satt hela tiden kvar och gav allt i inkallningarna! Så jävla snyggt! :D 

Sedan skulle man kunna springa runt några koner med hunden bredvid där hunden skulle fokusera på en och hålla sig till vänster eller höger sida. Under denna övning skulle vi även få till två framförbyten, ngt jag snurrade med ngr gånger xD.. Men fick till det till slut iaf! 

Sen vare bara ngt trick som man skulle visa upp, och vi körde "fyra tassar i en låda" samt "nosdutt". Morf greja det utan minsta problem. 
Men usch, nej nu ska jag sova! Är så himla trött och skulle bara skriva ett kort inlägg... Hahaha yeah right liksom :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0